Spring navigation over

Nyheder & presse

Asfaltarbejder på Viborgvej, Skive

19-06-2020

Cykelstierne på Viborgvej færdiggøres med slidlag.

Negative testresultater tikker ind

19-06-2020

Én af lærerne på Højslev Skole har fået svar på sin test: Negativ. Det samme svar har fire af eleverne også fået. Så indtil videre er der ikke konstateret flere smittetilfælde, efter en smittet skoleelev deltog i en fest med ca. 40 andre unge i sidste weekend.

Skoleelev testet positiv med covid-19

18-06-2020

Hele 9. årgang på Højslev Skole får i dag hjemmeundervisning. Det sker efter, at en elev fra årgangen er testet positiv med covid-19. Eleven blev tidligere på ugen testet negativ, men anden test er altså positiv. Skive Kommune følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje og er i gang med det opsporende arbejde for at inddæmme yderligere smitte.

Asfaltarbejde på Fur Landevej

17-06-2020

Kun en vognbane farbar

Skive Byfond og Bygningsforbedringsudvalget

17-06-2020

Skive Byfond og Bygningsforbedringsudvalget tildeler rente- og afdragsfrie lån til ejere og brugere af private, bevaringsværdige bygninger i hele Skive Kommune.

Action cards sikrer hurtig og effektiv handling ved covid-19

17-06-2020

To forskellige action cards blev taget i brug og fulgt, da to borgere, som modtager hjemmehjælp, og to sosu-medarbejdere, som er kommet i borgernes hjem, i sidste uge blev testet positiv for covid-19.

Borgerservice: Tidsbestilling giver bedre service og effektiv ekspedition

16-06-2020

Borgerservice har siden genåbning kørt med tidsbestilling og udvidet åbningstid. Med stor succes. I alt bliver der gennemført 364 ekspedi-tioner i Borgerservice hver uge, lige som 124 borgere kan komme forbi selvbetjeningsområdet.

Kom til informationsmøde om bredbåndspuljen

15-06-2020

Med lempelsen af forsamlingsforbuddet som følge af COVID-19 har Energistyrelsen igen mulighed for at holde informationsmøder om bredbåndspuljen. De første møder afholdes allerede i denne uge.

Hjerk Nors historie – 120 år med digelag

15-06-2020

Kom med på naturvejledertur til Hjerk Nor

Forsigtighedsprincip førte til hjemmeundervisning i dag

15-06-2020

Skive Kommune har valgt at følge forsigtighedsprincippet i forbindelse med et smittetilfælde af covid-19 tæt på en skoleelev fra 9. årgang på Højslev Skole. Derfor bliver 9. årgang på skolen hjemmeundervist i dag. Kommunen tager forholdsregler, der går endnu længere, end retningslinjerne foreskriver, for at passe mest muligt på.

Kloakarbejde

12-06-2020

Allegade spærret mellem Jyllandsgade og Fyensgade

Udbrændt husbåd skal fjernes – ejeren får regningen

12-06-2020

Ejeren af den udbrændte husbåd afviser, at han selv fjerner husbåden, så Skive Kommune tager opgaven for at sikre en sikker Hostrup Strand til sommergæsterne

Effektiv byggesagsbehandling på hjemmekontorerne

11-06-2020

På trods af hjemsendelse grundet Corona-situationen har Skive Kommunes behandling af byggeansøgninger fungeret i top

Virtuelt møde i kampen for udvidelsen af Rute 26/34

11-06-2020

Det er afgørende for den fremtidige vækst og udvikling på Skiveegnen, at Rute 26/34 bliver udbygget. Det var repræsentanter fra egnens erhvervsliv og fire lokalt valgte folketingsmedlemmer enige om, da Skive Kommune, lokale virksomhedsledere og Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter onsdag den 10. juni 2020 bød på virtuelt dialogmøde om den trafikale livsnerve.

Langt de fleste sager godkendes

11-06-2020

Skive Kommune behandler hvert år over 2000 sager på børne- og familieområdet, og det er i langt de fleste sager helt uproblematisk. Borgerne tager uden forbehold afgørelsen til efterretning, og der sker ikke mere i sagen. I 2019 er der tale om 20 sager, som borgere i Skive Kommune ankede til Ankestyrelsen Og i hovedparten af disse er Ankestyrelsen enig i kommunens afgørelse.

Vi skal sammen passe på vores ældre

11-06-2020

Beboere på plejecentre er i øget risiko for at blive smittet med COVID-19, og for at få et alvorligt forløb, hvis de smittes. Det skyldes typisk at de både har en høj alder, at de har én eller flere kroniske sygdomme og at de generelt er svækkede. Derfor er det vigtigt at følge anbefalinger og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed i forbindelse med besøg på vores plejecentre.

I dag hejses de Blå Flag på fire strande

09-06-2020

Nogle ting er heldigvis, ligesom de plejer at være...

Spærring af Durupvej i Glyngøre

08-06-2020

Fjernvarmearbejde på Durupvej mellem Elmevej og Ringvej

Ny park skaber rum til fysisk og mental sundhed

08-06-2020

Efter længere tids anlægsarbejde er den nye park ved Skive Sundhedshus og Hospice Limfjord klar til brug. Parken lægger op til såvel aktivitet og genoptræning som ro og rekreation for områdets brugere.

Vigtigt at lære af tiden med corona

08-06-2020

Coronatiden har været og er stadig svær for mange. Hverdagen blev vendt på hovedet fra den ene dag til den anden, da nærmest alt her i landet lukkede ned fra den ene dag til den anden. Men vi har fået nogle erfaringer med os, der har gjort os klogere. Dem skal vi lære af, siger borgmester i Skive Kommune Peder Christian Kirkegaard.

Værestedet på Theaterpladsen tæt på genåbning

05-06-2020

Efter at have været lukket ned siden coronakrisen brød ud er turen til genåbning også nået til Værestedet på Theaterpladsen, der igen åbner på onsdag den 10. juni. I Skive Kommune er der stor glæde over, at retningslinjerne fra Socialstyrelsen er på plads, for det er et sted, som brugerne længes efter at komme til at bruge igen.

Skive Rådhus lukket grundlovsdag den 5. juni

02-06-2020

Det gælder både i Torvegade 10 og Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2

Kvaliteten er i top på kommunens plejecentre

02-06-2020

Særdeles tilfredsstillende og meget tilfredsstillende. Sådan lyder beskrivelsen af Skive Kommunes 18 plejecentre i de årlige tilsynsrapporter, som er udarbejdet af BDO.

Borgerservice & Ydelse har lukket for henvendelser Grundlovsdag

29-05-2020

Fredag den 5. juni har Borgerservice & Ydelse samt Omstillingen lukket for henvendelser.

Bøgevej i Lem spærret

28-05-2020

Spærres på grund af kloakarbejde

Jobcenter Skive åbner: Ledige skal igen søge og tage imod job

28-05-2020

Onsdag d. 27. maj åbnende beskæftigelsesindsatsen igen. Det betyder, at ledige igen skal søge og tage imod job, lige som det er muligt at komme i praktik og løntilskud. Med andre ord kan jobcentret genoptage arbejdet med proaktivt at skabe jobs til ledige.

Skive Kommune på vej tilbage til normal drift

28-05-2020

Torsdag morgen holdt krisestaben i Skive Kommune det sidste møde i coronatiden. Derfra overgår kommunen til en næsten normal drift, hvor de forskellige forvaltninger igen er tilbage, hvor de slap, inden coronakrisen brød ud. Men helt ligesom før er det ikke.

Nyt om coronavirus

28-05-2020

Læs nyheder fra de nationale myndigheder og lokale nyheder fra kommunen

Asfaltarbejde på Saustrupvej

27-05-2020

Ny asfaltbelægning på Saustrupvej fra Oddense til Lysenvej

Fur færgeri

27-05-2020

Ændring af praksis for betaling for overfarten i forbindelse med COVID 19 af hensyn til personalet.

Social- og psykiatriområdet gør klar til gradvis tilbagevenden til fuld åbning

27-05-2020

Efter at have været lukket ned eller omlagt siden coronakrisen lukkede landet ned i marts er social-, psykiatri- og udsatteområdet klar med en plan for, hvornår og hvordan de kan åbne alle deres tilbud. Der bliver tale om en overgangsfase, hvor området gradvist vil åbne i takt med, at borgerne vænner sig til de nye forholdsregler.

Antallet af underretninger tilbage på samme niveau som før

26-05-2020

Skive Kommune får nu lige så mange underretninger om børn og unge, der ikke trives, som før coronakrisen brød ud. Det giver dem bedre muligheder for at opdage og dermed hjælpe de børn og unge, der har det svært.

Åbning af rådhuset: faste mødeaftaler og udvidet åbningstid

26-05-2020

Onsdag åbner rådhuset igen for borgere og medarbejdere. Samtidig udvider Borgerservice & Ydelse den ugentlig åbningstid med 7 timer. Det sker for at sikre, at flest mulig kan bestille en tid, og få klaret de ærinder, der har måtte vente under den 2½ måneder lange nedlukning.

Årets dimittender får atter en gave af Skive Kommune

25-05-2020

Frihed, godt humør og lettelse er blot nogle af de ting, den danske sommer plejer at byde på for unge dimittender. Men i år er intet, som det plejer. Covid-19 laver benspænd for os alle, og særligt årets dimittender rammes i den kommende tid, hvor dimissionerne, studenterkørslerne og de mange studentergilder med al sandsynlighed kommer til at tage andre former end de vante.

Fjernvarmearbejde

25-05-2020

Durupvej i Glyngøre spærret

CKU Skive-Viborg genåbner

25-05-2020

I forbindelse med den gradvise genåbning af landet er turen også kommet til Center for Kommunikation og Undervisning – CKU – i Skive og Viborg. De vil fra i morgen genoptage en væsentlig del af de vanlige opgaver.

Rådhuset gør klar til at åbne

21-05-2020

Fra på onsdag kan alle medarbejderne i Skive Kommune igen møde ind på rådhuset i Torvegade og i Den Blå Diamant. Det sker i forlængelse af aftalen om en udvidelse af fase to i genåbningen af landet, som sent i aftes faldt på plads mellem Folketingets partier. Kommunen har været forberedt på meldingen og bliver klar til at åbne i løbet af næste uge.

Tre pædagoger fra Skive modtager naturpris fra Novo Nordisk Fonden

20-05-2020

Malene Koksby Hansen, Eventyrhuset i Kalundborg, og Rikke Markussen Jensen, Jenny Sørensen og Krista Markussen fra Lærkereden i Skive modtager Novo Nordisk Fondens Naturtematiske Pædagogpris 2020

Børn må gerne gå hånd i hånd

20-05-2020

Der er flere, der har reageret på, at grupper af børn fra dagtilbuddene i Skive Kommune går to og to og holder hinanden i hånden, når de er ude at gå tur. For alle skal vel holde en meters afstand? Men børn går hånd i hånd på grund af trafiksikkerhed – og det er helt i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Flere medarbejdere i gang på rådhusene

19-05-2020

Opmærksomme borgere vil sikkert se flere og flere kommunale medarbejdere parkere under Den Blå Diamant eller gå ind i rådhuset i Torvegade. Der ligger klare aftaler og konkrete behov for opgaveløsninger bag.

Gode intentioner bag fjernet jobbank for frivillige

18-05-2020

Indrømmet! Skive Kommune tog munden for fuld, da jobbanken for frivillige hænder på skole- og dagtilbudsområdet i sidste uge blev lanceret. Men meningen var at sikre den bedst mulige løsning af en samfundsopgave, kommunen stod overfor.

Borgerservice & Ydelse er lukket fredag den 22. maj

15-05-2020

Fredag den 22. maj, dagen efter Kristi himmelfartsdag, har Borgerservice & Ydelse samt Omstillingen lukket for henvendelser.

Nyt sygedagpengesystem

14-05-2020

Ydelseskontoret har lukket for telefoniske og personlige henvendelser omkring anmeldelse og udbetaling af sygedagpenge i perioden 22. maj 2020 til 7. juni 2020.

Plejecentre gør klar til udebesøg

14-05-2020

Der bliver lige nu løbet ekstra stærkt rundt omkring på plejehjemmene i Skive Kommune. De er alle i gang med at gøre klar til at tage imod udendørs besøg fra pårørende. Nogle steder kræver det mere forberedelse end andre. Men alle arbejder på højtryk for at blive klar.

Gradvis genåbning for besøg på socialområdet lige på trapperne

14-05-2020

Nye retningslinjer for besøg på botilbuddene er nu på vej, så de pårørende igen kan komme på besøg. Social- og Indenrigsministeriet meldte i går ud, at retningslinjerne udsendes i denne uge. Skive Kommune er så småt i gang med forberedelserne, men afventer ligesom resten af landet en endelig udmelding fra myndighederne.

Kommunen får brug for isolationsboliger

14-05-2020

Som et led i den nationale teststrategi har kommunerne fået til opgave at stille isolationsfaciliteter til rådighed for borgere, der ikke selv har mulighed for at isolere sig. Skive Kommune vil kortlægge lokale faciliteter, der kan leve op til sundhedsfaglige kriterier.

Asfaltarbejder i Skive by

13-05-2020

Følgende veje vil være berørt af asfaltarbejder i den kommende periode.

Plejecentre melder klar til udebesøg

12-05-2020

Der går ikke mange dage, før de første pårørende kan komme på besøg på kommunens plejecentre. Der bliver tale om en løbende åbning, idet der er forskel på de fysiske forhold på centrene.

Coaching-tilbud til gymnasieelever i gang igen

12-05-2020

I forbindelse med den gradvise genåbning af landet, har gymnasieeleverne på Skive Gymnasium og HF igen adgang til coaching-forløb, hvis de har brug for støtte. Vejleder Kathrine Søgaard fra Skive Kommunes sundhedsafdeling, der står for tilbuddet, kan mærke, at de unge er glade for at komme i gang med forløbene igen.

Fuld skoleåbning under forberedelse

12-05-2020

Skive Kommune forventer, at skolerne åbner for 6.-10. klassetrin på næste mandag – altså den 18. maj. Men det kræver mange forberedelser, og de er lige nu i fuld gang.

Spærring af Vester Fælled Vej ved Holstebrovej - 7800 Skive

11-05-2020

Støbning af sokler til vintertræer i midterø

Asfaltarbejde

11-05-2020

Gammel Haldvej 10 og 31-37 i Højslev

Musikalsk indslag på botilbuddene

07-05-2020

God musik, godt vejr og fantastisk stemning på en ikke helt almindelig torsdag

Skoler og dagtilbud kan bruge Naturcenter Brokholm

07-05-2020

Skive Kommune og Naturstyrelsen har indgået en aftale om brug af Naturcenter Brokholm til undervisning under genåbning ifm. Covid-19. Det sker fordi regeringen har åbnet op for, at skoler og dagtilbud i højere grad kan benytte Naturstyrelsens områder på en sikker måde, f.eks. ved at låne områder, som ellers er lukket på grund af Covid-19.

Fokus på børn og unge, der har det svært

07-05-2020

Debatten om de ældste elever i folkeskolen har fyldt medierne i den senere tid. Og i aften kom meldingen så: De skal også møde ind mandag den 18. maj. Selv om mange glæder sig, er der også nogen, der under nedlukningen også har haft det svært. Dem har Skive Kommune hele vejen igennem haft fokus på.

Skoler gør klar til genåbning for de ældste elever

07-05-2020

Så blev det meldt ud: Eleverne i 6.-10. klasse skal møde ind i skole den 18. maj. Forberedelserne i Skive Kommune har været i gang i et stykke tid. Og skolefolket glæder sig, selv om de får travlt med at blive klar.

Åbning for flere behandlinger på plejecentre og i botilbud

06-05-2020

Fra næste uge kan private fysioterapeuter og tandplejere m.fl. komme ind og behandle beboere på kommunens plejecentre og botilbud.

Tæt på normalt niveau

05-05-2020

For Christina Kjær Larsen har dét at være hjemsendt ikke været ensbetydende med færre arbejdsopgaver. Som uddannet arkitekt og med en stilling som planlægger i Skive Kommune foregår langt de fleste arbejdsopgaver digitalt. I Plan-teamet er de derfor tæt på 100% opgaveløsning her i coronatiden. Men de glæder sig til at komme tilbage på kontoret.

Sundhedsområdet er tilbage til en ny normal

05-05-2020

’Gør alt det, som I normalt gør. Men gør det forsigtig og forsvarligt, så I forebygger risikoen for smitte med coronavirus’. Så enkel lyder udmeldingen, og dog så omfattende er udførelsen. Sundhedsområdet er vendt tilbage til en ny normal, som i praksis er temmelig tidskrævende.

Spærring af krydset Viborgvej-Stoholmvej-Vinkelvej i Nr. Søby

04-05-2020

Krydset spærret på grund af asfaltarbejde

Skive kåret til Danmarks 6. Bedste Studieby 2020

04-05-2020

Er du i gang med at finde ud af, hvor du skal læse din uddannelse? Er det vigtigt for dig, at du kan føle dig tryg, finde en billig bolig og bo tæt på smuk natur i din kommende studieby? Så er Skive måske den rette studieby for dig!

Forventet ledighedsboom udeblev

04-05-2020

Den ventede bølge af nyledige fredag d. 1. maj udeblev i Skive Kommune. Med 26 nye ledige, lander Skive på samme antal som i 2019, og lavere end 2018, hvor 32 meldte sig ledig 1. maj.

En hjælpende hånd på vej til idrætsforeninger

01-05-2020

Folketinget har afsat 50 millioner kroner til idrætsforeninger for at hjælpe dem igennem en økonomisk svær tid under corona-krisen. DGI og DIF kommer til at administrere uddelingen. Skive Kommune vil understøtte initiativet med råd og vejledning. Ansøgningsproceduren ligger endnu ikke helt fast, men der vil blive indkaldt til online-informationsmøde i næste uge.

Mens vi venter på udebesøg

01-05-2020

Der bliver spillet gang-bingo. Lyttet til musik og sunget i kor. Gået ture på udearealerne og snakket en hel masse. Livet på kommunens plejecentre fortsætter sin stille gang, også selv om alle går og venter på de nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. De skal præcisere, hvordan kommunen kan minimere risikoen for smitte, når der åbnes op for udebesøg.

Ny pulje til anderledes kulturoplevelser

30-04-2020

Kulturelt Samråd, Skive har åbnet for ansøgninger til den nye pulje ’Kultur der forbinder…’ som har til formål at styrke forbindelsen mellem mennesker i en tid, hvor vi ikke må være fysisk tæt på hinanden.

Hjælp til kulturlivets aktører

30-04-2020

Mange kulturelle arrangementer er sat i bero, udsat eller aflyst på grund af COVID-19, og det kan være svært at vide, hvor længe man skal afvente, og hvilke muligheder der findes til at skabe anderledes arrangementer

’Vi skal fortsat gøre alt, hvad vi kan’

30-04-2020

Mange går og sukker efter at vende tilbage til hverdagen, som de kendte den inden coronakrisen. Den gradvise genåbning er også i gang. Men det er afgørende, at vi stadig holder fokus på at undgå smittefaren, selv om de fleste er trætte af at holde afstand og spritte hænder og alt det andet, vi skal huske. For sådan passer vi bedst på hinanden, siger Lars Harder, der er krisestabsleder i Skive Kommune.

Ledigheden i Skive er fortsat blandt landets laveste

30-04-2020

Coronakrisen rammer mange virksomheder hårdt, og ledigheden er steget markant i landets kommuner. Men et gunstigt udgangspunkt med en meget lav ledighed viser sig at være en fordel for Skive Kommune, som under coronakrisen har oplevet en lavere stigning i ledighedsprocenten end kommuner, der forud for krisen havde en høj andel af arbejdsløse

Sygeplejeklinikken i Sundhedscentret ved at være klar til genåbning

30-04-2020

Fra på mandag kan borgerne, der normalt plejer at komme i sygeplejeklinikken i Sundhedscentret, igen møde ind til behandling. De andre sygeplejeklinikker fortsætter som hidtil under coronakrisen. Det sker i fuld overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Høring vedrørende nedlæggelse af offentlig vej

29-04-2020

Skive Kommune påtænker at nedlægge en del af den offentlige vej, Østermarken i Breum.

Høring vedrørende nedlæggelse af offentlig vej

29-04-2020

Skive Kommune påtænker at nedlægge en del af den offentlige vej, Hedelund i Glyngøre.

’Vi indhenter tilbud på 800.000 handsker’

28-04-2020

Fra at være en mindre driftsopgave er håndteringen af værnemidler vokset til at være en ressourcekrævende opgave for Skive Kommune under coronakrisen. Forbruget er stort, bestillingerne er mange og flere medarbejdere fra andre fagområder har givet en hånd med på lageret for at følge med.

Komité opfordrer transportministeren: Fremryk udvidelsen af Rute 26 og Rute 34

27-04-2020

Det vil tjene flere formål at fremrykke den tiltrængte udvidelse af vejstrækningen fra Hanstholm til Herning, skriver den tværkommunale komité i et brev til transportminister Benny Engelbrecht

Reduceret åbningstid i dagplejen

27-04-2020

Dagplejere har mulighed for at reducere deres åbningstid med 2½ timer om ugen for at have den tid, der er nødvendig til den ekstra rengøring, der kræves for at kunne leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der er ikke fastlagt bestemte tidspunkter for reduktionen. Dagplejerne fastsætter åbningstiden i samarbejde med forældrene, så det kan fungere bedst muligt for alle parter

Åbning for flere behandlinger på plejecentre og i botilbud

24-04-2020

En ny gradvis og kontrolleret genåbning er på vej. Denne gang er det reglerne om behandling af eksempelvis fysioterapi og tandpleje på plejecentre og botilbud, som står overfor en opblødning.

Skive afventer retningslinjer for udebesøg

24-04-2020

Sundhedsstyrelsen har tilkendegivet, at besøgsforbuddet på plejecentre og botilbud ikke gælder udearealer. Styrelsen er nu i gang med at revidere retningslinjerne. Når de er klar, vil Skive Kommune åbne for besøg for pårørende på udearealer.

Fuld åbning af skoler og dagtilbud fra på mandag

24-04-2020

Alle børn i dagtilbud og i 0.-5. klasse på skolerne samt SFO’erne kan fra på mandag komme af sted, som de kunne, inden coronakrisen brød ud. Og det sker vel at mærke i fuld overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Coronakrisen medfører store merudgifter for kommunen

24-04-2020

Knap 13,5 mio. kroner. Det er beløbet, som Skive Kommune vurderer, at corona-krisen indtil videre har medført i ekstra udgifter. Skive er sammen med landets øvrige kommuner i dialog med Kommunernes Landsforening, KL, om mulig kompensation.

Årlig afprøvning af sirenevarslingssystemet

23-04-2020

Onsdag den 6. maj 2020 kl. 12.00 - 12.15 gennemfører Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og Beredskabsstyrelsen den årlige afprøvning af varslingssystemet

Opsøgende indsats til gavn for børn

23-04-2020

Nogle familier har særligt brug for støtte – ikke mindst i denne tid, hvor nærmest intet er, som det plejer at være. I Skive Kommune er der særligt fokus på at række en hjælpende hånd ud til familier med børn, der mangler et godt råd eller inspiration til at få hverdagen til at fungere.

Tandplejen åbner for flere behandlinger

23-04-2020

Efter nye retningslinjer åbner den kommunale tandpleje nu op for yderligere behandlinger. Men der er helt andre krav til hygiejnen og rengøringen, og der skal stadig foretages en prioritering af behandlingerne. Alligevel er personalet glade for at kunne indkalde flere patienter.

Skive Kommune kom godt ud af regnskabsåret 2019

22-04-2020

Et positivt driftsresultat i 2019 er primært blevet brugt til at investere i anlæg og til at nedbringe kommunens gæld

SFO og dagtilbud tilbyder udvidet åbningstid

22-04-2020

Alle forældre skal kunne få deres barn passet, hvis de har brug for det – også selv om corona-situationen enkelte steder har medført reduceret åbningstid i Skive Kommunes skole- og dagtilbud. Derfor åbner kommunen nu ekstraordinært for to tilbud med udvidet åbningstid.

En hjælpende hånd til de gode vaner

21-04-2020

De skal vaske hænder og holde afstand. De skal huske, hvilken legegruppe de er i. De skal ikke være samlet i klasseværelserne, som de plejer. Der er mange ting, børnene skal huske på midt i glæden over at være tilbage i skolen. Derfor har Skive Kommune sendt 20 medarbejdere fra andre fagområder ud på skolerne og i dagtilbuddene for at hjælpe børnene med at huske de gode vaner.

Nye rammer for trivsel og læring

21-04-2020

Der kan gælde andre åbningstider i børnehaven, og læringen i skolen kan komme til at foregå på en helt anden måde end det, børnene er vant til. Det er konsekvensen af, at rengøring og hygiejne, sikkerhed og tryghed prioriteres højst i corona-situationen.

Spændende nye erfaringer med glade børn

21-04-2020

Der er stor glæde på Roslev Skole, efter de igen åbnede for 0.-5. klassetrin i sidste uge. Det betyder rigtig meget for børnene såvel som personalet at kunne være fysisk sammen – selv om det er på en anden måde end den, de kender. Det giver nye muligheder, siger skolelederen.

En tryg hverdag i en ny ramme

21-04-2020

Klokken er 7 og Apoteker Norgaards Børnehave lige åbnet. Normalt åbner børnehaven kl. 6.15, men ordet ’normal’ beskriver ikke længere dagen i Skive Kommunes dagtilbud. Corona-situationen har ændret hverdagen indtil videre indtil den 10. maj.

Overrasket af borgmester-besøg i Hem

20-04-2020

Det var en meget overrasket Camille Engelbrecht Schmidt fra 3. klasse på Hem Skole, der i fredags blev ønsket til lykke af borgmester Peder Christian Kirkegaard. Han mødte personligt op for at fortælle hende, at hendes maleri var udvalgt blandt 400 andre til at være Skive Kommunes bidrag til fejringen af Dronning Margrethes 80 års dag.

Lokale bakker op med værnemidler

17-04-2020

Både små og store lokale virksomheder gør, hvad de kan for at hjælpe Skive Kommune med at sikre beholdningen af værnemidler. DEIF har doneret 6000 masker, frisører og håndværkere har afleveret, hvad de havde liggende af handsker, sprit og lignende.

Rengøring genindføres i hjemmeplejen

17-04-2020

Det har i en periode været nødvendigt at reducere i en antal serviceydelser i hjemmeplejen. Nu er driften imidlertid så stabil, at det er muligt at genindføre rengøring.

Flere medarbejdere skal testes

17-04-2020

Medarbejdere, som arbejder i skole og dagtilbud, får nu også mulighed for at blive testet for covid-19, hvis de har milde symptomer.

Øget brug af test viser flere covid-19 smittede

17-04-2020

Efter Sundhedsstyrelsen i begyndelsen af april måned åbnede op for flere covid-19-test, også når der var tale om milde symptomer, har Skive Kommune benyttet sig af muligheden. De flere test betyder, at antallet af registrerede covid-19 smittede generelt er steget. Der er nu også en medarbejder i kommunen, der er blevet testet positiv.

Løb aldrig tør for nøgler med NemID nøgleapp

16-04-2020

Skive Kommune er lukket for personligt fremmøde. Derfor kan du IKKE få et nyt nøglekort i Borgerservice. Vi opfordrer til, at du får NemID nøgleapp, før du løber tør for nøgler på dit nøglekort. Med NemID nøgleapp løber du aldrig tør for nøgler.

Spærring af Odgaardsvej i Skive

16-04-2020

Spærret torsdag d. 16. april fra kl. 7.00 til kl. 17.00

Skiveegnens KulturUge er aflyst

16-04-2020

Der arbejdes på at finde et alternativ, som passer til situationen

Genåbning sætter høje krav til rengøring: Skive Kommune ansætter 14 ledige

16-04-2020

Åbning af skoler og daginstitutioner betyder også job for ledige. For de høje krav til ekstra rengøring giver et behov for flere hænder. Skive Kommune har derfor valgt at ansætte 14 ledige i fuldtidsjob, som skal sikre et højt rengørings- og hygiejneniveau.

Stor forældre-opbakning rundt omkring i institutionerne

16-04-2020

Mange børn er startet i børnehave og dagpleje, og det hårde arbejde der er lagt bagved at få gjort alting klar, bliver i høj grad værdsat af forældrene.

Med sprit og rene hænder

16-04-2020

Med den gradvise åbning af skoler og dagtilbud er der brug for flere hænder til den omfattende rengøring. Ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal der sprittes af, vaskes hænder og gøres mere rent end normalt. Trine Gravgaard er én af de ekstra ressourcer, der giver en hånd med.

Har du ideer eller forslag til nyt boligområde ved Fjordbjerg Ager?

15-04-2020

Skive Kommune indkalder hermed idéer og forslag til planlægning af nyt attraktivt boligområde med udsigt til fjord og ådal

Aakjærskolens åbningsdag flyttet til torsdag

15-04-2020

Aakjærskolen har besluttet at udskyde åbningen af skolen en dag, så den åbner torsdag i stedet for onsdag. Det sker for at få alle de mange detaljer helt på plads, så rammerne og hygiejnen lever fuldstændigt op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Dagplejerne klar til at tage imod børnene igen

15-04-2020

Påsken har på mange måder været anderledes for de fleste af os i år. Det gælder også for dagplejerne i Skive Kommune, der ikke har haft helt så meget fri, som de plejer. De har været fuld i gang med at gøre klar til at tage imod børnene igen – efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Den gradvise åbning skudt i gang på Ådalsskolen

15-04-2020

På Ådalskolen i Skive Kommune har skoleleder Jakob Holten Olsen sammen med personalet gjort klar til at modtage de yngste elever her til morgen. Skolen har været delvist lukket ned i de seneste knap fem uger som et led i indsatsen mod spredning af covid-19. Både skolens almene tilbud fra 0.- 6. klasse og skolens specialafdeling – centerklasserne – har dog været åben for nødpasning.

Sundhedscenter Skive åbner gradvist for genoptræning

15-04-2020

Sundhedscenter Skive tog tirsdag imod de første borgere, som har brug for at komme i gang med genoptræning.

Skive Kommune laver ny hede i Glattrup

14-04-2020

Skive Kommune arbejder på at skabe et bakkelandskab med naturlige plantesamfund til glæde for områdets beboere og gæster.

Klar til børnehave og vuggestue – på en ny måde

14-04-2020

Når børnene møder ind i Lærkereden i de kommende dage, er det til en anderledes dag, end den de kender. I stedet for at fordele børnene i de kendte rum, var lederen Ruth Kristensen klar med en anden idé: At leje sig ind i kolonihaver og sætte nogle festivaltelte op for at fordele børnene mest muligt. Forældre og medarbejdere har taget rigtig godt imod idéen.

Løbende åbning af skole- og dagtilbud

14-04-2020

Dagplejen og de første vuggestuer, børnehaver og skoler i Skive Kommune er klar til at tage imod børnene onsdag den 15. april. De sidste åbner mandag den 20. april.

Selvvalgt sygemelding giver ikke ret til sygedagpengerefusion

14-04-2020

Sundhedsstyrelsen anbefaler særligt udsatte persongrupper at sygemelde sig for at sikre sig mod covid-19. Men en selvvalgt sygemelding på baggrund af anbefalingerne giver ikke ret til sygedagpenge. Det giver undren hos egens virksomheder og travlhed i kommunens sygedagpengeafdeling, der forstår frustrationerne. Men lovgivningen er desværre klar.

Forældre skal hjælpe med at mindske smitterisikoen

11-04-2020

’Hvis du har mulighed for det, så kører du selv dine børn i skole’. Sådan lyder de helt nye toner i et brev, som Skive Kommune langfredag sendte til forældre til de børn, der efter påsken vil starte op i skole eller i dagtilbud.

Mulighed for flere hænder i ny jobbank

08-04-2020

Et er, at 44 medarbejdere fra andre faggrupper i Skive Kommune i denne uge er blevet klædt på til at give en hånd med på pleje-området og i botilbud, hvis det skulle blive nødvendigt. Noget andet er, at kommunen nu har etableret en ekstern jobbank, hvor alle andre kan melde sig til. Målet er stå bedst muligt rustet til en situation, hvor der er er behov for flere hænder.

Madmødet 2020 bliver til Madmødet 2021

07-04-2020

Business Region MidtVest, som Skive Kommune er en del af, har besluttet at flytte debuten for områdets store fødevarefejring Madmødet til maj 2021

Midttrafik kører efter normal køreplan efter påske

07-04-2020

Når påskeferien slutter, kører Midttrafik igen efter de normale køreplaner for busser i Skive Kommune. De nuværende tiltag for at beskytte kunder og chauffører fortsætter også efter 14. april

Corona-situationen svarer til et maratonløb

07-04-2020

Vi skal være seje, udholdende og virkelig tålmodige. For corona-situationen minder mere om et maratonløb end en 100-meter distance. Sådan konkluderer borgmester Peder Christian Kirkegaard efter statsministerens udmelding tirsdag aften

Vi skal fortsat værne om de ældre og sårbare

07-04-2020

En lille smule af Danmark vil langsomt åbne igen, meddelte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde i går aftes. Men, påpegede hun, det er fortsat vigtigt at værne om de ældre og sårbare borgere. Derfor er der stadig lukket for besøg på plejehjem, bosteder og lignende institutioner. Skive Kommune bakker op om udmeldingerne – og følger fortsat Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje

Børn tilbage i dagtilbud og skole

07-04-2020

De yngste skal så småt tilbage i dagpleje, vuggestuer, børnehaver, SFO’er og skoler. Det var meldingen fra statsminister Mette Frederiksen i går aftes, da hun på et pressemøde præsenterede en plan for en langsom genåbning af Danmark. I Skive Kommune arbejdes der på højtryk for at få børnene trygt tilbage i børnehaver og klasseværelserne – men ikke før, alt er på plads

Dronning Margrethe fylder 80 år

06-04-2020

Skive Kommune ønsker hendes Majestæt Dronning Margrethe tillykke med de 80 år torsdag den 16. april 2020 med billeder malet af elever i 3. klasserne.

Det gælder om at være forberedt

06-04-2020

Mere end 60 medarbejdere i Skive Kommune har meldt sig til et e-læringsforløb, der skal klæde dem på til at give en hånd med i plejesektoren, hvis det skulle blive nødvendigt. De to første hold kører i denne uge, de næste efter påske. Og en af deltagerne er med ’fordi vi er nødt til at gøre noget.’

Frilufts-samtaler er ”win-win” for borgere med støttebehov

03-04-2020

Medarbejdere på AutismeCenter Skive og Habilis må i disse tider tænke i alternative løsninger, og det nye tiltag med ’walk’n’talks’ har en positiv effekt på mange af borgerne

Borgmester og politidirektør med fælles budskab: Vi står sammen om at holde afstand

03-04-2020

Politi og borgmester roser borgerne i Skive Kommune for at tage situationen alvorligt og opfordrer til vedholdenhed, så samfundet gradvist kan åbnes op efter påske.

Knap 400 nye ledige siden 9. marts: Jobcentret er klar med hjælp

03-04-2020

Nok er beskæftigelsesindsatsen suspenderet, men Jobcenter Skive er klar til at hjælpe Skibonitter, der er blevet ledige som følge af coronakrisen

Flere på vej til at blive testet

03-04-2020

Sundhedsstyrelsen har åbnet op for flere test for covid-19. Det betyder, at også beboere plejehjem og botilbud, som har symptomer på coronavirus kan blive testet hurtigere. Meldingen vækker glæde i Skive Kommune

Sammen om digital kagebagning

03-04-2020

Flere borgere kontakter afdelingen for at få hjælp til at støtte deres børn under coronakrisen. Selv om mange tilbud er lukket ned, er opfindsomheden stor i Skive Kommunes familieafdeling. Gåture og fælles kagebagning via video er nogle af de aktiviteter, de borgerne for tiden tager godt imod

EFTERLYSNING

03-04-2020

Til virksomheder, håndværkere, m.fl.: Vi efterlyser værnemidler fx masker og kitler med lange ærmer

Masser af omtanke for de ældre

03-04-2020

Korsang, gækkebreve, frokost til de ansatte, muligheden for en telefon-ven – der er mange, der på forskellige måder viser de ældre på plejehjemmene og i hjemmeplejen, at de tænker på dem. Det betyder meget i denne tid, hvor de må undvære deres pårørende

Tværkommunalt rekrutteringssamarbejde

03-04-2020

Skive Kommune indgår i rekrutteringssamarbejde på tværs af kommunegrænser med et særligt fokus: at rekruttere ledig, der kan hjælpe under Covid-19.

Corona-test af medarbejdere er i gang

03-04-2020

Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer har gjort det lettere at teste medarbejdere i sundheds- og ældresektoren for corona-virus. Selv, hvis der er tale om milde symptomer. På den måde kan det hurtigt blive afklaret, om medarbejderne med symptomer har covid-19, eller om de kan komme tilbage på arbejde. Skive Kommune er i gang

Klar med ekstra senge til udskrivelser fra hospitalerne

03-04-2020

12 midlertidige sengepladser står klar på Gnisten på Marienlyst Plejecenter. Yderligere seks er ved at blive gjort klar på Selde Plejecenter. Dermed er kommunen klar til at modtage de første patienter fra hospitalet, hvis der opstår en situation med mange, ekstraordinære og tidlige udskrivelser som følge af covid-19

Når en beboer er smittet med Covid-19

03-04-2020

Skive Kommune følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid-19. Det gælder også, når en borger, som bor eksempelvis på et plejecenter eller et botilbud, er smittet med covid-19

Conrad fra 3. klasse snyder borgmesteren i aprilsnar

02-04-2020

”Jeg har desværre fået lang tids corona og kommer først tilbage i 6 klasse”. Sådan lød den foruroligende melding i går i en mail fra en 3. klasses elev, der nåede helt til borgmesterens mailbox

På arbejde på et tomt rådhus

02-04-2020

På Rådhuset savner nødberedskabet i Borgerservice & Ydelse den daglige sparring og kontakt til de mange, der hver dag plejer at komme på Rådhuset.

Et pusterum for børn og forældre

02-04-2020

Forældrene til de børn, der går i specialbørnehaven, der hører under Daycare Nord i Skive Kommune, bliver løbende ringet op af børnehavens medarbejdere, mens den er lukket. Sammen finder de en løsning, der sikrer, at de sårbare børn kommer så skånsomt som muligt igennem denne periode, hvor hverdagen slet ikke er, som den plejer

En bank fyldt med ekstra hænder

02-04-2020

Der kan sættes ind, og der kan lånes ud i den midlertidige ressource-bank, som Skive Kommune er i gang med at oprette. Her kan områder, der kan få brug for ekstra hænder på grund af corona-krisen, hente hjælp fra andre områder, hvor medarbejderne har mulighed for at give en hånd med

Klar til oplæring på plejeområdet

02-04-2020

I starten af næste uge vil en række medarbejdere fra Skive Kommune være de første til at prøve kræfter med et nyt e-læringsforløb. Det skal klæde dem på til at varetage opgaver inden for hjemmeplejen og på plejecentrene – hvis behovet skulle opstå som følge af coronakrisen

Gratis færge til Fur udskydes

02-04-2020

Der bliver ingen gratis færgeoverfart til Fur, før samfundet åbner mere op.

Hjemmeplejen møder stor taknemmelighed

01-04-2020

Når medarbejderne i hjemmeplejen i Skive Kommune kommer rundt til borgerne, bliver de mødt med glæde og taknemmelighed. Da coronakrisen lige var brudt ud, var der også nogle, der var bekymrede. Men borgerne og de pårørende er efterhånden trygge ved, at hjemmehjælperne har helt styr på hygiejnen

’Vilma savner dig’

01-04-2020

På Ungdomsskolen Skive gør de for tiden en ekstra, opsøgende indsats i forhold til de unge i ungdomsklassen. Der er tale om udsatte og sårbare unge, der hver dag under corona-krisen bliver kontaktet af deres lærere for at høre, hvordan det går. Nogle gange er det ikke så let at få fat på de unge – men det er der også råd for

Mulighed for at hjemsendte medarbejdere kan afvikle ferie

01-04-2020

Skive Kommune vil nu benytte muligheden for, at de hjemsendte medarbejdere, som ikke kan varetage deres opgaver hjemmefra, kan afvikle afspadsering og ferie i op til fem dage i perioden frem til 13. april.

Plejebørns samvær i corona-perioden

31-03-2020

Social og Indenrigsministeriet har udsendt et brev til landets kommuner der tydeliggør forholdsreglerne for plejebørns samvær med biologiske forældre under COVID-19.

Virtuelt erhvervsmøde var en succes

31-03-2020

125 interesserede virksomhedsledere og forretningsdrivende blev opdateret på lokale og statslige kompensationsordninger for erhvervslivet i forbindelse med covid-19-situationen.

En anden måde at være sammen på

30-03-2020

Heller ikke på plejehjemmet i Selde er hverdagen lige nu, som den plejer at være. De ansatte gør, hvad de kan for at være der for de ældre, der må undvære besøg fra pårørende. Medarbejderne har både mere travlt, men oplever samtidig mere nærvær i fællesskabet med de ældre, fortæller sosu-assistent Belinda Dumont Merrild Sørensen

Nu åbner den kommunale tandpleje for flere behandlinger

30-03-2020

12. marts 2020 lukkede den kommunale tandpleje ned for alt andet end akutte, kritiske behandlinger. Men hvad er akut og kritisk? En udmelding fra Sundhedsstyrelsen betyder, at der igen bliver åbent op for flere behandlinger.

Alle forældre med behov for nødpasning har muligheden – kun få bruger den

30-03-2020

Det er ikke mange forældre i Skive Kommune, der benytter sig af muligheden for nødpasning. I denne uge er det 2% af de i alt 4000 børn, der er kommet af sted i børnehave eller andre former for pasningstilbud. Men muligheden er der for dem, der har behovet – det gælder også i påskens helligdage

’Der bliver noget at vende tilbage til’

27-03-2020

På dagtilbuddet Idavang under Autismecenter Skive kommer der for tiden kun én borger mod normalt 60. Han har helt særlige behov, derfor har Skive Kommune vurderet, at det er mest hensigtsmæssigt, at hans hverdag ligner den, han kender – også i disse coronatider. Sammen med to medarbejdere holder han stedets store have i gang, så der bliver noget genkendeligt for de andre borgere at vende tilbage til efter corona-krisen

Drifts- og anlægsopgaver starter delvist op

27-03-2020

Skive Kommunes krisestab har besluttet at sætte gang i visse drifts-opgaver. Det sker som følge af statsminister Mette Frederiksens udmelding om at forlænge perioden, hvor den offentlige sektor kører med lavere blus til og den 13. april 2020

Adgang til Borger-PC i Borgerservice

27-03-2020

Har du ikke adgang til egen computer eller smartphone? Har du akut brug for at få adgang til en computer? Så kan du kontakte Borgerservice og få adgang til en Borger-PC.

Ser frem til covid-19 tests af medarbejdere

27-03-2020

De Danske Regioner har meldt ud, at de er klar til at femdoble antallet af test. I stedet for 1.000 daglige tests vil regionerne de kommende dage øge antallet til 5.000

Corona: Ledigheden stiger – også i Skive

27-03-2020

Coronakrisen sender flere ud i arbejdsløshed.

Sidste chance for at indsende høringssvar til kulturpolitikken

26-03-2020

Høringssvar kan indsendes frem til d. 1. april

Fra storkontor til enmandskontor

26-03-2020

Hjemme er virksomhedskonsulent Rikke Boudigaard koblet op på alle systemer, så i princippet arbejder hun, som hun plejer. Alligevel er der ikke meget ”plejer” over hverdagen.

Sundhedsplejen er i fuld gang – men på en anden måde

26-03-2020

Sundhedsplejen i Skive Kommune har travlt, men sundhedsplejerskerne arbejder på en meget anderledes måde, end de er vant til. Under coronakrisen har der ikke været tale om hjemmebesøg i traditionel forstand hos familierne. Men fra og med i dag tager de i begrænset omfang - inden for Sundhedsstyrelsens retningslinjer – på hjemmebesøg igen. Det ser sundhedsplejerske Pia Esbjerg Larsen meget frem til.

Vestre Skivevej spærret ved Sjørup

25-03-2020

Omkørsel ad Herningvej

Sommerskolefolderen er ude!

25-03-2020

Find kataloget online

Åben rådgivning til børn, unge og forældre fra pædagogisk, psykologisk rådgivning (PPR)

25-03-2020

Under Corona-hjemsendelsen fra skoler og dagtilbud kan der opstå mange spørgsmål omkring hvordan man som børnefamilie kan forholde sig til den forandrede hverdag hvor der ikke er den daglige kontakt til omverdenen som der plejer.

Kontakt til beboere på plejecentre

25-03-2020

Vi følger myndighedernes retningslinjer, herunder også Sundhedsstyrelsen. Hverdagen på plejecentrene er derfor ikke helt som den plejer.

Ukorrekte nyheder skaber utryghed

24-03-2020

Hvis der er uoverensstemmelser mellem fakta og de historier, borgerne møder om den kommunale service, kan det få store konsekvenser. Det gælder ikke mindst i en tid med coronavirus, hvor ukorrekte nyheder kan skabe utryghed med risiko for, at nogle borgere vil frasige sig den hjælp, de har brug for

Pårørendevejleder er klar til at hjælpe

24-03-2020

Kirsten Fiil, der er pårørendevejleder i Skive Kommune, er klar til at lytte og hjælpe pårørende til ældre og svækkede personer igennem corona-tiden

Klar til flere uger på nødblus

24-03-2020

Statsminister Mette Frederiksen meldte på et pressemøde i går eftermiddag ud, at nedlukningen af Danmark indtil videre bliver forlænget flere uger. Skive Kommune følger som hele vejen igennem anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og fortsætter på nødblus - indtil videre til og med den 13. april 2020

#TAKdk

24-03-2020

Tak til alle jer, der går på arbejde og får vores velfærdssamfund til at køre videre

Spærring af veje på grund af asfaltarbejde

23-03-2020

Søborgvej, Roslev og Tingager, Spøttrup

En hånd med på andre fagområder

23-03-2020

Skive Kommune er klar til at trække medarbejdere ind fra andre områder, hvis det bliver nødvendigt for at bemande de kritiske funktioner. KL har indgået de nødvendige aftaler med de faglige organisationer. Men det er slet ikke der, vi er endnu – vi er bare klar, hvis det skulle ske, lyder det fra kommunen

Covid-19-test af medarbejdere

21-03-2020

Sundhedsstyrelsen arbejder i øjeblikket hårdt for at skaffe nok ud-styr til at kunne gennemføre covid-19-test af medarbejdere i sundheds-og plejesektoren, som varetager kritiske funktioner, hvis der er mistanke om covid-19

Jesper underviser hjemmefra – og har travlt

20-03-2020

Klasseværelset er flyttet hjem i stuerne, børnene skal lave lektier hjemmefra, så en lærer på Brårup Skole har travlt med at vejlede dem via chat, telefon og videoinstruktioner og samle op med forældrene. Han løber mindst lige så hurtigt, som når han møder børnene i skolen

Kommunalt ansatte arbejder

20-03-2020

Selv om mange kommunalt ansatte i disse dage arbejder hjemmefra, er der ikke tale om, at påskeferien for dem bliver ekstra lang i år. Lærere og administrative medarbejdere er nogle af dem, der ganske vist er sendt hjem, men som arbejder for fuld kraft

Skive Kommune følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

20-03-2020

Situationen i forbindelse med coronavirus ændrer sig næsten dagligt, og Skive Kommune følger hele tiden de senest udmeldte anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Det sker af hensyn til sikkerheden for både borgere og medarbejdere

Medarbejdere på psykiatri- og rusmiddelområdet varslet om indkald i andre jobfunktioner

20-03-2020

Personalet, der er ansat i Center for Psykiatri og Rusmiddel i Skive Kommune kan blive bedt om at møde ind og varetage andre jobfunktioner, end de er vant til. Det har centerledelsen i går varslet dem om. Det kan ske, hvis der på grund af coronasmitte opstår mangel på personale i de kritiske funktioner

Forbud mod besøgende på plejecentre og bosteder

19-03-2020

Dørene bliver nu låste på plejecentre og bosteder. Et nyt skilt med ADGANG FORBUDT er sat op på dørene, og de pårørende har modtaget et brev fra Skive Kommune om, at de ikke længere kan komme på besøg

Hjælp at hente for udsatte borgere

18-03-2020

Hvis en udsat borger bliver syg og skal holde sig indendøre for at undgå smittespredning af coronavirus, er der hjælp at hente i Skive Kommune. Et korps af opsøgende medarbejdere er i gang, selv om mange offentligt ansatte for tiden arbejder hjemmefra

Genbrugsplads åben for erhverv efter aftale

18-03-2020

Hvis du som erhvervsdrivende har brug for at komme af med dit affald, har du mulighed for at aflevere dette på Kåstrup Genbrugsplads. Dog kun i begrænset tidsrum og kun efter aftale.

Håndsrækning til erhvervslivet

17-03-2020

Skive Kommune rækker erhvervslivet en hjælpende hånd

PPR, Multi og Familiecenter Sabroegaarden yder stadig støtte og rådgivning

17-03-2020

Beredskab i Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR), Multi og Familiecenter Sabroegaarden

Arbejdet med sikring af børn og unges trivsel fortsætter i Skive Kommune

17-03-2020

Beredskab i Familiesektionen

Revideret kulturpolitik på vej

16-03-2020

Udkast til kulturpolitik er sendt i høring frem til d. 1. april 2020

’Vi skal passe på hinanden og holde hovedet koldt’

16-03-2020

Skive Kommunes borgmester Peder Christian Kirkegaard ser tilbage på sidste uge, hvor regeringen med statsminister Mette Frederiksen i spidsen traf en historisk beslutning om at lukke store dele af Danmark ned

Generelt stor forståelse – med en lille opfordring

16-03-2020

Borgerne i Skive Kommune har generelt vist en stor forståelse for den situation, vi lige nu står i

Spærring af en del af Norgaardsvej, 7800 Skive

13-03-2020

Kloakarbejde på Norgaardsvej i skive

Kritiske og trafikfarlige forhold vil fortsat blive løst trods COVID 19.

13-03-2020

Skive Kommune, Vej og Park, har fortsat et beredskab til at løse akut opståede problemer på vejene.

Kloakarbejde på Kærvej i Vejlby

13-03-2020

Kærvej spærret mandag d. 16. marts 2020

Nødberedskab til rottebekæmpelse

13-03-2020

Der er oprettet et nødberedskab i tilfælde af rotter i særlige tilfælde

Skive Kommunes tilbud på socialområdet bliver tilpasset krisesituationen

13-03-2020

En meget stor del af det offentlige Danmark er som bekendt lukket ned på grund af udbredelsen af smitte af coronavirus. Det kommer også til at påvirke Skive Kommunes tilbud på socialområdet.

Skive Kommunes sundhedsafdeling tilpasser sig krisesituationen

13-03-2020

Sundhedsafdelingen i Skive Kommune er klar med en krisebemanding, der er trådt i kraft fra og med i går torsdag den 12. marts 2020. En række servicefunktioner er som følge af statsminister Mette Frederiksens udmeldinger indtil videre lukkede, mens andre kører på lavere blus eller helt uændrede. Men overordnet set får borgerne den service, de har behov for – trods de ændrede vilkår. Skive Kommune har orienteret de berørte borgere, og der er planer for, hvordan kommunen håndterer servicen til borgerne under et kriseberedskab.

Det betyder coronavirus for din kontakt til Borgerservice & Ydelse

13-03-2020

Borgerservice & Ydelse arbejder, men arbejder hjemmefra. Dog er fire medarbejdere på job alle hverdage i lukkeperioden. De fire medarbejdere indgår i et nødberedskab.

Det betyder coronavirus for din kontakt til Jobcenter Skive, BOMI, UU og Sprogcenter Skive

13-03-2020

Læs hvilke aktiviteter, der er suspenderet, og hvilke der fastholdes.

Børn i Skive Kommune bliver passet, hvor de plejer

13-03-2020

Som led i kommunens beredskab i forbindelse med coronavirus, er det strategien, at børnene nødpasses dér, hvor de plejer at gå i skole, børnehave, vuggestue eller dagpleje.

Borgerrådgivning på mail og telefon

13-03-2020

Borgerrådgiverfunktionen følger regeringens vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af corona-virus i vores samfund.

Genbrugspladser er lukkede

13-03-2020

For at forebygge smitte med coronavirus er genbrugspladserne i Skive Kommune lukkede fra den 13. marts.

Corona information: Vi lukker ned på en række områder

13-03-2020

Skive Kommune følger myndighedernes anbefalinger for at begrænse smitten af coronavirus. Det betyder, at Skive Kommune lukker ned på en række områder. SIDEN OPDATERES LØBENDE.

Medarbejderne i Skive Kommune er sendt hjem som følge af coronavirus

12-03-2020

Mange kontorer stod fra torsdag morgen tomme i Torvegade 10 og Den Blå Diamant i Skive. De kommunale medarbejdere fik onsdag aften besked på at arbejde hjemme i videst mulige omfang.

Skive Kommune bakker op om at begrænse besøg på plejecentre

12-03-2020

Plejecentrene lukker ikke ned for nødvendige besøg, hvilket betyder, at der for eksempel er adgang for lægen og andre, der kommer med absolut nødvendige hjælpemidler

Skoler og dagtilbud i Skive Kommune lukker i to uger

12-03-2020

Alle skoler og dagtilbud i Skive Kommune lukkes i to uger fra på mandag. Det sker i forlængelse af de meldinger, som statsminister Mette Frederiksen kom med på et pressemøde onsdag aften.

Borgerservice er lukket

12-03-2020

For at forebygge smitte med coronavirus er Borgerservice lukket. Hovedomstilling vil være åben i perioden, hvor kommunen er lukket ned for personlig henvendelse.

Krisestaben i Skive Kommune træder sammen

12-03-2020

Kl 10 i formiddag blev krisestaben for Skive Kommune samlet for første gang. Det sker på baggrund af den seneste udvikling i spredningen af smitte af coronavirus, og de udmeldinger, statsminister Mette Frederiksen kom med på et pressemøde onsdag aften.

Kultur- og fritidstilbud lukker ned i to uger fra fredag

12-03-2020

I forsøget på at begrænse udbredelsen af smitten med coronavirus i Danmark vil alle kultur- og fritidstilbud i kommunen være lukkede i to uger fra på fredag

Arrangementer aflyses i Skive Kommune

12-03-2020

De seneste anbefalinger fra myndighederne får nu konsekvenser for arrangementer i Skive Kommune

Coronavirus får konsekvenser for arrangementer i Skive Kommune

09-03-2020

Efter at statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde i fredags meldte ud, at Sundhedsstyrelsen opfordrer til særlige forholdsregler ved større arrangementer, har Skive Kommune besluttet, at anbefalingerne også skal gælde arrangementer her i kommunen.

En medarbejder er i hjemmekarantæne

06-03-2020

En medarbejder i Skive Kommune er i hjemmekarantæne efter Sundhedsstyrelsen i går ændrede på anbefalingerne til, hvornår familiemedlemmer til personer, der har rejst i risikoområder, skal i karantæne.

Skolepatruljerne belønnes for deres indsats

05-03-2020

På lørdag d. 7. marts har Færdselssikkerhedsrådet i Skive Kommune inviteret eleverne fra skolepatruljerne i biografen

Brev med skærpede anbefalinger ud til forældre og andre pårørende i Skive Kommune

05-03-2020

Sundhedsstyrelsen har skærpet deres anbefalinger for borgere, der har været i risikoområder med corona-virus. Skive Kommune har derfor sendt et brev ud til alle forældre og øvrige pårørende i hele kommunen for at informere dem om at være opmærksomme på, hvordan de skal forholde sig – også over for børn.

Skive Kommune følger udviklingen af corona-virus tæt

04-03-2020

Skive Kommunes sundhedsberedskab følger udviklingen i coronavirus nøje og vil løbende dele anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og kommunikere lokale tiltag ud.

Nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen

04-03-2020

Nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om at blive hjemme i to uger, hvis man efter den 2. marts 2020 kommer fra et af de særlige risikoområder

Nyt krav fra Sundhedsstyrelsen vedr. personale på sundheds- og ældreområdet

04-03-2020

Nyt krav fra Sundhedsstyrelsen om at personale på sundheds- og ældreområdet, som har direkte kontakt til borgere og patienter, skal blive hjemme i to uger, hvis de kommer fra et af de særlige risikoområder

Skive Kommune klar med stab for sundhedsberedskab

04-03-2020

Skive Kommune gør klar til at aktivere sit sundhedsberedskab, der skal sikre sikker drift af kommunens servicefunktioner i tilfælde af, at borgere rammes af smitte eller karantæne i forbindelse med corona-virus

Nye skove i Nr. Søby og Balling

02-03-2020

Nr. Søby og Balling får glæde af en donation på 200.000 kroner, der skal gå til at plante nye skove ved de to byer - til glæde for både borgere og klima

Elever fra Skive Kommune deltager i fejringen af Dronning Margrethe

02-03-2020

I anledning af Dronning Margrethes 80-års fødselsdag den 16. april 2020 har Kommunernes Landsforening (KL) inviteret alle kommuner til at gå sammen om en gave til Majestæten. Gaven består i, at alle kommuner bidrager med ét maleri lavet af elever i 3. klasse. Skive Kommune har valgt at gå all in og prioritere denne del af fejringen af dronningen højere end mange andre steder. Her vil alle 411 elever på tredje klassetrin i kommunen deltage i projektet.

Hald i finalen til Landsbypris 2020

28-02-2020

Hald er blandt de sidste fem landsbyer, som kan vinde Landsbyprisen 2020, og det er især fællesskabet omkring det nye borgerhus, der har sikret Hald en nominering

Med et aftryk, der giver indtryk ved et håndtryk

27-02-2020

For første gang blev der torsdag den 27. februar 2020 afholdt grundlovsceremoni i byrådssalen på Det Gl. Rådhus i Skive, hvor borgmester Peder Christian Kirkegaard trykkede 11 nye statsborgere i hånden. Det gjorde indtryk på dem alle – også udvalgsformanden for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget i Skive Kommune, der selv var én af dem, der fik et håndtryk af borgmesteren.

Nu genetableres rundkørslen BORGEN

27-02-2020

Efter påkørslen d. 28. juli 2019 er det nu endelig tid til at BORGEN genopstilles

En festlig fastelavn i Hem dagpleje

27-02-2020

Fastelavnsfest for de mindste og deres bedsteforældre

Hem Vandværk har fået tilladelse til to nye rentvandsbeholdere

25-02-2020

2 nye rentvandsbeholdere på Hem Vandværk

Udbud af 6 nye byggegrunde i Balling

25-02-2020

Udbud af 6 nye byggegrunde i Balling

Sejlene er sat for den nystiftede Destination Limfjorden

21-02-2020

Torsdag den 20. februar blev der holdt stiftende generalforsamling i foreningen Destination Limfjorden. Der blev valgt medlemmer til bestyrelsen. De tre medlemmer repræsenterer turisterhvervet.

Stort beløb fra Statens Kunstfond til Skive Kommune

21-02-2020

Statens Kunstfond har netop tildelt Skive Kommune 700.000 kr. som bidrag til et kunstprojekt på Banestien, der er en del af BigBlue Skive. Beløbet udgør omkring en fjerdedel af den samlede pulje, kunstfonden delte ud i denne omgang.

Elevrådsparlament

20-02-2020

I dag - torsdag den 20. februar 2020 – afholdes det traditionsrige elevrådsparlament i Byrådssalen under ledelse af borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Lokalt byggefirma vinder udbuddet af nyt autismecenter i Skive Kommune

19-02-2020

Skive Kommune har valgt Byggefirmaet Knudsgaard A/S som totalentreprenør på byggeriet af et nyt autismecenter

Skøjtebanen er lukket for denne sæson

19-02-2020

Høje vintertemperaturer, regn og blæst er skyld i, at skøjtebanen lukker ned for vintersæsonen, men dygtige folk og godt samarbejde har givet en succesfuld skøjtesæson trods varmt vintervejr

Renovering af fortov og kantsten på del af Søbyvej i Højslev st.

12-02-2020

Ny asfaltbelægning udføres senere på året

Invitation til inspirationsaften om socialt entreprenørskab og andelsorganisering i landområderne

11-02-2020

En inspirationsaften for entreprenante, andelsorienterede ildsjæle, der ønsker at vide mere om muligheder og udfordringer ved fællesskabsøkonomiske initiativer

Opstart af nye samtalegrupper for børn og unge med en psykisk sårbar forældre i 2020-2021

11-02-2020

Skive Kommune og Regionspsykiatrien i Skive tilbyder samtalegrupper til børn og unge med en psykisk sårbar forælder. Tilbuddet er gratis for borgere i Skive Kommune. Grupperne sammensættes efter alder: 7 - 8 årige, 9 – 11 årige og 12 - 17 årige.

Nu slukkes vinterbelysningen på indfaldsvejene til Skive

10-02-2020

Fredag d. 14. februar er sidste chance for at nyde vinterbelysningen i denne omgang

Pårørende til en person med psykisk sygdom

06-02-2020

Er du pårørende til en person, som har en psykisk sygdom? Der starter igen nye gruppeforløb for pårørende til personer med psykisk sygdom.

Syv kommuner gentager jagten på hollandske talenter til midt- og vestjyske virksomheder

06-02-2020

Skive Kommune deltager igen i år på messen Emigration Expo sammen med de seks øvrige kommuner i Business Region MidtVest for at hjælpe lokale virksomheder med målrettet rekruttering af arbejdskraft fra Holland - og markedsføre Midt- og Vestjylland som et godt sted at arbejde og bo overfor de ca. 11.000 fortrinsvis hollandske arbejdstagere, der forventes at besøge messen den 8. og 9. februar.

Destination Limfjorden ansætter direktør

05-02-2020

Kristina Lehmann Schjøtt skal stå i spidsen for Destination Limfjorden. Hun kommer fra en stilling som turistchef i Mariagerfjord Kommune og er ansat blandt et stærkt felt af kandidater til at blive direktør for det nye turismesamarbejde mellem Skive, Struer og Morsø Kommune.

Fra spontan spraymaling til stort lysprojekt

31-01-2020

Det var en spontan idé, der fik Morten Smidt-Jensen til at male Jernbanebroen i alle dens farver for snart fem år siden. Et lidt vovet projekt, for han havde ikke fået lov. Nu er farverne og dermed hans idé kommet for at blive. For i fredags blev broens nye lys, der kaster farver på den, indviet i forbindelse med åbningsfesten for BigBlue Skive.

Midlertidig lukning af P-plads i Borgergade

30-01-2020

Træerne på P-pladsen skal beskæres.

Områdefornyelse i Frederiksgade igangsættes

30-01-2020

På grund af forsinkelser med belægningsarbejdet vil Frederiksgade være spærret frem til og med d. 7. februar

Lundøvej spærret på grund af asfaltarbejde

24-01-2020

Lundøvej spærret fra Bådsgaardvej til Lundø By

Nu er det tid til at melde ind med sommeraktiviteter og sommerskoler

24-01-2020

Sommerskolekataloget er i støbeskeen

Stegt flæsk og bæredygtigt byggeri

23-01-2020

Der var fokus på bæredygtigt byggeri ved Skive Kommunes årlige orienteringsmøde om kommende bygge- og anlægsopgaver - både på dagsordenen og en udstilling

Tønnering Kirkevej spærret

21-01-2020

Kloakarbejde mellem nr. 1-4

Kom til orientering om Skive Kommunes bygge- og anlægsopgaver

20-01-2020

Entreprenører og håndværkere bl.a. inviteres på Skive Kommunes årlige orientering om de kommene bygge- og anlægsopgaver samt lidt godt at spise, og derudover kan gæsterne denne gang opleve en udstilling om bæredygtigt byggeri

Opstart af grupper for pårørende

20-01-2020

Er du pårørende til en svækket ældre person, der er fysisk eller psykisk syg person? Og har du brug for støtte fra andre, der i en lignende situation? Så er Skive Kommunes nye gruppe for pårørende måske noget for dig.

Nyt RENT LIV-nyhedsbrev er gået i luften

17-01-2020

RENT LIV-strategien blev som bekendt vedtaget lige inden jul. Det er kort sagt nyt liv til RENT LIV. Det skal være synligt for alle. Derfor præsenterer Skive Kommune nu det nye RENT LIV-nyhedsbrev på RENT LIV-hjemmesiden. Det vil blive udsendt hver onsdag eftermiddag. Hver gang med en lille håndfuld fortællinger, der har det til fælles, at de understøtter RENT LIV. Ved at følge linket i artiklen, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet, der allerede har over 400 abonnenter via julekampagnen 'Året der gik.'

Skive sætter gerningssted på auktion ved Danmarks Indsamling

17-01-2020

Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw? Det sted, hvor Gelænderbanden nu i flere år har huseret og vakt stor opsigt? Og høre de gode historier om Fur og i det hele taget opleve et døgn med limfjords-lækkerier for både øje og gane? En tur til Danmarks smukkeste ø, Fur, bl.a. med et smut omkring Gelænderbandens berømte høj, er Skive Kommunes bidrag til årets udgave af Danmark på Auktion, hvor kommunerne kappes om bydernes gunst. Bidraget fra den højstbydende indgår i den store Danmarks Indsamling, der bliver vist på DR1 den 1. februar 2020.

Destination Limfjorden klar til at ansætte direktør

17-01-2020

De tre samarbejdspartnere - Skive, Morsø og Struer kommuner - i det lokale turismearbejde Destination Limfjorden er blevet enige om at placere hovedkontoret på Mors, mens formandsposten tilfalder Skive Kommune. Næste skridt bliver at ansætte en direktør.

Lukning af P-plads ved Å-gade overfor Nordbanevej

17-01-2020

P-plads skal anvendes til oplæg i forbindelse med Big-Blue

Tilgængelighed

16-01-2020

Lige muligheder for alle

Husk betaling af 1. rate ejendomsskat 2020

16-01-2020

Du skal huske betaling af 1. rate ejendomsskat – sidste rettidige indbetalingsdag er mandag den 20. januar 2020.

Spærring af krydset Viborgvej-Stoholmvej-Vinkelvej i Nr. Søby

15-01-2020

Kloakarbejde på Viborgvej i Nr. Søby

Ledig stadeplads på Brårupgade 2, Skive

15-01-2020

Stadeplads ledig 1. juli 2020

De gode historier kom ud

10-01-2020

’Glade jul, Skive er cool,’ sang Korrødderne fra Skive Musikskole i videoen fra Skive Kommunes julekampagne ’Året der gik.’ Og budskabet om, at Skive er cool, viser sig at være nået ud i mange hjem her i juleferien. Det fremgår af den netop offentliggjorde kampagnestatistik. Mange har været inde på hjemmesiden www.aaretdergik.dk og stemme på én af de 30 gode historier fra Skiveegnen fra 2019.

Spildevand – Hvad gælder på min ejendom?

10-01-2020

Som noget helt nyt kan du nu som borger se, om der er planlagt ændringer af spildevandsforholdene på netop din ejendom

Spildevandsplan 2020-2031 er trådt i kraft

09-01-2020

Nu kan du finde oplysninger om spildevandsplanen for 2020-2031

GreenLab Skive imponerer

07-01-2020

GreenLab Skive er et imponerende og meget vellykket erhvervsfremmeinitiativ. Sådan lyder den overordnede konklusion i en evaluering af GreenLab Skive.

Ligesindet støtte i Skive Kommune

06-01-2020

Skive Kommune tilbyder ligesindet støtte til personer med psykiske udfordringer

Sådan bliver 9 millioner til 1 milliard: GreenLabs resultater imponerer

06-01-2020

I dag besøgte erhvervsminister Simon Kollerup GreenLab i Skive for med egne øjne at se, hvordan en bevilling på knap 9 millioner fra Erhvervsministeriet på få år har resulteret i en innovativ, grøn erhvervspark, der har tiltrukket private investeringer for over 1 milliard. Hemmeligheden ligger blandt andet i unikke samarbejdsmodeller.

Havørrederne gyder nu

20-12-2019

Hvis man går en tur langs et vandløb, kan man her i december være heldig at se havørrederne gyde

Vi holder åbningsfest i BigBlue - Vil du med?

20-12-2019

Sæt allerede nu X i kalenderen fredag den 24. januar 2020: Åbningen af de nyeste projekter i BigBlue fejres med en flot åbningsfest, og Skive Kommune inviterer dig med til at deltage i festlighederne

SÅ er den i Vinkel: Udsolgt på biogas-gylle

20-12-2019

Nyeste biogasanlæg i Skive Kommune er anlægget hos Vinkel Bioenergi ApS, og som står klar til at åbne inden nytår

Skive bliver centrum for Danmarks næste energieventyr

19-12-2019

En nyhed så banebrydende breaking, at det kan være svært at finde jyske ord til at beskrive den. Sådan sammenfatter Skive Kommunes borgmester Peder Christian Kirkegaard sin reaktion på, at GreenLab Skive i dag har modtaget 80 mio. kroner fra Energistyrelsens energi-lagringspulje

Glade jul, Skive er cool…

18-12-2019

Ny indsats fra Skive Kommune inviterer egnens fraflyttede unge ind i 'Klub 78xx' og sætter fokus på Skiveegnens gode historier med en konkurrence på aaretdergik.dk, hvor alle kan være med til at kåre årets historie fra 2019

Krarupvej spærret ved nr. 30

18-12-2019

Kloakarbejde i perioden 16.-18 december begge dage incl. Tidspunkt for spærring ændres til 6 og 7 januar 2020

Skive Kommune støtter bekæmpelsen af mårhunde

17-12-2019

Trådfælder og vildtkameraer hjælper i kampen mod den invasive art

Da direktøren gik i børnehave

17-12-2019

Det kan være sundt at skifte papirbunker, pc og budgetter ud med vaskeægte mennesker, puslespil og legeplads.

Kursus - Sådan leder I et levende lokalsamfund

13-12-2019

For kommunalt ansatte og lokalråd, som ønsker at forstå og udvikle nye ledelseskompetencer målrettet lokalsamfund

Vejarbejdet i Højslev-Nr. Søby lukker ned for julen

13-12-2019

Viborgvej i Nr. Søby åben for gennemkørsel mellem jul og nytår

Kommunen får nu bedre mulighed for at udvikle og administrere udvalgte arealer ved havnene.

12-12-2019

Afgørelse på kommunens ansøgning om ophævelse af strandbeskyttelseslinjen ved kommunens havne ligger nu klar fra Kystdirektoratet.

GreenLab Skive sender den første biogas ud på nettet

12-12-2019

Der blev taget hul på et nyt kapitel i den grønne omstilling på Skiveegnen, da GreenLab Skive Biogas onsdag for første gang sendte biogas ud i gasnettet. Biogasanlægget er et af omdrejningspunkterne for Danmarks første grønne energipark, hvor grønne teknologier sammen med el- og gasnettet fungerer som én energisymbiose.

Kommunen bekæmper invasiv og truende art på heden

11-12-2019

Heden er fredet, og invasive arter bør derfor bekæmpes

Asfaltarbejde på Næstildvej

09-12-2019

Næstildvej spærret mellem Oddense og Kåstrup

Hensynsfulde hundeejere

09-12-2019

Den sidste lille gode gerning med hundeposen

Skod er skrald

09-12-2019

Undgå microplast i naturen.

Glæde over nominering som Årets Ungdomskommune

05-12-2019

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Skøjtebanen er åbnet

04-12-2019

Nu er det igen muligt at stå på skøjter på Posthustorvet i hjertet af Skive.

Åbningstider i julen 2019

28-11-2019

Ændrede åbningstider

Skive Kommune blandt de bedste til at løfte to-sprogede elever

28-11-2019

De ikke-vestlige folkeskole-elever, der går i skole i Skive, klarer sig væsentlig bedre end de fleste andre steder i landet. Kommunen er den næstbedste i landet til at løfte de elever. Det viser en ny undersøgelse fra Udlændinge- og Integrations-ministeriet. Den blev udarbejdet for første gang sidste år, hvor Skive samlet set lå på en fjerdeplads. Placeringen i toppen skyldes ikke mindst en stabil og kompetent indsats fra ledere og medarbejderes side, vurderer Mette Nielsen, souschef i Skole-og Dagtilbudsafdelingen

Vinterbetjening af stier

27-11-2019

Salt til stier der er undtaget fra vintervedligeholdelse.

Viborgvejs forskønnelse nærmer sig afslutningen

27-11-2019

Trods store udfordringer forventes de større arbejder på Viborgvej afsluttet inden jul.

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter skal realisere Innovation Skive

27-11-2019

Den 26. november 2019 besluttede Skive Byråd, at Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) skal overdrages ansvaret for at realisere iværksætter- og innovationsmiljøet ’Innovation Skive’ fra den 1. januar 2020. Beslutningen er blevet til på baggrund af et projektforslag fra SET, som bygger videre på det grundige forarbejde, som Innovation Skives projektbestyrelse har arbejdet på igennem 2019

Vejudskillelse af kommuneveje

25-11-2019

Matrikulære ændringer ved visse kommuneveje

Bliv en haj til Skiveportalen

25-11-2019

Laver du kultur- eller fritidsarrangementer på Skiveegnen? Så er du inviteret til åben café på Skive Bibliotek den 11. december, hvor du lærer at indtaste dine arrangementer på Skiveportalen.dk.

Byrådet til kamp for Skive Sundhedshus

22-11-2019

Skive Sundhedshus har ved flere lejligheder markeret sig som en af landets stærkeste medspillere i udviklingen af det nære sundheds-væsen i Danmark. Blandt andet leverer sundhedshuset neurorehabilitering på et højt fagligt niveau. Alligevel har et flertal i Forretningsudvalget i Region Midtjylland valgt at indstille lukning af 2,3 senge-pladser på Skive Sundhedshus, hvilket vil svare til lukning af 3 sengepladser, hvis besparelsen på 3,2 mio. kr. skal realiseres.

11 nye gazeller på Skiveegnen

22-11-2019

Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive Kommune hvoraf 11 er nye på listen. De tilhører dermed en gruppe af danske fremadstormende virksomheder, som møder de hårde krav og dermed kan kalde sig gazellevirksomhed.

”Skøjte-Finn” sørger for isen

21-11-2019

Skøjtebanen i Skive er ved at blive gjort klar til, at vi kan komme ud og skøjte på den, og det er Finn, der sørger for, at isen holder

Ny undersøgelse: Skive-skole i top i landsdækkende måling

21-11-2019

Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau. Det skyldes et langt, sejt træk i forhold til arbejdet med elevernes trivsel og faglige motivation samt et fokus på skole-hjem-samarbejdet. Også samlet set var Skive Kommune den kommune på landsplan, der var bedst til at hæve elevernes karakterer.

Er kulturpolitik for unge?

19-11-2019

Ja, mener Ungeudvalget – og de unge skal i højere grad være med til at udvikle den. Den anbefaling har Kultur & Fritid fulgt, og sætter nu flere sejl ind for at få kulturinteresserede unge med til det næste og sidste borgermøde om kulturpolitikken den 3. december.

Særlige frister for bestilling af handicapkørsel i forbindelse med jul og nytår

18-11-2019

Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Skive Kommune blandt de mest ejendomsvenlige i landet

15-11-2019

Skive Kommune er med i den absolutte top på landsplan, når det kommer til ejendomsvenlighed. Det viser en ny undersøgelse fra EjendomDanmark. Det betyder, at kommunen er blandt de bedste til at skabe gode rammer for brugere af danske ejendomme.

Borgerservice & Ydelse lukker kl. 11.30 den 11. dec.

14-11-2019

For at Borgerservice & Ydelse kan blive ved med at yde en god service til dig som borger, skal vi til møde

Og vinderne af årets kulturpriser er …

14-11-2019

Spøttrup Cirklen modtager Skive Kommunes Kulturpris 2010, mens fyrtårnsprisen ’Årets Otto’ går til den kunstneriske ildsjæl Troels Madsen.

Skolens elever plantede de første træer i Hald Folkeskov

13-11-2019

Der var flot opbakning til indvielsen af Hald Folkeskov, hvis etablering i dag blev sat i gang med plantningen af de første 50 frugttræer

Kursus om organisering af levende lokalsamfund

12-11-2019

For kommunalt ansatte og lokalråd, som ønsker inspiration og nye modeller til organisering af lokalsamfund og styrkelse af nærdemokratiet.

Invitation til stormøde om den kommende Destination Limfjorden

06-11-2019

Skive Kommune inviterer til stormøde om det kommende destinationsselskab på turismeområdet, Destination Limfjorden. Formålet er at få gode input fra relevante parter i forhold til opgaver, formål m.m.

Kulturpolitik med kød på

05-11-2019

Skive Kommune og Kulturelt Samråd Skive inviterer til åbent borgermøde om Skive Kommunes kommende kulturpolitik 2020-23

Sundhedspleje i verdensklasse

04-11-2019

Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution. Marte Meo betyder ’ved egen kraft’ og er en videobaseret metode, der bygger på principperne for udviklingsstøttende kommunikation. Det har sundhedsplejen i Skive for længst taget til sig – og med stor succes. Det fik de i torsdags papir på, da de modtog den formelle certificering som anerkendelse for det gode arbejde. Og blev dermed verdens første Marte Meo-certificerede kommunale sundhedspleje.

Grønt lys til attraktive byggegrunde på Fjordbjerg Ager

01-11-2019

Om et par år vil man muligvis kunne købe attraktive byggegrunde med fjordudsigt i Skive

Istandsættelse af Bystedvej i Durup

01-11-2019

Omsætning/omlægning af kantsten og fortovsfliser..

KIS-huset fylder fem år: Fra skepsis til stor succes

01-11-2019

Det var ikke alle, der mente, at det var en god idé at åbne KIS-huset i Skive for fem år siden. Men en række lokale virksomheder ville sammen med Skive Kommune det anderledes. Siden er boligmiljøet for praktikanter og nyansatte i Skive blevet en stor succes, og det har trukket overskrifter vidt omkring. Torsdag fejrede huset sin fem års fødselsdag for beboere og venner af huset.

Renovering af Østervang i Durup

31-10-2019

Renovering af kantsten inden nyt slidlag udlægges på vejen.

Ny museumschef til Museum Salling

30-10-2019

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Per Lunde Lauridsen som ny chef for Museum Salling.

Arbejdsmiljøpris til leder i Skive Kommune

29-10-2019

Der står blomster og vin på Anette Vernegaard Andersens kontor i Den Blå Diamant. Der hænger også en stor check på 5.000 kroner på væggen. Og her til formiddag har hele hendes afdeling fejret hende med fælles kaffe og en tale. For hun er årets modtager af Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest arbejdsmiljø efter en nominering af en medarbejder.

Spareplaner i Region Midtjylland rejser kritik i Skive Kommune

28-10-2019

Borgmester Peder Christian Kirkegaard retter skarp kritik mod spareplaner på Neurorehabiliteringen på Skive Sundhedshus i Region Midtjylland. Et spareforslag, der skal behandles af Regionsrådet den 27. november, risikerer at føre til afskedigelse af mindst syv medarbejdere på neurologisk afdeling på Skive Sundhedshus.

Kursus om rekruttering af frivillige i lokalsamfundet

22-10-2019

For kommunalt ansatte, lokalråd og foreningsledere i lokalsamfund, som ønsker flere redskaber til involvering og fastholdelse af frivillige til de lokale projekter, arbejdsgrupper og bestyrelser. Der sættes specielt fokus på arbejdet i lokalråd, borgerforeninger eller lignende organer

Egon er Skives nye ”Mister Energy”

22-10-2019

Egon Dyring er ansat som ny teamleder i Skive Kommunes energiservice og skal udfylde positionen efter Michael Petersen

Kæmpeorkester blænder op for koncert

22-10-2019

Oplev mere end 200 optrædende musikere og korsangere når det enorme Skive Symfoniorkester – som er sammensat til denne særlige lejlighed – indtager den store koncertsal i Kulturcenter Limfjord.

Allstars Jubilæumskoncert: Stjernerne vender hjem

22-10-2019

Skiveegnens Musiklegat fylder 10 år - og det bliver fejret med et brag af en jubilæumskoncert, som præsenterer en perlerække af legatvindere gennem årene.

Aula går i luften fra uge 43

17-10-2019

Omkring to millioner brugere skal på skolernes nye kommunikationsplatform Aula, lige efter efterårsferien. Det bliver kaldt det største it-projekt målt på antal af brugere.

Halloweenhygge for netværket ’Os fra SKIVEegnen’

14-10-2019

Kom med til netværksaktivitet for ’Os fra SKIVEegnen’ fredag aften i efterårsferien

Grønne løsninger gør indtryk på minister

11-10-2019

’Ekstremt interessant’ og ’unikt’ var nogle af de ord, den socialdemokratiske transportminister Benny Engelbrecht satte på sit indtryk af Skiveegnen efter formiddagens møde med borgmester Peder Christian Kirkegaard og Andreas Steenberg, der er transportordfører for De Radikale. Det var især GreenLab Skive og kommunens årelange satsning på grøn omstilling, der fangede ministerens opmærksomhed på mødet.

Inspirationsmøde om den nye boligtrend Fællesskaber

11-10-2019

Fremtidens boligtrend lægger vægt på fællesskabet

Madmøder skal skabe vækst og udvikling i Midt- og Vestjylland

10-10-2019

Skive Kommune er med i en ny midt- og vestjysk fødevaresatsning under overskriften Madmødet

Budget 2020 fortsætter udviklingskursen

09-10-2019

Et enigt byråd står bag budgettet for 2020, hvor vigtige velfærdsom-råder prioriteres samtidig med, at der fastholdes en stabil økonomi med et resultat af ordinær drift på 66 mio. kr. Gælden nedbringes med netto 38,1 mio. kr., og der er anlægsinvesteringer for 85 mio. kr

Vi spiller dansk igen

01-10-2019

Musik-mørkeleg, udstillingskoncert, musikalsk foredrag, søndagsmusik på heden, jazz på museet – ja, i uge 44 er Skive atter Spil Dansk-kommune.

Nyt visionært autismecenter i udbud

27-09-2019

Der skal opføres op til 39 nye boliger og tilhørende funktioner til borgere med autismespektrumforstyrrelser på den tidligere Metallic-grund.

Lægepraksissen Lægerne Stouby, Holm og Larsen opdeles pr. 1. november 2019

23-09-2019

Alle patienter kan i denne forbindelse fra 1. oktober 2019 kl. 10.00 vælge ny læge, med virkning fra 1. november 2019

Undgå højresvingsulykker

20-09-2019

Lokale vognmænd går sammen med Politiet og Skive Kommune ind i arbejdet med at undervise i at undgå højresvingsulykker.

Invitation: Kom og hør om forslaget til Skives nye Kommuneplan 2020-2032

20-09-2019

Tirsdag den 24. september kl. 19-21 er der offentligt møde om forslaget til den nye kommuneplan i Den Blå Diamant.

Skive Kommune og Team Danmark vil samarbejde

20-09-2019

Team Danmark har besluttet at indlede forhandlingerne om et samarbejde, der skal gøre Skive til den 24. Team Danmark Elitekommune

Informationsmøde om vindmøller og solceller ved GreenLab

19-09-2019

Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive. Informationsmødet afholdes i OddenseHus, Andrupvej 1C, 7860 Spøttrup.

Dansk Byggeri og Skive Kommune samarbejder om at skrue op for erhvervsvenligheden

18-09-2019

Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre ser-vicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre. Det blev aftalt under et borgmestermøde, hvor der også blev talt om, hvad der helt konkret skal til.

Lær at tackle angst og depression

17-09-2019

Den 1. oktober starter gruppeforløb for voksne med symptomer på angst og/eller depression

Sindets dag i Skive

17-09-2019

Sindets Dag i Skive den 10. oktober 2019 kl. 14-17 på Rådhustorvet og i Det gamle Rådhus

Offentlig høring af forslag til Kommuneplan 2020-2032 er nu afsluttet

13-09-2019

Den offentlige høring af forslag til Kommuneplan 2020-2032 er afsluttet, og planen afventer nu endelig politisk vedtagelse.

Skive nu i top ti på erhvervsklima

09-09-2019

Skive Kommunes målrettede arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet har båret frugt. Det lokale erhvervs-klima er så positivt, at kommunen nu for første gang samlet set opnår en syvende plads på landsplan i Dansk Industris (DI) årlige måling. Det er en klar fremgang fra sidste års 19. plads.

Spærring af Viborgvej i Nr. Søby

05-09-2019

Spærring flyttes mandag d. 9. september 2019

Skive Kommune vinder Initiativprisen 2019

05-09-2019

Region Midtjylland har netop givet Initiativprisen 2019 til hjemmesygeplejerskerne i Skive Kommune, medicinsk Afsnit 2 på Regionshospitalet Viborg og hjemmesygeplejerskerne i Viborg for forbilledligt samarbejde om KOL-patienter.

Hvem fortjener kulturpriserne 2019?

04-09-2019

Skive Kommunes Kulturpris 2019 og Årets Otto skal finde sine modtagere den 13. november i Skive Theater. Hvem fortjener priserne?

Skive Kommune åbner sundhedssatellit i Pulsen i Balling

03-09-2019

Sygeplejeklinik, vejledning om demens, pårørendevejledning, rygestop og samtaler om trivsel og sundhed er nogle af de tilbud, som borgerne fremover kan møde i Pulsen i Balling – vi kalder tilbuddet for sundhedssatellitten Pulsen

Har du set den nye Skiveportalen.dk?

03-09-2019

Skiveportalen.dk er tilbage i et nyt og moderne design, som gør det nemt at finde frem til kultur- og fritidsarrangementer på Skiveegnen

Ludvig ansat som rottehund i Skive Kommune

02-09-2019

Anderledes hjælp til at lokalisere rotterne

Søren Dahl fra ”Cafe Hack” interviewer borgmesteren

02-09-2019

Energibyen Skive er værter, når Danmark for målene kommer til Skive for femte gang d. 7. september kl. 10-14 på posthustorvet. Denne gang med temaet ’Energi i by og bolig’

’På alle måder en solskinsdag for GreenLab Skive’

27-08-2019

Ikke bare et af landets største, men også et på verdensplan unikt biogasanlæg er under opførelse i den grønne erhvervspark GreenLab Skive. Anlæggets størrelse og dermed kapacitet er i en klasse for sig – og så har det en økologisk linje, hvilket ikke ses mange andre steder. ’En rigtig stor milepæl for Skiveegnen,’ sagde borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Få styr på dit vaskevand

26-08-2019

I forbindelse med en ny spildevandsplan slår Skive Kommune et slag for fiskene i fjorden, søer og vandløb

Renovering af den Gl. Jernbanebro

23-08-2019

Renovering af jernbanebroen er 3. delprojekt i Big Blue projektet der sættes i gang, og er samtidigt en del af banestien

Sundhedsstyrelsen bevilger fem millioner kroner til midtjysk diabetesprojekt - Skive Kommune er med

23-08-2019

Patienter med type 2-diabetes får behandling og rehabilitering fra flere parter, men ofte mangler der sammenhæng i forløbet. Det skal et nyt projekt fra Midtklyngen: Hospitalsenhed Midt, Viborg, Silkeborg og Skive Kommuner og praktiserende læger råde bod på. Sundhedsstyrelsen har netop bevilget fem millioner kroner til projektet, som gennemføres sammen med Steno Diabetes Center Aarhus og Defactum.

Nu kan du købe Skiveplakaten ’Du ved, du er fra SKIVEegnen, når…’

21-08-2019

For at imødekomme ønsket om salg af plakaten har Skive Kommune haft plakaten i udbud, og det lokale trykkeri Vibla har nu overtaget brugsrettighederne til plakaten

Forholdene på Skive Kommunes plejecentre er rigtig gode

21-08-2019

Der udføres én gang årligt tilsyn på plejecentre i Skive Kommune med det formål at sikre kvaliteten på de kommunale plejecentre

Åbne Atelierdøre på Skiveegnen

20-08-2019

Den 7. og 8. september kan du møde 32 kunstnere og kunsthåndværkere fra Skiveegnen - på deres hjemmebane.

Invitation: Kom til indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engså

19-08-2019

Søndag den 25. august er der indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engsø. Skive Kommune indgår i partnerskabet, der har stået bag det nye initiativ. Efter indvielsen bydes der på pølser og øl/sodavand, og det efterhånden årlige Sømarked åbner med aktiviteter for alle.

Skive Kommune vil gennemføre forbedringer på familieområdet

16-08-2019

Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge. Indsatsen sker i samarbejde med Socialstyrelsens Task Force, som har gennemgået kommunens arbejdsgange på familieområdet.

Områdefornyelse i Breum afsluttet

15-08-2019

Fra en tilfreds landsby til "Danmarks lykkeligste by"

Pårørende til en person med psykisk sygdom

15-08-2019

Er du pårørende til en person, som har en psykisk sygdom? Der starter igen nye gruppeforløb for pårørende til personer med psykisk sygdom.

Glyngøre Skole - fremtidig organisering

14-08-2019

Børne- og Familieudvalget skal 14. august beslutte Glyngøre Skoles fremtidig organisering

Åbredsfest kickstarter netværket ’Os fra SKIVEegnen’

13-08-2019

Fredag den 23. august afholder Skive Kommune i samarbejde med en række aktører kick off arrangement for netværket ’Os fra SKIVEegnen’ i form af årets hyggeligste åbredsfest med god musik og konkurrenceprægede aktiviteter

Det Blå Flag hejses igen på Virksund Strand

12-08-2019

Nye badevandsprøver viser, at vandet igen er rent på Virksund Strand. Det Blå Flag hejses igen i dag.

Kom med bag om nordens største vandsportsfestival WATERZ

09-08-2019

Ny inspiration til alle i Skive Kommune, som arbejder frivilligt eller professionelt med arrangementer og events - denne gang med fokus på vandet. Projektleder for WATERZ vandsportsfestival i Hvide Sande Katrine Kock Frandsen besøger SET senere i august.

Naturens Dag ved Flyndersø Mølle

09-08-2019

Kom og vær med til Naturens Dag ved Flyndersø! Her kan du møde en vifte af grønne organisationer og frivillige, som er gået sammen om at arrangere en dag i naturens tegn med sjove aktiviteter og inspiration til naturopleveler for børn og voksne.

Blå Flag taget ned på Virksund Strand

09-08-2019

Blå Flag taget ned på Virksund Strand, da badevandsprøver har vist, at der er for mange bakterier i vandet.

Nomi4s fortæller om ny affaldssortering

08-08-2019

Kom og bliv klogere på det nye affaldssorteringssystem, når Nomi4s deltager i Danmark for Målene d. 17. august på Posthustorvet i Skive

Kick Off 2019

07-08-2019

Godt 550 pædagogiske medarbejdere i Skive Kommunes skolevæsen var onsdag den 7. august 2019 samlet i Kulturcenter Limfjord til kick off på skoleåret 2019/2020 under overskriften "Inklusion".

Husk betaling af 2. rate ejendomsskat 2019

17-07-2019

Du skal huske betaling af 2. rate ejendomsskat – sidste rettidige indbetalingsdag er mandag den 22. juli 2019.

Countryfestival må gerne fortsætte

10-07-2019

Skive Kommune har for to år siden givet en ’lovliggørende dispensation’ til, at der må afholdes countryfestival i Glyngøre. Den står stadig ved magt. Men blandt andet placeringen af nogle af de opførte hytter strider imod naturbeskyttelsesloven. De skal flyttes for være lovlige. Kommunen har modtaget en ansøgning fra Glyngøre Camping, så sagsbehandlingen i den sammenhæng er i gang. Men dét arbejde spænder på ingen måde ben for afholdelse af festivalen.

Rute 50 har fået nyt liv som lokalbus

10-07-2019

Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum. Proaktive borgere fik sammen med Skive Kommune og Midttrafik stablet en ny og bedre løsning på benene.

Forslag til Spildevandsplan 2020-2031 i høring til den 26. august 2019

09-07-2019

Forslag til Spildevandsplan 2020-2031 i høring til den 26. august 2019 Spildevandsplanen beskriver Skive Kommunes håndtering ar spildevand i kommunen.

Salg af plakaten 'Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...'

08-07-2019

Skive Kommune i fuld gang med at undersøge mulighederne for salg af plakaten 'Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...'

Millionbevilling til lokal turisme-indsats

08-07-2019

Dansk Erhvervsfremmestyrelse har bevilget 1.995.650 kroner til et projekt, som har til formål at styrke turismen i vores del af landet. Skive Kommune har sammen med Struer og Morsø kommuner søgt om pengene for at konsolidere turismeindsatsen i det kommende destinationsselskab - Destination Limfjorden.

Skive inviterer vandrefalken på overnatning

03-07-2019

Mandag d. 1. juli blev der sat en såkaldt falkekasse op på DLG's fodersilo på havnen i Skive. Falkekassen skal tiltrække vandrefalken, som skal hjælpe til med at holde mågerne i skak.

Netværk og dimissionsgave til SKIVEegnens unge

28-06-2019

Skive Kommune ønsker i år studenter fra ungdomsuddannelserne til lykke med en helt særlig dimissionsgave. Temaet er: 'Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...' Formålet er at invitere egnens unge ind i et netværk, så de kan følge med i det, der sker i kommunen - også selv om de flytter væk. Det kan på længere sigt bidrage til at skabe interesse for at vende tilbage efter endt uddannelse.

Ligesindet støtte i Skive Kommune

27-06-2019

Skive Kommune tilbyder ligesindet støtte til personer med psykiske udfordringer

Hvad skal Gl. Skivehus bruges til?

27-06-2019

Skive Kommunes borgere opfordres til at komme med gode ideer til, hvad Gl. Skivehus skal bruges til.

Vi relancerer Skiveportalen

27-06-2019

Kom til fyraftensmøde og hør mere om den nye portal

To regionsråd går aktivt ind i kampen for udbygning af rute 26 og 34

24-06-2019

Regionsrådsformændene Ulla Astman fra Region Nordjylland, og Anders Kühnau fra Region Midtjylland, indtræder som medlemmer af Komitéen for udbygning af Rute 26 og 34 fra Hanstholm til Herning

Skive rykker op i top fem som erhvervsvenlig kommune

24-06-2019

Med en fjerdeplads cementerer Skive Kommune sin placering i toppen som ét af de steder i landet, hvor det er bedst at drive virksomhed. Det viser den årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed, som Dansk Byggeri i dag har offentliggjort. Med en fremgang på seks pladser i forhold til sidste år, ligger Skive for fjerde år i træk i top ti.

Vindmøller og solcelleanlæg i GreenLab Skive - det sker der herfra

21-06-2019

Som bekendt er fordebatten om planlægning for vindmøller og solcelleanlæg ved Greenlab Skive afsluttet, og Teknik- og Miljø-udvalget besluttede for nylig at arbejde videre med planerne. Det betyder, at der nu skal udarbejdes et plangrundlag, og der bliver efterfulgt af en ny høringsproces. I den forbindelse vil der igen blive afholdt et borgermøde. Læs mere om processen her.

Tilbud om vejledning og støtte til pårørende i Skive Kommune

19-06-2019

Er du pårørende til en ældre borger, som er syg, evt. kronisk syg eller udfordret fysisk eller psykisk, kan du nu søge støtte og vejledning hos vores pårørendevejleder, Kirsten Fiil.

Teknik, Miljø & Udvikling lukket torsdag den 20. juni

18-06-2019

Forvaltningen har lukket på grund af internt arrangement

Forslag til vandløbsregulativ sendt i høring

18-06-2019

Forslag til regulativ for Kisum-Estvad Bæk er sendt i høring

Maskinmesteren går på pension

18-06-2019

Maskinmester Michael Petersen går på pension

Alt er i spil efter valget - derfor skal vi fortsat kæmpe for både rute 34 og 26

07-06-2019

'Vi skal kæmpe for flere penge til rute 26 - men også for ikke at miste dem, vi har fået stillet i udsigt til udbygning af rute 34, siger administrerende direktør Poul Pedersen, Thise Mejeri

Tilsyn i Skive Kommune

29-05-2019

Tilsyn med børneinstitutioner i Skive Kommune

Blå Flag sæsonen er så småt gået i gang

28-05-2019

I Skive Kommune har fire strande og to lystbådehavne fået tildelt det Blå Flag 2019

Børnehavebørn skal lege med kulturen

28-05-2019

Børnekulturprojekt LegeKunst betyder, at tusinder af børnehavebørn skal lege med kulturen, heriblandt børn fra Skive

Mand anholdt for bombetrussel mod Skive Kommune

23-05-2019

Midt- og Vestjyllands Politi var torsdag formiddag til stede ved Skive Kommunes bygninger efter en bombetrussel. Truslen viste sig at være grundløs, og politiet har anholdt en mand i sagen.

Forsøgsfiskeri i Skive Å viste ikke tegn på marmorkrebs

23-05-2019

I slutningen af januar 2019 blev der angiveligt fanget 2 marmorkrebs i Skive Å på strækningen gennem Skive by. En af krebsene blev indleveret til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, og her verificeret som marmorkrebs.

Regulativ for erhvervsaffald

22-05-2019

Godkendelse af forslag til ændringer i Regulativ for Erhvervsaffald i høring

Regulativ for husholdningsaffald

22-05-2019

Godkendelse af forslag til ændringer i regulativ for husholdningsaffald i høring

Skive Rådhus lukket grundlovsdag den 5. juni

20-05-2019

Det gælder både i Torvegade 10 og Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2

Skive Rådhus lukket fredag den 31. maj

20-05-2019

Det gælder både i Torvegade 10 og Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2

Kæmpe skridt videre for GreenLab Skive A/S

16-05-2019

Hovedaktiviteterne i Energi Fonden Skive bliver nu overdraget til et nyt selskab, GreenLab Skive A/S, som vil få tilført 75 mio. kroner i aktiekapital og ansvarlig lånekapital

Danmark for målene kommer til Skive

15-05-2019

Lørdag d. 18. maj kl. 10-14 bliver der sat fokus på 'sundhed for alle' på Posthustorvet i Skive

Kommunen informerer bredt i krænkelsessag

15-05-2019

Alle forældre i Skive Kommunes folkeskoler og friskoler har i dag modtaget et brev fra Skive Kommune, hvor kommunen oplyser om en sag om blufærdighedskrænkelse

Pas på dit vandløb, når du svinger ploven…

13-05-2019

Det er vigtigt, at din plov ikke sniger sig for tæt på vandløbet. Det kan skade både vandløbets stabilitet og miljø

Borgmestre vil have reform af udligningssystem

08-05-2019

Ikke færre end 30 af landets borgmestre står sammen om ønsket om en reform af det kommunale udligningssystem. Også Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard har skrevet under på et åbent brev til Folketinget, hvor de argumenterer for, at tiden er inde til at nedsætte en uvildig kommission, der skal udarbejde et nyt og fair udligningssystem.

Ophængning af valgplakater

08-05-2019

Ophængning af valgplakater.

Skive Kommune har den laveste ledighed i Vestjylland

06-05-2019

Med en ledighedsprocent på 2,6 % (målt marts 2019) placerer Skive Kommune sig helt i top med den laveste ledighed i Vestjylland.

Ekstra pas-åbent i Borgerservice

02-05-2019

Lørdag den 25. maj 2019 kl. 9.00 - 12.00

De unges grønne stemme bliver hørt på Skivemødet

02-05-2019

Skive Kommune sætter fokus på de unges grønne visioner, når 200 elever fra Skive Gymnasium og Skive College fredag den 3. maj deltager i debatten om grøn omstilling på dette års udgave af Skivemødet

Skive Kommune kortlægger naturen

30-04-2019

Nu varer det ikke længe, før blomsterne står i fuldt flor, insekterne summer, og fuglene fløjter, så man bliver helt glad i låget. For kommunens naturfolk er det et signal til, at vi atter skal på farten i vores arbejde med registrering af § 3-natur.

Kulturfestival: Genopdag Skive

30-04-2019

De første to uger i juni bliver et sandt festfyrværkeri af kunst og kultur i alle afskygninger, når kulturfestival GENOPDAG går i luften i Skive – og i resten af regionen.

Ny million-pulje kan styrke GreenLab Skive

29-04-2019

Da energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt mandag besøgte den grønne erhvervspark GreenLab Skive i Kåstrup, blev han dybt imponeret over dét, han så. Og selv om han ikke havde en pose penge i hånden, mente han, at erhvervsparken ligger lunt i svinget i forhold til at få millionstøtte fra puljen.

Testforsøg skal forbedre indeklima på Brårup Skole

26-04-2019

2 forsøgsanlæg opstilles inden endelig udvælgelse

Årlig afprøvning af sirenevarslingssystemet

25-04-2019

Onsdag den 1. maj 2019 kl. 12.00 - 12.15 gennemfører Beredskabsstyrelsen den årlige afprøvning af varslingssystemet

Skive Rådhus lukker kl. 12.00 den 1. maj

25-04-2019

Det gælder både i Torvegade 10 og Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2

Borgermøde om Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig

25-04-2019

Skive Kommune afholder orienteringsmøde om Naturpark-projektet d. 2. maj 2019 kl. 19.00 - 21.00. Mødet foregår i Rønbjerg Hallen, Kisumvej 28C

Oplev Skiveegnen via ”Lokale Fortællinger 2019"

25-04-2019

Skiveegnen gemmer på et skatkammer af gode fortællinger, som bare venter på at blive fortalt

Skive Kommune 2. lavest på langtidsledighed

24-04-2019

Langtidsledighed har længe haft et stort fokus i Jobcenter Skive. Med succes. En ny måling fra januar 2019 viser, at Jobcenter Skive har den anden laveste andel af langtidsledige i hele landet – kun overgået af Læsø.

Skive hurtigst i Midt- og Vestjylland til byggesagsbehandlingstider

16-04-2019

Skive Kommune har længe ligget i den absolutte top, når det kommer til byggesagsbehandlingstid. Og nu er kommunen hurtigst i det midt- og vestjyske, idet vi har rykket os fra en 9. til en 6. plads på landsplan siden sidste år. Det viser den nyeste opgørelse fra Dansk Byggeri – endda i en tid, hvor travlheden her på egnen er stor.

Kan japanerne gøre os bedre på sundhedsområdet?

15-04-2019

Sundhedschef Trine Brøcker og leder af Sundhedscenter Skive Marianne Balsby er hjemvendt fra besøget i Japan. Formålet med besøget var i første omgang at blive lidt klogere på, hvilke fælles udfordringer vi har med Japan - om den ene part har noget at tilbyde den anden indenfor sundhedsteknologi.

Skive Kommune har fået et billedkunstråd

12-04-2019

Billedkunstrådet skal arbejde for at fremme kunsten i det offentlige rum i hele kommunen - både i byplanlægning og udsmykning.

Skive Kommunes Sundhedspolitik 2019-2022

08-04-2019

Skive Kommunes Sundhedspolitik 2019-2022 er sendt i høring

Skal du også med til Skivemødet?

05-04-2019

Skive Kommune bakker op om Skivemødet og deltager aktivt flere steder

Skive med i tværkommunal kamp for bedre veje

05-04-2019

Skive, Thisted, Morsø og Herning kommuner har sammen med egnens lokale erhvervsliv nedsat en komité, der vil arbejde for at påvirke de politiske forhandlinger om udspillet til statens investeringer i infrastruktur. Komitéen går målrettet efter en pulje på 5,7 milliarder kroner

Skive deler sundhedsekspertise i Japan

04-04-2019

Den 5. april flyver sundhedschef Trine Brøcker og leder af Sundhedscentret Marianne Balsby til Japan – inviteret af den danske ambassade i Tokyo.

Modtager du SU i din sommerferie, eller skal du på jagt efter et nyt job eller et job som ferieafløser?

03-04-2019

HUSK at undersøge, om du er berettiget til SU i din sommerferie

Regional kultur- og landdistriktskonference til september

29-03-2019

Regionsrådet i Region Midtjylland har bevilget 400.000 kr. til Skive Kommune til en regional kultur- og landdistriktskonference 'Liv og landskab – fællesskab, bæredygtighed og kultur i landdistrikter'.

Hyldest til idrættens mestre og frivillige

27-03-2019

56 mestre fordelt på 22 foreninger bliver hyldet fredag den 29. marts i Kulturcenter Limfjord. Samme aften takker Skive Kommune egnens mange frivillige med en fest.

Åbent hus ved Glattrup Bæk

25-03-2019

Invitation til åbent hus arrangement torsdag d. 4. april 2019 fra kl. 17.00

Åbent BigBlue kontor

21-03-2019

Banestiens fremtid ligger i dine hænder

Skive Kommune fastholder godt greb om en sund økonomi

20-03-2019

2018 blev endnu et år med overskud på den ordinære drift i Skive Kommune. Overskuddet er primært blevet brugt til at investere i anlæg og til at nedbringe kommunens gæld

Infrastruktur: Danmark er ikke i balance uden livsnerven i Nordvestjylland

14-03-2019

I de fire nord-vestjyske kommuner Thisted, Morsø, Skive og Herning er borgmestrene enige om at glæde sig over, at regeringen og Dansk Folkeparti lægger op til så massive investeringer i infrastrukturen og dermed sammenhængskraften i Danmark

Fursund Lægehus ophører 1. april 2019 og overtages af Alles Lægehus

08-03-2019

Fursund Lægehus v. læge Søren P. Krarup ophører 1. april 2019. Lægehuset overtages af Alles Lægehus fra 1. april 2019 og hedder fremover Alles Lægehus Fursund.

Antallet af arbejdspladser stiger

07-03-2019

264 nye arbejdspladser er det blevet til i Skive Kommune i 2017. Det er den største fremgang siden finanskrisen.

Reception for værestedet på Theaterpladsen

05-03-2019

Onsdag den 13. marts kl. 15.30 er der reception for det nye værested på Theaterpladsen

Skive Kommune bryder tabuet, for at få folk i alkoholbehandling

05-03-2019

1900 personer i Skive Kommune, drikker så meget, at de bliver syge af det. I gennemsnit går der 11 år før et menneske med et alkoholproblem søger hjælp. Ny kampagne fra Alkohol & Samfund, TrygFonden og Skive Kommune, skal hjælpe mennesker i behandling på Rusmiddelcenter Skive tidligere.

Åbent hus om udviklingen af Skive Kommune

04-03-2019

Har du en mening om hvordan Skive Kommune skal udvikles? Kom og hør om planerne for udvikling af Skive Kommune de kommende år – og giv dit besyv med

Vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive - fremtidens energi til debat

27-02-2019

Skive Kommune inviterer borgerne til dialog om planerne for vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive. Håbet er, at en reel dialog med borgerne vil føre til enighed om det, der kommer til at ske i Kåstrup.

Lær at tackle angst og depression for unge

26-02-2019

Skive Kommune starter nyt forløb af "Lær at tackle angst og depression" for unge

Skive i den grønne top

25-02-2019

Skive Kommune gør det bedre end de fleste andre kommuner i Region Midt, når det kommer til brug af vedvarende energi. Det viser en ny opgørelse fra regionen.

Mere tryghed, når du udskrives fra hospitalet

20-02-2019

Animationsfilm fra Hospitalsenhed Midt og Skive, Silkeborg og Viborg kommuner hjælper med at skabe mere tryghed for patienterne i overgangen fra hospital til eget hjem.

Erhvervsservice med stegt flæsk og persillesovs

15-02-2019

Mange håndværkere mødte op, da Skive Kommune og SET holdt det årlige orienteringsmøde om de udbud, der vil komme i løbet af 2019. Som sædvanlig vakte den efterfølgende stegte flæsk og persillesovs stor glæde.

Lejligheder på det gamle slagteri i Skive

11-02-2019

Skive Kommune har besluttet at igangsætte udarbejdelse af plangrundlag, der muliggør omdannelse af en del af det gamle slagteri i Skive til nye lejligheder. Der indkaldes derfor til ideer og forslag til planlægningen for området.

Lokale virksomheder på inspirationstur til Herning

08-02-2019

Det lokale erhvervsliv fra Skiveegnen var inviteret på en inspirationstur torsdag den 7. februar 2019 for at høre mere om potentialet i de samarbejdsaftaler, Skive Kommune har indgået med forskellige aktører. 'Fantastisk tur,' sagde en af deltagerne. 'Til gavn for både virksomheder, studerende og hele vores egn,' sagde borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Nyt naturparkråd til Pilot-naturparken

07-02-2019

Et nyt og veloplagt naturparkråd mødtes for første gang i onsdags (den 30. januar)

Skive-virksomheder vil rekruttere fra Holland

06-02-2019

Manglen på kvalificeret arbejdskraft gør det attraktivt for lokale virksomheder at afprøve rekruttering i udlandet. Ni virksomheder fra Skiveegnen ønsker at få synliggjort ledige stillinger på Europas største karrieremesse Emigration Expo i Holland i weekenden d. 9.-10. februar, hvor Skive Kommune deltager i samarbejde med seks øvrige midt- og vestjyske kommuner.

Vil du lave sommeraktiviteter og sommerskoler for børn?

05-02-2019

Nu kan du melde ind til det gratis fælleskatalog, hvis du laver sommerskoler eller sommeroplevelser for børn på Skiveegnen

Nyt videns- og testcenter med internationalt potentiale på vej i GreenLab Skive

31-01-2019

Der findes endnu ikke noget lignende i Europa. Et GreenLab Academy er i støbeskeen, og et såkaldt center for højvolt – HV – er en del af planen. Her skal uddannelsen af fremtidens forsyningsoperatører på energiområdet foregå. En aftale mellem Skive College og GreenLab Skive skaber en unik platform for et uddannelsesmiljø med både national og international tiltrækningskraft.

GreenLab Skive Biogas - endnu en grøn virksomhed på vej i erhvervsparken

25-01-2019

Der skulle trædes godt til på spaden, for jorden var kold og hård, da Skives borgmester, E.ON Danmarks direktør og formanden fra Leverandørselskabet Amba fredag satte foden på den og tog det første spadestik til byggeriet af GreenLab Skive Biogas. ’En ære at være med,’ sagde E.ON-direktøren.

Stort skridt tættere på nye byggegrunde

24-01-2019

Erhvervsstyrelsen har efter lang sagsbehandlingstid givet Skive Kommune tilladelse til at arbejde videre med muligheden for at skabe flere byggegrunde tæt på Skive by – dels ved Viborgvej, dels ved Fjordbjerg Ager.

'Quantafuel Skive i gang med at skabe historie'

21-01-2019

Stor interesse for rejsegildet hos Quantafuel Skive mandag den 21. januar - et erhvervseventyr med internationalt potentiale, hvor den grønne omstilling kommer til at gå hånd i hånd med nye arbejdspladser i Skive Kommune

Durup Vandværk - nyt regulativ

18-01-2019

Forslag til nyt regulativ til høring

Ny leverandøraftale på brystproteser

18-01-2019

Skive Kommune har indgået leverandøraftale på brystproteser med firmaet Boisen pr. 1. januar 2019

Borgerservice & Ydelse åbner kl. 12.00 onsdag d. 27. februar

17-01-2019

For at Borgerservice & Ydelse kan blive ved med at yde en god service til dig som borger, skal vi på kursus

Skive Kommune støtter et 'Danmark i balance'

17-01-2019

Borgmester Peder Christian Kirkegaard er glad for, at kommunen er blevet en del af organisationen, som kæmper for at skabe lige vilkår for at kunne bo, leve og drive virksomhed i hele landet.

Generalforsamlinger i Kontaktrådene i Skive Kommune

16-01-2019

Kontaktrådene er talerør for ældre i lokalområderne, for beboere og pårørende på plejecentre samt for frivillige og foreninger, der arbejder lokalt til gavn for ældre

Skive rykker for kystnær udvikling

11-01-2019

Skive Kommune hilser de storslåede planer for udvikling af hovedstaden velkommen, men efterlyser muligheden for at kunne udvikle Danmark uden for de store byer. Borgmester og kommunaldirektør rykker minister for svar.

Vil du være nævning eller domsmand ?

11-01-2019

Nu kan du blive lægdommer for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2023

Info-møde om de kommende idrætsklasser

08-01-2019

Er du rigtig god til din sport, og drømmer du om at blive endnu bedre, samtidig med at du passer din skole? Så mød op på Aakjærskolen tirsdag den 15. januar kl. 19.00 og hør mere om de kommende idrætsklasser.

Pårørendeforløb

07-01-2019

Er du pårørende til en person med psykisk sygdom?

Fra plastaffald til diesel – ny fabrik snart klar

02-01-2019

Der bliver lige nu arbejdet på højtryk for at blive klar til at starte produktionen op hos Quantafuel Skive, der ligger i den grønne erhvervspark GreenLab Skive. Der er rejsegilde den 21. januar.

Adgang til Nexus Borger

01-01-2019

Pr. 1. januar 2019 kan du som borger i Skive Kommune tilgå dine planlagte aftaler med hjemmeplejen, social- og sundhedsområdet ansøge om kropsbårne hjælpemidler via Nexus Borger

Midlertidig lukning af Norgesvej

27-12-2018

Norgesvej lukkes midlertidigt på grund af kloakarbejder

Rottebekæmpelse - vagtordning i weekender og helligdage

20-12-2018

Der træder en ny vagtordning for anmeldelse af rotter i weekender og helligdage i kraft den 1. januar 2019.

Skive Kommune har hollandsk arbejdskraft i kikkerten

20-12-2018

Skive Kommune er repræsenteret på Europas største jobmesse i Holland, der slår dørene op til februar. Målet er at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, der er en 'mangelvare' i det midt- og vestjyske.

Stigning på ejendomsskattebilletten

17-12-2018

Taksterne for rottebekæmpelse og renovation stiger på ejendomsskattebilletten for 2019.

Asfaltering af Hindborgvej i Hem

13-12-2018

Spærring af Hindborgvej d. 18. december

Global Goals Tour gæster endnu engang Skive

12-12-2018

Skive Kommune sætter igen fokus på FNs 17 Verdensmål med et arrangement på Posthustorvet den 16. december kl. 12:30-13:00

Skive-virksomheder gjorde stort indtryk på finansministeren

11-12-2018

’Imponerende’, ’supergodt’, ’gennemtænkt’, ’meget ambitiøst’ og ’verdensførende’ var nogle af de ord, finansminister Kristian Jensen (V) mandag den 10. december 2018 satte på sine besøg her på Skiveegnen.

Ugler skal bekæmpe rotterne i Skive

11-12-2018

Giftfri rottebekæmpelse i Skive Kommune

Lægehuset i Roslev får ny læge

10-12-2018

Kompagniskabet består herefter af lægerne Inger Wæhrens Winther, Birgitte Fjerbæk, Anders Luckow og Mogens Palsgård Nielsen

Udvidet åbningstid for restaurationer i Skive Kommune mellem jul og nytår

10-12-2018

Åbningstider for restaurationer d. 23. og d. 27. december 2018.

Midlertidig lukning af Slotsgade, Skive

08-12-2018

Lukning på grund af bygningsrenovering

Asfaltering af Sverrigsvej

07-12-2018

Som en del af de afsluttende arbejder i 2018 på Viborgvej vil Sverrigsvej blive lukke i forbindelse med asfaltering.

Hem Vandværk - nyt regulativ

07-12-2018

Forslag til nyt regulativ i høring.

Sprogskoler i Skive oplever det laveste fravær

06-12-2018

Skive Kommune klarer sig bedst af alle kommuner i landet, når det gælder flygtninge og indvandreres fravær på sprogskolerne.

Lægeklinikken Pulsen, Balling overtages den 1. januar 2019 af læge Bjarke Forsberg Nissum

04-12-2018

Lægeklinikken Pulsen overtages 1. januar 2019 og hedder fremadrettet Balling Lægeklinik. Patienter tilknyttet Pulsen overføres automatisk til ny lægepraksis

Spærring af Sølvvej i Thorum

04-12-2018

Spærring på grund af asfaltarbejde

Invitation til 2 x 25 års jubilæum

04-12-2018

Invitation til 25 års jubilæum for Peder Christensen og Jens Peder Hedevang.

Til gavn for både klima og pengepung

03-12-2018

Den tidligere kok i kongehuset, Jesper Vollmer, fortalte i søndags på Posthustorvet om, hvordan julen ikke behøver at blive så dyr for hverken klima eller pengepung

Asfaltarbejder på Ørstedklostervej

30-11-2018

Dele af Ørstedklostervej spærret på grund af asfaltarbejder

Spærring af Tønneringvej d. 12. december

29-11-2018

Asfaltarbejder på Tønneringvej d. 12. december 2018

Kisumvej i Rønbjerg spærret tirsdag d. 4. december

29-11-2018

Kisumvej spærret på grund af asfaltarbejde

Skive Handicap Festival i nye hænder

29-11-2018

Skive Kommune har i de seneste måneder indhentet tilbud på Skive Handicap Festival, og nu er den kommende arrangør af festivalen fundet: Foreningen Skive Festival.

Skoleindskrivning åbner den 1. december 2018

29-11-2018

Skal dit barn starte i børnehaveklasse næste år? Så er det snart tid til indskrivning.

Ny hjemmeside om landdistrikter på Skiveegnen

28-11-2018

Læs om udvikling og fællesskab i landdistrikterne på Skiveegnen på en ny hjemmeside, som nu er i luften

Åbningstider i julen 2018

27-11-2018

Ændrede åbningstider i julen 2018

Skøjtebanen åbner på fredag den 30. november

27-11-2018

Så er der godt nyt for skøjteglade børn og voksne: Skives skøjtebane åbner fredag den 30. november kl. 14.00

Renovering af Valmuevej i Skive

26-11-2018

Valmuevej i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra Entreprenørgården. Fortovsfliserne vil blive udskiftet med nye fliser af samme type som de eksisterende.

Juleoptog i Durup

26-11-2018

Midlertidig afspærring af hovedgaden i Durup

Invitation til Schadeprisen 2018

26-11-2018

Lørdag den 1. december kl. 15 bliver Schadeprisen uddelt på Krabbesholm Højskole ved et åbent arrangement, hvor alle er velkomne.

Viborgvej

16-11-2018

Viborgvej holdes åben for trafik i begge retninger resten af 2018.

Lukning af Marius Jensens Vej i Skive

16-11-2018

Asfaltarbejde på Marius Jensens vVej

Asfaltarbejder i Skive by

16-11-2018

Asfaltarbejder på Erantisvej - Valmuevej og Bellisvej i Skive

Spærring af Kærgårdsvej

16-11-2018

Kærgårdsvej i Rødding spærret ved nr. 17

Vejarbejde på Sdr. Boulevard, Skive

13-11-2018

Skive Kommune udfører asfaltarbejder på Sdr. Boulevard fra i dag, tirsdag d. 13. november 2018 til og med fredag d. 16. november 2018

Black Friday i Naturparken

13-11-2018

Sjældent tilbud, slå til nu! Uhørt billig naturtur ved Flyndersø!

Udbud af rabatklipning

10-11-2018

Skive kommune udbyder rabatklipning i delområde Nordvest i offentlig licitation

Læge Carsten Gundorf lukker praksis pr. 31. december 2018

09-11-2018

Gratis lægeskift i forbindelse med at læge Carsten Gundorf lukker praksis

Forslag og idéer søges

09-11-2018

Skive Kommune søger forslag og idéer til planlægning af et areal mellem Jægervej og Bilstrupvej

Ny udstilling om BigBlue viser planerne for Skives fremtid

07-11-2018

En masse nye BigBlue-projekter skyder frem. Kom og hør om dem på udstillingen, der åbner i det gamle elværk på Brårupgade 18 onsdag den 14. november 2018 klokken 14. Du kan få svar på dine spørgsmål og selv gå rundt og kigge. Og vi vil rigtig gerne høre, hvad DU synes om det hele.

Bakkedraget - Rødding spærret for gennemkørsel

07-11-2018

Bakkedraget - Rødding spærret fra torsdag d. 8. november til fredag d. 9. november på grund af fjernvarmearbejder

Forslag til en styrket indsats for pårørende til svækkede ældre samt forslag til Ældre- og Værdighedspolitik 2019-2022 i høring

07-11-2018

Forslagene kan ses frem til og med den 18. november på: www.skive.dk/ældreogværdighedspolitik

Ny helhedsplan for Elværkskvarteret

05-11-2018

Der er lige nu høring af et forslag til en helhedsplan for Elværkskvarteret, der ligger mellem Skive Å og Færøvej - en del af BigBlue-projektet. Der er i forbindelse med høringen af forslaget planlagt for en aften, hvor du kan komme og høre mere om planen og være med til at sætte dagsordenen for udviklingen af området.

NY turisme i tomme bygninger

02-11-2018

Kan man skabe nyt liv i tomme bygninger? Det kan du få et bud på i en ny bog udgivet af Skive Kommune

Kulturcafé varmer op til stor kulturfestival

30-10-2018

Alle kulturfolk og interesserede er inviteret den 8. november kl. 17 på Skive Museum, hvor vi varmer op til kulturfestivalen 'Genopdag' i juni 2019

Borgerservice & Ydelse holder lukket

29-10-2018

For at Borgerservice & Ydelse kan blive ved med at yde en god service til dig som borger, skal vi til møde

Cirkusfabrikken modtager Skive Kommunes Kulturpris 2018

26-10-2018

Cirkusfabrikken modtager Skive Kommunes Kulturpris 2018, mens årets Fyrtårnspris går til ildsjælen med musik i blodet, Otto Lindum.

Skive Kommune er bedst til at forebygge indlæggelser

26-10-2018

Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed har netop offentliggjort en ny benchmarkinganalyse af forebyggelige indlæggelser blandt hjemmeplejemodtagere, hvor Skive Kommune ligger på en flot 1. plads.

Fred og ro i Skive

24-10-2018

Skive Kommune ligger langt nede i kriminalitetsstatistikkerne

Kloakarbejdet på Viborgvej igennem Højslev St. by afsluttet for 2018

18-10-2018

Strækningen fra Dagli´ Brugsen mod Dommerby vil fortsat være spærret for gennemkørsel i hverdagene fra kl. 7.00-16.00 frem til medio november

U-17 landsholdene spiller EM-kvalifikationskampe i Skive

18-10-2018

Oplev et par markante fodboldbegivenheder på Hancock Arena, når Danmark, Estland og Rusland tørner sammen i to EM-kvalifikationskampe den 24. og 30. oktober.

Når kunst og kultur sætter gang i landområderne

15-10-2018

Kom til Nyland Forum 2018 fra den 25.-27. oktober på Produktionshøjskolen Marienlyst, Marienlystvej 17, 7800 Skive

Breum Vandværk - nyt regulativ

12-10-2018

Forslag til nyt regulativ i høring.

Sverrigsvej, Færøvej og Islandsvej spærres for gennemkørsel fra onsdag d. 17. oktober til søndag d. 21. oktober

10-10-2018

Spærring af Sverrigsvej, Færøvej og Islandsvej i forbindelse med nedgravning af kloak og fjernvarme

Hvordan bliver flere landsbyer levedygtige?

08-10-2018

Landdistrikternes Fællesråd afholder arrangement om levedygtige landsbyer den 5. november i Egtved.

Kommende asfaltarbejder i Skive Kommune

08-10-2018

Ny tidsplan for efterårets asfaltarbejder

Imponeret minister og udvalgsformand på besøg i GreenLab Skive

08-10-2018

Erhvervsparken GreenLab Skive fik endnu engang centrale politikere fra Christiansborg til at finde de store roser frem, da integrationsminister Inger Støjberg (V) og formanden for Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalg, Thomas Danielsen (V) i dag var på besøg

Theaterpladsen får ny asfalt i uge 41

05-10-2018

Sidste del af arbejdet på Theaterpladsen er ny asfalt . Den vil blive udlagt i uge 41.

Indvielse af ny shelterplads i Rønbjerg Plantage

04-10-2018

Vær med til en hyggelig formiddag for hele familien i skoven!

Kulturpriserne 2018: her er programmet

04-10-2018

Der er oplæg af Jacob Wendt, fest og bobler, når Skive Kommunes Kulturpris 2018 og årets Fyrtårnspris skal finde ejere

Sindets dag

02-10-2018

Onsdag den 10. oktober kl. 14-17 afholdes Sindets dag på Rådhustorvet i Skive

Midler til projekter i Skive by

28-09-2018

Kom til møde om projekttilskud og udviklingsmidler til udvikling af Skive by

50 år = 50 koncerter

28-09-2018

Når en musikskole fylder 50 år er det da oplagt at fejre det med 50 koncerter!

Hvem fortjener Folkeoplysningsprisen 2018?

28-09-2018

Nu kan du indstille din favoritkandidat til Skive Kommunes Folkeoplysningspris 2018

Skive Musikskole fylder 50 år

28-09-2018

Den 28. september fejrer Skive Musikskole 50 års jubilæum med masser af gratis eftermiddagskoncerter.

Salg af erhvervsjord til grøn omstilling

27-09-2018

Et planlagt biogasanlæg ved Vinkel bidrager til kommunens strategi om at blive selvforsynende med vedvarende energi i 2029

Thisted, Morsø, Skive og Herning Kommuner i fælles indsats for udvidelse af A26/34 fra Hanstholm til Herning

21-09-2018

Samlet indsats med fælles sekretariat og involvering af alle interessenter skal koble kommunerne på det jyske motorvejsnet

Ros til Skive fra Connie Hedegaard

21-09-2018

Det var en begejstret Connie Hedegaard, formand for den grønne tænketank Concito og tidligere EU-klimakommissær og Klima- og Energiminister, der i går gæstede Skive.

Renovering af kantsten og fortov - Agertoften 5-33 i Skive

20-09-2018

Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Lær at tackle angst og depression

20-09-2018

Torsdag d. 4. oktober 2018 starter der en ny omgang ”Lær at tackle angst og depression” for unge

Vi spiller dansk i Skive

20-09-2018

Skive Kommune er atter en del af Spil Dansk. Uge 44 byder derfor på koncerter og arrangementer, som alle hylder den danske musik.

Tilskud til sammenhængende arealer i udvalgte Natura 2000 områder

19-09-2018

En ny tilskudsordning skal hjælpe de små og sjældne arter med at komme nemmere rundt i landskabet.

Kan man lære noget af at ’lege’ med bæredygtighed på GO18?

19-09-2018

Ja, det kan man, lyder det fra Energibyen Skive. Og det er der cirka 40 skoleelever på forskellige klassetrin, der kommer til at opleve til arrangementet Grøn Omstilling ’18 – GO18

Endeligt køb af slagterigrunden

19-09-2018

Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i aftes godkendt den endelige købsaftale

Midlertidig afspærring af veje i Rødding

17-09-2018

Østergade i Rødding fra Stationsvej til krydset Frilandsvej/Østergade/Borgergade og Skolevej fra Østergade til Kornvænget er midlertidig afspærret fra fredag den 12. oktober 2018 kl. 18.00 til lørdag den 13. oktober 2018 kl. 18.00, i forbindelse med årets æblefestival.

Borgermøde om Socialplan for 2019-2022

14-09-2018

Skive Kommune skal have en ny Socialplan, og inviterer derfor til Borgermøde den 24. september 2018 i Kulturcenter Limfjord

10 års jubilar sparker til den grønne omstilling

14-09-2018

Skive Kommune fejrer 10 års jubilæum som Energiby og sparker til den grønne dagsorden med eventet Grøn Omstilling ’18, GO18, den 20. september i KulturCenter Limfjord

Få besparelser og højt anlægsbudget for 2019

12-09-2018

Skive Kommune fastholder en stabil økonomi, og der er råd til at investere i anlæg og samtidig prioritere vigtige velfærdsområder

Så er det atter tid til Kulturrally

12-09-2018

Søndag den 23. september er det atter tid til det traditionsrige Kulturrally

Skive Museum genåbner med nye udstillinger

11-09-2018

Når Skive Museum slår dørene op til åbningsfesten på lørdag den 15. september, er der samtidig mulighed for at få et kig på de nye udstillinger.

Fast tilknyttede læger på alle plejecentre i Skive Kommune

11-09-2018

De praktiserende læger og Skive Kommune har indgået aftaler, som sikrer, at alle plejecentre har en fast tilknyttet læge. Det betyder, at den praktiserende læge kan samarbejde endnu tættere med plejepersonalet. Samtidig har plejehjemsbeboerne mulighed for at skifte læge til plejehjemslægen.

Forurening i Glattrup Bæk

07-09-2018

Glattrup Bæk i Skive er forurenet med spildevand

Bredt partnerskab vil skaffe praktikpladser til unge på erhvervsuddannelserne

07-09-2018

En partnerskabsaftale mellem Skive Kommune, Dansk Byggeri, Dansk Erhverv, Dansk Industri, LO, Tekniq og Arbejdsgiverne skal sikre praktikpladser til alle unge på en erhvervsuddannelse. Samtidig er målet, at flere unge tager en erhvervsuddannelse.

Skives veteraner hædret på Flagdagen

06-09-2018

Flagdagen for Danmarks Udsendte blev i går markeret for tiende gang i Skive

100 nye statslige job på vej til Skive

04-09-2018

Skive Kaserne har vokseværk. I løbet af de næste fem år vil medarbejderne på kasernen komme til at byde 100 nye kolleger velkommen

Skive rykker op i bedste femtedel i erhvervsklimamåling

04-09-2018

Skive Kommune er gået tre pladser frem og opnår i år en samlet 19. plads i Dansk Industris Erhvervsklimamåling

Mangler du din løn?

31-08-2018

Udbetalingen vil finde sted i løbet af morgenen, oplyser Finans Danmark

Spar Vest Fonden donerer BigBlue banesti

31-08-2018

Med 10 mio. kroner fra fonden kan en rekreativ oplevelsesrute på banestien nu realiseres

Asfaltarbejde på flere veje

30-08-2018

Mange veje i Salling forskønnes med nyt asfalt i august

Skive Kommunes Kulturpris 2018

30-08-2018

Alle kulturinteresserede borgere er inviteret, når Kulturelt Samråd Skive blænder op for kulturprisuddeling den 25. oktober kl. 16 i Kulturcenter Limfjord.

Vejby Vandværk - dispensation fra kvalitetskrav til pesticider

29-08-2018

Vejby Vandværk har fået dispensation fra de fastsatte kvalitetskrav til pesticider og deres nedbrydningsprodukter

Børnekulturnatten 2018: pirater, rumrejser og kakao

29-08-2018

Sæt kryds i kalenderen og nye batterier i lommelygten. Den 5. oktober slukker vi nemlig gadelygterne i Skive midtby, og lader Børnekulturnatten udfylde mørket med gratis oplevelser for børn og barnlige sjæle.

Vejspærring ved Fursundløbet 2018

27-08-2018

Der afholdes den 23. september 2018 det årlige Fursundløb. I den forbindelse vil flere af vejene omkring Selde blive midlertidigt spærret.

Renovering af Hedetoften i Skive

23-08-2018

Fortov og kantsten vil blive renoveret i perioden uge 35 – 40

Ankestyrelsens bemærkninger om Limfjordens Hus taget til efterretning

22-08-2018

Økonomiudvalget i Skive Kommune behandlede i går en sag om Ankestyrelsens bemærkninger til kommunens aftale med Limfjordens Hus

Husk vores trafikale udfordringer på Christiansborg

21-08-2018

Både erhvervsliv og borgmester benyttede lejligheden under Tour de Salling til at minde Inger Støjberg om egnens udfordringer med den trafikale infrastruktur

Thise Mini Tri 2018

20-08-2018

Flere veje i Durup, Åsted, Junget og Thise bruges i forbindelse med Thise Mini Tri lørdag den 25. august fra kl. 9.00 til 13.00

Cafémøde for pårørende

20-08-2018

Er du tæt på et menneske med psykisk sårbarhed?

Gå-værter søges!

16-08-2018

Har du lyst til at dele gode gåture med andre i din kommune?

Afbrændingsforbud ophæves

14-08-2018

Ophævelse af afbrændingsforbud i Nordvestjyllands Brandvæsens område

Midlertidig spærring af Vestre Allé i Skive

10-08-2018

Vejfest lukker Vestre Allé lørdag d. 18. august fra kl. 14.00 til kl. 00.30

Vejarbejde på Viborgvej i Højslev St. by og Nr. Søby

09-08-2018

Vej- og kloakarbejdet i Højslev St. by er opstartet igen efter sommerferien.

Afvikling af cykelløb i forbindelse med Thise Mini Tri 2018

09-08-2018

Thise Mini Tri 2018 afholdes lørdag d. 25. august 2018 og i den forbindelse vil flere kommuneveje blive anvendt til løb og cykling

Tusinder af børn på skolevejene

03-08-2018

Børn på vej

Midlertidig spærring af Vester Fælled Vej

03-08-2018

Vejfest lukker Vester Fælled Vej fra lørdag den 11. august kl. 12.00 til søndag den 12. august kl. 12.00

Gadeløb i Skive

03-08-2018

Veje spærres under gadeløb i Skive fredag den 10. august fra kl. 18.30 til kl. 21.00

Torvet og Saugstrupvej i Oddense skal have nyt fortov, kantsten og asfalt

24-07-2018

Torvet og Saugstrupvej friskes op med nyt fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Husk betaling af ejendomsskat

16-07-2018

2. rate ejendomsskat - sidste rettidige indbetalingsdag er den 20.07.2018.

Orientering om igangsætning af undersøgelser af fremtiden for Skive Havn

13-07-2018

Skive Byråd har på møde den 26. juni 2018 vedtaget at igangsætte undersøgelser af udviklingsmulighederne for Skive Havn, som skal danne grundlag for en videre planlægningsproces for området.

Støtte til dit Skive-projekt?

09-07-2018

Har du eller din forening en idé til forbedring af bydelen, forskønnelse af lokalområdet eller måske et arrangement til gavn for andre borgere, så er der mulighed for at søge en af puljerne for Skive By.

Midlertidig spærring af Toustrupvej i Durup

09-07-2018

Kloakarbejde lukker Toustrupvej ved nr. 6-8 fra tirsdag d. 10. juli til og med onsdag den 11. juli

Carsten Kissmeyer på inspirationstur i Skive Sundhedshus

04-07-2018

2. næstformand for regionsrådet Carsten Kissmeyer har i dag d. 4. juli været på rundtur i Skive Sundhedshus

Vores fremtidige drikkevand bliver beskyttet

03-07-2018

Skive Byråd har vedtaget indsatsplaner til beskyttelse af grundvandet i fire områder

Afbrændingsforbud genindført

02-07-2018

Der er genindført afbrændingsforbud i Holstebro, Skive, Struer og Lemvig kommuner

Midlertidig spærring af Hostrups Vej og Johs Ewalds Vej i Skive

28-06-2018

Nyt asfalt på Hostrups Vej og Johs Ewalds Vej lukker vejene mellem d. 2. juli og d. 6. juli i tidsrummet fra kl. 06:00 til kl. 18:00

Midlertidig spærring af Borgm. W. Madsens Allé

28-06-2018

Nyt asfalt på Borgm. W. Madsens Allé lukker vejen tirsdag d. 3. juli og onsdag d. 4. juli fra kl. 8.00 til kl. 17.00

Midlertidig spærring af Kompanigade i Skive

28-06-2018

Nedrivning af bygning lukker Kompanigade fra den 2. juli til og med den 6. juli

Information om trafikafvikling i forbindelse med renovering af Viborgvej

25-06-2018

Vejarbejdet på Viborgvej starter tirsdag d. 26. juni 2018

Skive atter i top ti som erhvervsvenlig kommune

20-06-2018

Skive Kommune er for tredje år i træk placeret i top ti blandt landets mest erhvervsvenlige kommuner

Afbrændingsforbuddet ophører - men pas stadig på i naturen

19-06-2018

Trods de seneste dages regn samt forventning om mere nedbør de kommende dage, så er naturen fortsat meget tør. Nordvestjyllands Brandvæsen har dog vurderet, at afbrændingsforbuddet kan ophæves pr. 19. juni 2018, gældende for kommunerne: Lemvig, Holstebro, Struer og Skive.

Informationsmøde om digital infrastruktur er aflyst

14-06-2018

Pga. for få tilmeldinger har vi desværre været nød til at aflyse informationsmødet

Ny cykelsti på vej mellem Rødding og Balling

14-06-2018

Glæd dig til at kunne cykle sikkert mellem de to byer i det vestlige Salling

Præstevejen i Rønbjerg spærres fra Rakkervej til Stationsvej

14-06-2018

Nyt asfalt på en del af Præstevejen i Rønbjerg

Minister tror på en tilrettet sygeplejerskeordning

14-06-2018

I et svar til Skive Kommune bakker beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) op om intentionerne i kommunens sygeplejerske-ordningen, der skal nedbringe sygefraværet blandt ledige. Men der er aspekter i ordningen, der skal kigges nærmere på.

Viumvej i Roslev skal have nyt fortov og asfalt

13-06-2018

Viumvej friskes op med nyt fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Midlertidig spærring af Bredgade i Glyngøre

13-06-2018

Vejbelægningen skiftes på strækningen mellem nr. 46 og nr. 62 fra d. 18. juni til og med d. 22. juni

Klar til et pust?

13-06-2018

Skal du til et sommerarrangement, hvor der er alkohol, så lad bilen stå der hjemme og planlæg på forhånd, hvordan du kommer sikkert hjem

Stærke iværksættere og flere fuldtidsbeskæftigede

12-06-2018

Der er gang i hjulene på Skiveegnen, viser de seneste erhvervsstatistikker målt på regionalt og nationalt niveau

Opstart af nye samtalegrupper for børn og unge med en psykisk sårbar forældre

12-06-2018

Skive Kommune og Regionspsykiatrien i Skive tilbyder samtalegrupper til børn og unge med en psykisk sårbar forælder.

Rekordlav ledighed i Skive Kommune

11-06-2018

For første gang i fire år er ledigheden blandt dagpengemodtagere under 500 i Skive Kommune. Og den positive udvikling fortsætter. Hver uge går flere og flere ledige i arbejde.

Vandløbsvedligeholdelsen er i gang

08-06-2018

I perioden 15.maj – 31. oktober 2018 udfører Skive Kommune vedligeholdelse af offentlige vandløb

Breum Road Race Meet spærrer flere veje

07-06-2018

Byfesten i Breum byder på masser af ræs i gaderne fredag d. 15. juni kl. 16-18 og 19-21

Jysk Fynsk Mesterskab i klubrally i Glyngøre

06-06-2018

Der bliver ræs på vejene ved Glyngøre søndag den 10. juni

Afbrændingsforbud i Skive Kommune fortsat gældende

06-06-2018

Nordvestjyllands Brandvæsen har udstedt et afbrændingsforbud for Holstebro, Skive, Struer og Lemvig kommuner, som gælder fra tirsdag den 5. juni kl. 12.00.

Ny indefrysningsordning til ejendomsskatter 2018-2020

06-06-2018

Alle berørte ejere får en ny skattebillet til 2. rate 2018.

Sikring af fodgængerfelt på Hovedgaden i Durup

04-06-2018

Snart kan fodgængere krydse Hovedgaden ved Åstedvej mere sikkert

Skive Kommune fortæller gode historier på Folkemødet

04-06-2018

Grøn omstilling og borgerdreven landdistriktsudvikling er noget af det, Skive Kommune ligger i front på i national sammenhæng. Og det er emnerne, som kommunen er inviteret med til at fortælle om på Folkemødet på Bornholm

Dansk Militært Idrætsforbunds mesterskaber i landevejscykling afvikles i Skive Kommune

01-06-2018

Midlertidig spærring af veje i Højslev og Ørslevkloster onsdag d. 13. juni kl. 14.00 til kl. 16.00 samt torsdag den 14. juni i fra kl. 10.30 til kl. 14.30.

Trafikken til Skive Festival

31-05-2018

Sådan kommer du til og fra Skive Festival

Villaparken nr. 119-129 i Balling færdiggøres med SF-sten på fortove og sideveje

31-05-2018

Flotte belægninger kommer til at pynte på Villaparken

Etablering af det nye Lem Vandværk

31-05-2018

Der er netop givet tilladelse til etablering af vandværket

Skive Rådhus lukket for henvendelser Grundlovsdag

30-05-2018

Alle afdelinger i Torvegade 10 og Rådhuspladsen 2, herunder Borgerservice & Ydelse, holder lukket for personlige og telefoniske henvendelser 5. juni hele dagen

Kystsikringsarbejde i Skive Jollehavn

30-05-2018

Nu sikres havnekajen og der etableres samtidig en ny træbro

Ny app til NemID

29-05-2018

"NemID nøgleapp" er et digitalt supplement til NemID nøglekortet, hvor man kan tilgå sit NemID direkte fra sin smartphone eller tablet uden at have det fysiske nøglekort ved hånden.

Nu starter renoveringen og forskønnelsen af Viborgvej

29-05-2018

En smukkere og grønnere indfaldsvej til Skive

Informationsmøde om den nye centerbygning på Højslev plejecenter

25-05-2018

Højslev plejecenters venner og andre interesserede inviteres hermed til informationsmøde om den nye centerbygning mandag d. 28.5 kl. 15.30-16.30

Sikring af kajen på Branden

22-05-2018

Ny spuns skal sikre fiskerkaj

Flere vejstrækninger i kommunen får nyt asfalt

18-05-2018

Veje forskønnes med ny belægning

Snart vajer de første Blå Flag

17-05-2018

I Skive Kommune har fire strande og to lystbådehavne fået tildelt det Blå Flag 2018

Skive Kommune forbereder sig til fremtidens udfordringer i landbruget

17-05-2018

Vi vil gerne have et RENT LIV i Skive Kommune, og vi vil have et rigere dyreliv og renere vand i vores fjord

Spildevandsplan 2018-2029 i offentlig høring

15-05-2018

Spildevandsplan 2018-2029 i offentlig høring

Opbakning til Skivemødet

14-05-2018

- Skivemødet er blevet til på privat initiativ, og det fortjener, at vi alle bakker op om det, lyder det fra borgmester Peder Christian Kirkegaard

Skiveegnen til salg på Skivemødet

09-05-2018

Lokale ejendomsmæglere og Skive Kommune står klar med job, bolig og fællesskab på Posthustorvet den 18. maj kl. 12-19

Skives borgmester fraråder flytning af lægehelikopter

09-05-2018

Det er dyrt og koster responstid for borgerne i Skive Kommune, hvis akutlæge-helikopteren, der i dag har base i Skive, flyttes til Herning Kommune. Det påpeger Peder Christian Kirkegaard, borgmester i Skive Kommune

DTU og GreenLab Skive i samarbejde om national satsning på energilagring

09-05-2018

Pennen blev sat til papiret den 16. april 2018, hvor Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og GreenLab Skive indgik en formel aftale om et strategisk samarbejde om en national satsning på energilagring. - Foto: Mette Johnsen.

Ændret vigepligt ved Blichersvej og Skjoldborgs Vej i Skive

08-05-2018

Cyklister sikres i kryds på Blichers Vej

Brug 2 sek. mere

07-05-2018

Ny kommunal indsats gør cykelturen sikrere

Vejarbejde i Christiansgade

04-05-2018

Dele af Christiansgade i Skive vil blive spærret i de kommende dage

Skive Rådhus er lukket fredag den 11. maj

02-05-2018

Alle afdelinger i Torvegade 10 og Rådhuspladsen 2, herunder Borgerservice & Ydelse, holder lukket

Hostrups Vej og Johs Ewalds Vej i Skive skal have nyt fortov og asfalt

30-04-2018

Hostrups Vej og Johs Ewalds Vej friskes op med renovering af fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Ny direktør for Kultur- og Familieforvaltningen

25-04-2018

Byrådet har tirsdag aften godkendt bedømmelsesudvalgets indstilling om at ansætte Jan Lund-Andersen, som direktør for Kultur- og Familieforvaltningen i Skive Kommune.

Skive Rådhus lukker kl. 12.00 den 1. maj

23-04-2018

Det gælder både i Torvegade 10 og Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2

Ekstra pas-åbent i Borgerservice

20-04-2018

Lørdag den 9. juni 2018 kl. 9.00 - 12.00

Borgerservice & Ydelse lukker kl. 12.00 den 1. maj

20-04-2018

Dørene til Torvegade 10, bliver lukket kl. 12.00

RENT LIV Løbet

20-04-2018

Flere veje spærres under cykelløbet d. 29. april fra kl. 15:45 til kl.17:00

Vær med til at hjælpe naturen

20-04-2018

I år har du igen mulighed for at få hjælp til at få lavet faunastriber på din ejendom

Politisk tillid til ledelsen

18-04-2018

Økonomiudvalget har fuld tillid til direktør Per Nors og den øvrige ledelse i Skive Kommune og er helt tryg ved, at lederne er professionelle og lever op til gældende ansættelsesprocedurer i henhold til kommunens personalepolitik. Det meddeler borgmester Peder Christian Kirkegaard, efter udvalget i går blev orienteret om proceduren for de ansættelser i forvaltningen, som er blevet omtalt i den lokale avis, Skive Folkeblad.

Verdens første søstjernefabrik kommer til GreenLab Skive

17-04-2018

Den 16. april blev spaden sat i jorden i GreenLab Skive for Danish Marine Protein, som laver søstjerner om til økologisk protein. Det bliver Danmarks - og verdens første fabrik af sin slags i fuldskala - Foto: Mette Johnsen.

Asfaltarbejde spærrer Damgårdvej, Hagens Mølle Vej og en del af Dølbyvej

16-04-2018

Damgårdvej, Balling, Hagens Mølle Vej og en del af Dølbyvej lukkes for gennemkørsel fra d. 17. april til d. 20. april

Modtager du SU i din sommerferie, eller skal du på jagt efter et nyt job eller et job som ferieafløser?

13-04-2018

HUSK at undersøge, om du er berettiget til SU i din sommerferie

Lær at håndtere stress

13-04-2018

Skive Kommune har et forløb op til dig, der oplever symptomer på stress

Krydset i Højslev er igen åben for trafik

12-04-2018

Der arbejdes ihærdigt med kloakseparering og den efterfølgende etablering af cykelstier gennem Højslev og Nr. Søby

SET sikrer mere tilgængelig turistinformation

12-04-2018

Nu kan du fremover finde turistinformation fra hele Skiveegnen på Skive Bibliotek

For høj fart skyld i mange ulykker

09-04-2018

Nu vil Skive Kommune sammen med Rådet for Sikker Trafik have endnu flere trafikanter til at overholde fartgrænserne

Højslev Kirkeby Vandværk - nyt regulativ

05-04-2018

Højslev Kirkeby Vandværk har udarbejdet et nyt normalregulativ

Invitation til informationsaften om vindmøller og solceller ved GreenLab

05-04-2018

Skive Kommune har modtaget en ansøgning om opstilling af 7 vindmøller, samt et solcelleanlæg i området omkring GreenLab Skive. Du indbydes derfor til en informationsaften og til fordebat om planlægningen for vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive.

Handicappris 2018

28-03-2018

Skive Handicapråd præmierer særlige initiativer og kreativitet for at fremme handicappede borgeres mulighed for at deltage i samfundet på lige vilkår.

Valg til Byudviklingsudvalget

27-03-2018

Der skal vælges tre borgermedlemmer til Byudviklingsudvalget og alle interesserede opfordres til at deltage i valgmødet

Rent liv – Affaldsindsamling d. 21.-22. april 2018

23-03-2018

Hjælp naturen

Vejarbejdet lukker ned, mens butikkerne holder åbent i påsken

23-03-2018

Der er rig mulighed for at støtte den lokale handel i Højslev og Nr. Søby i påsken, når vejarbejdet lukker ned

Sig ja til din cykel i maj sammen med dine kollegaer

23-03-2018

Er du i et fast forhold med din cykel – eller er kærligheden lidt rusten?

Affaldsindsamling d. 21.-22. april 2018

23-03-2018

RENT LIV – Hjælp naturen

Idéaften for ny idræts- & kulturpark

16-03-2018

Vi har brug for dine gode idéer til en ny idræts- & kulturpark ved Skive Stadion. Mød op torsdag den 5. april fra 17-19 i VIP lounge området på Skive Stadion.

Ensretning af Frederiksdal Allé torsdag d. 15. marts kl. 18:30-20:30

15-03-2018

Åbent hus hos Ungdomsskolen spærrer Frederiksdal Alle i 2 timer

Overskud og store investeringer

14-03-2018

2017 blev endnu et år med overskud i Skive Kommune. Godt 167 mio. kroner i overskud lyder resultatet for Skive Kommunes regnskab for 2017

Kommunen målretter indsats for 430 unge på kanten af arbejdsmarkedet

14-03-2018

Skive Kommune og 22 lokale virksomheder går sammen i projektet ’Code of Care’ for at gøre en forskel for 430 unge, der i dag står på kanten af arbejdsmarkedet.

Rent liv i Svanedammen

13-03-2018

Krabbesholms klare skovsø vender tilbage

Hyldest til idrættens mestre og frivillige

13-03-2018

84 mestre fordelt på 21 foreninger bliver hyldet fredag den 16. marts i KulturCenter Limfjord, når Skive Kommune inviterer til fest for at takke Skiveegnens mange frivillige.

Tag en smuttur til Fur

12-03-2018

-et ud af 50 særlige steder i Danmark, udvalgt af Realdania

Brårupvej spærres mellem Egerisvej/Thorsvej og Teglgårdsvej

06-03-2018

Kloakarbejde lukker del af Brårupvej fra mandag d. 12. marts kl. 9:00 til og med 1. juni 2018

Fur Rundt på MTB søndag d. 11. marts

05-03-2018

Oplev Furs smukke natur på mountainbike

Solceller ved Greenlab

02-03-2018

GreenLab – Planlægning for solcelleanlæg pauses.

Nye cykelstier og kloak gennem Højslev St. by og Nr. Søby

28-02-2018

Glæd dig til at kunne cykle gennem et smukkere byrum

Invitation til borgermøde om solvarmeanlæg

28-02-2018

Hør om planerne for solvarmeanlæg der skal styrke Skive Kommunes vision om at blive CO2 neutral i 2029

Skive med i Bevæg dig for livet

23-02-2018

Skive Kommune underskriver lørdag den 24. februar en visionsaftale i Bevæg dig for livet, og forpligter sig hermed til at lave en struktureret indsats for at få flere motionsaktive borgere i Skive Kommune.

Blichers Vej spærres ved Skjoldborgs Vej frem til 2. marts

19-02-2018

Kloakarbejde lukker Blichers Vej i halvanden uge

Orienteringsmøder om forskønnelse af Viborgvej i Skive

19-02-2018

Er du erhvervsdrivende, boligejer eller beboer på Viborgvej, inviteres du til orienteringsmøde om renovering og forskønnelse af vejstrækningen

Solceller kan være på vej til GreenLab Skive

16-02-2018

Etableringen af et stort solcelleanlæg ved GreenLab Skive vil være et kæmpe skridt i den rigtige retning mod den grønne omstilling af vores energiproduktion

Hundeskoven er lukket d. 8.-9. februar

05-02-2018

Skovningsarbejde lukker hundeskoven i 2 dage.

Mulig millionstøtte på vej til GreenLab Skive

05-02-2018

Et forlig i Folketinget giver en pulje på 130 millioner kroner til energilagringsprojekter. Og netop energilagring er kernen i GreenLab Skive.

Hvem er et særligt talent og hvem har gjort en særlig indsats for kulturlivet?

05-02-2018

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland uddeler for 11. gang to kulturpriser for at hædre de, der bidrager til kulturlivet i Midt- og Vestjylland. Frem til 26. februar 2018 kan alle komme med forslag til, hvem, der skal modtage de to priser.

Mågerne skal ud af Skive by

01-02-2018

Skive Kommune hjælper borgere med ansøgning om regulering af generende mågebestande. Samtidig skal 500 dummy æg narre ynglende mågepar.

Frederiksdal Allé i Skive er spærret til d. 31. januar kl. 16.00

30-01-2018

Servicemeddelelse fra Skive Fjernvarme

Skive udvalgt til OrkesterMester

30-01-2018

Musikkens by bliver én af frontløberne i samarbejdet mellem skoler og musikskoler, da Skive Kommune er blandt de 10 udvalgte kommuner i det ambitiøse nationale projekt OrkesterMester, som er støttet af Nordea-fonden.

Forsvarsforlig tilsyneladende uden ekstra arbejdspladser til Skive

29-01-2018

Fungerende borgmester Peder Christensen beklager, at Skive tilsyneladende ikke får del i nye arbejdspladser som resultat af forsvarsforliget. I hvert fald ikke i første omgang

Kommuneguiden er en guldgrube af tal og fakta

29-01-2018

Kommuneguiden er en nem og overskuelig samling af faktuel viden om Skive Kommune fra flere forskellige datakilder. Find den på pc, tablet eller mobiltelefon

Skive Kommunes sygeplejerskeordning

26-01-2018

I forlængelse af de seneste dages debat har Skive Kommune besluttet at sætte sygeplejerskeordningen midlertidigt i bero.

Skive får 15 nye arbejdspladser i skat

17-01-2018

Skive er blandt de kommuner, som får del i de statslige arbejdspladser. I alt bliver der tale om en styrkelse af Skattecenter Skive på 15 ekstra medarbejdere.

Tusindvis af børn har et alkoholproblem – hjælpen skal frem i lyset

10-01-2018

Skive Kommune vil have flere i alkoholbehandling og deltager derfor i landsdækkende kampagne

Boligveje på Søndervænget i Jebjerg skal have nyt fortov

08-01-2018

To boligveje i Jebjerg friskes op med delvis renovering af fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

HUSK BETALING AF EJENDOMSSKAT

08-01-2018

1. rate af ejendomsskatten 2018

Ekstraordinært byrådsmøde

04-01-2018

Der afholdes ekstraordinært byrådsmøde i dag torsdag den 4. januar 2018 kl. 17.00 på rådhuset i Skive

Konstitueringsaftale for det nye Skive Byråd

03-01-2018

Der er indgået aftale mellem Socialdemokratiet, Skive Listen, Dansk Folkeparti, SF, Radikale og Venstre om fordeling af udvalgsposter og det politiske arbejdsgrundlag.

Lokal, dyrebar natur sikres gennem nyt EU-projekt

21-12-2017

Lokal, dyrebar natur sikres gennem nyt EU-projekt

Skive får stort udbytte af Aarhus 2017

21-12-2017

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 nærmer sig sin afslutning i hele Region Midtjylland. I Skive Kommune er der stor tilfredshed med deltagelsen, der kaster en lang række positive effekter af sig. Kunstneren Katja Bjørn, som deltog i både De Syv Dødssynder og videokunstudstilling i Skulpturlandsby Selde, mener, at Skive virkelig har løftet noget unikt.

Åbningstider i julen

20-12-2017

Her kan du se åbningstider på rådhuset i julen

Borgmesteren fortsat sygemeldt

20-12-2017

Borgmesterens sygdom trækker en smule ud

Færgefart mellem Hvalpsund-Sundsøre i julen

18-12-2017

Færgens sidste afgang d. 24. december og d. 31. december 2017

Grøn aktivitetspark og bedre parkering ved Skive Sundhedshus

12-12-2017

Skive Kommune og Region Midtjylland går sammen om markante forbedringer ved Sundhedshuset på Resenvej i Skive

Lær at tackle angst og depression

06-12-2017

Torsdag den 18. januar starter kurset "Lær at tackle angst og depression"

Theaterpladsen genåbner for julehandel

05-12-2017

Nu bliver der atter plads til bilerne på den centrale p-plads i midtbyen

Gode råd og idéer til innovationsminister Sophie Løhde

05-12-2017

Skive Sundhedshus får besøg af innovationsminister Sophie Løhde mandag d. 11. december kl. 10.15-11.30

Skive som litteraturens by: Schadeprisen uddeles nu for andet år i træk

29-11-2017

Prisuddelingen finder sted på Krabbesholm Højskole den 2. december

Arkæologerne fra MUSEUM SALLING graver ved Thise Mejeri

22-11-2017

Udgravningen vil give indblik i dagliglivet o. 500 f.Kr.

Årets juleudstilling på Glyngøre Kulturstation "Glyngøre Børnehave i 50 år"

22-11-2017

Udstillingsåbning søndag den 26. november 2017 kl. 15.00 Udstillingen vises i perioden 1.-29. december 2017

MØRKNING på Glyngøre Kulturstation

22-11-2017

Hver dag i dagene 1. - 24. december bliver der underholdt og fortalt historier oppe på 1. sal inde i Mørkningsrummet i Glyngøre Kulturstation.

Jul på Spøttrup Borg d. 3. december

22-11-2017

Kom og besøg det hyggelige og traditionsrige julemarked på Borgen den 1. søndag i advent kl. 10-16, inden der lukkes ned for vinteren.

Vinter på vej

21-11-2017

Vær forberedt når kulde og sne rammer trafikken

Følg valget her

20-11-2017

Følg med i resultater og stemmefordeling til byrådsvalget i Skive Kommune d. 21. november

Test af vejstriber på Hobrovej ved Skive

14-11-2017

Geveko Markings foretager test af vejstriber på Hobrovej fra torsdag d. 16. november mellem kl. 8-17

Foredrag med Farshad Kholghi

14-11-2017

Onsdag den 22. november kan du høre Farshad Kholghi fortælle om at slippe ud af angstens favntag

Skive i front med landets første ”Politik Skole”

14-11-2017

Skive lægger rammer til den første POLITI-K SKOLE, en rekreationsworkshop for ikke-valgte byrådskandidater. POLITI-K SKOLEN præsenteres af kunstnergruppen ”Kunstpartiet” ved ”VALG-EVENT” onsdag d. 15. november kl. 17 på Det gamle Rådhus i Skive

Borgerservice & Ydelse holder lukket

13-11-2017

For at Borgerservice & Ydelse kan blive ved med at yde en god service til dig som borger, skal vi til møde

Asfaltarbejde på flere veje

13-11-2017

Mere asfalt på vejene i Skive Kommune

Debel, Madsbadvej og Nr. Madsbadvej på Fur får nyt asfalt

08-11-2017

Vejene lukkes fra den 13. november til og med den 24. november, hvor der udlægges nyt asfalt på vejene

0. klasse på Brårup Skole og VSD Rødding vinder konkurrence

08-11-2017

Dygtige og heldig elever fra Brårup og Rødding vinder lokalt udtrækning i Skolekampagnen ’Børn på vej’

Stenøre, Sundevej og Hvirpgade på Fur får nyt asfalt

08-11-2017

Fra mandag den 13. november til og med fredag den 24. november udlægges der nyt asfalt på Stenøre, Sundevej og Hvirpgade på Fur

Nyt asfalt på Nederby, Fur

08-11-2017

Nederby lukkes fra mandag d. 13. november til og med den 24. november

Midlertidig spærring af Strandvej i Glyngøre

08-11-2017

Vejarbejde lukker Strandvej mellem nummer 15-18 og 24-26 fra mandag den 13. november til og med fredag den 24. november

Demensprisen 2017

08-11-2017

Vi har mange dygtige medarbejdere i Skive Kommune, som hver dag gør en stor indsats. Nu er det tid til at hylde dem, der skaber glæde, tryghed og værdighed for mennesker med demens.

Borgermøde om cykelstier gennem Højslev St. og Nr. Søby

06-11-2017

Mange fremmødte borgere hørte om separatkloakering og cykelstier i området Højslev St.-Nr. Søby

Højlundsvej spærres under udlægning af nyt asfalt

06-11-2017

Nyt asfalt lukker Højlundsvej fra den 8. november til og med den 15. november

Nyt asfalt på Dølbyvej i Skive

03-11-2017

Dølbyvej mellem Resenvej og Vestre Boulevard lukkes mandag den 6. november til og med tirsdag den 7. november

U16-pigelandsholdsspiller: Tyskland skal slås på hjemmebane

02-11-2017

Kom til landskamp på Skive Stadion , Spar Nord Arena hvor den lokale spiller Mathilde Rasmussen sammen med resten af U16-landsholdet møder Tyskland.

Kommunen skruer op for de gode historier

01-11-2017

Skive Kommune arbejder hver dag for at skabe de bedst mulige rammer for det lokale erhvervsliv med det formål at skabe mere vækst og udvikling på Skiveegnen

Bestilling af handicapkørsel i forbindelse med jul & nytår 2017

31-10-2017

Så nærmer julen sig og igen i år er der ændrede frister for bestilling af handicapkørsel i jule- og nytårsdagene.

Børn skal lære at blive synlige i vintermørket

27-10-2017

Skive Kommune gennemfører i samarbejde med Cyklistforbundet kampagnen "Lys på med Ludvig" for kommunens 4. klasser i november

Lad os gøre Skive til DIN by

27-10-2017

Skive Kommune har 5 mio. kroner årligt til at udvikle og realisere BigBlue Skive ved Skive Å. Du kan være med til at bestemme, hvordan vi bruger dem. Så kom og vær med, når vi holder BigBlue Skive event onsdag den 1. november fra 17.00-19.00 i VIP lounge området på Skive Stadion.

Forskønnelse af parkeringspladserne på Egeris Torv

26-10-2017

Parkeringsplads friskes op med grønne bede

Ny parkeringsbekendtgørelse vedtaget

26-10-2017

Kommunens parkeringsbekendtgørelse er revideret med ikrafttrædelse d. 1. november 2017

Midlertidig spærring af Søndergade i Balling d. 27. oktober

25-10-2017

Asfaltering af hævet flade lukker krydset Søndergade-Posthusvej-Gartnerhøjen d. 27. oktober fra kl. 06:00 til kl. 18:00

Ny “2 minus 1” vej ved Selde

25-10-2017

Skive Kommune er nu klar med den første “2 minus 1” vej, som etableres over en 2 km. strækning på Skivevej mellem Selde og Møjbækbro

Skive går forrest i kampen mod snus

25-10-2017

Ny kampagne sætter fokus på det voksende problem med snus blandt unge – særligt i sportens verden

Spar Vest Fonden støtter køb af slagterigrunden

25-10-2017

En donation fra Spar Vest Fonden gør det muligt for kommunen at købe slagterigrunden

Aftale om slagterigrunden

25-10-2017

Byrådet skal behandle aftale med Danish Crown om køb af slagterigrunden

Lægeklinik i Skive Midtby ændrer navn og åbner for tilgang af nye patienter

23-10-2017

Lægeklinikken Bent Larsen, Sundhedshuset går i kompagniskab med læge Anne Stouby og læge Per Holm per 1. november 2017. Praksis får nyt navn og har åbnet for tilgang af nye patienter

Nymøllevej i Rødding skal have nyt fortov

23-10-2017

Nymøllevej i Rødding friskes op med delvis renovering af fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Midlertidig spærring af Præstevejen i Rønbjerg

23-10-2017

Vejarbejde lukker Præstevejen fra Stationsvej til Rakkervej fra mandag d. 23. oktober til og med onsdag d. 25. oktober

Vask bil med omtanke

19-10-2017

Kommunal medvind til bilvaskekampagne

Borgmesteren er fortsat sygemeldt

16-10-2017

Borgmester Peder Christian Kirkegaard er fortsat sygemeldt indtil videre

Flot videokunst i Skulpturlandsby Selde

16-10-2017

Se udstillingen på egen hånd eller med en guide. Benyt efterårsferien eller den mørke november til at gå en tur i Selde og oplev de spændende videokunstværker skabt specielt til landsbyen

Få madglæden tilbage!

12-10-2017

Gratis foredrag i sygeplejeklinikkerne

Demensplan 2018-2022 for Skive Kommune i høring

11-10-2017

Udvalget for Social og Ældre har sendt et udkast til demensplan 2018-2022 for Skive Kommune i høring.

Region Midtjyllands Landsbypris 2018

10-10-2017

Skal I vinde Landsbyprisen 2018?

Vinterklargøring af brandhaner i Skive Kommune udføres i uge 42.

10-10-2017

Eftersyn af alle brandhaner i Skive Kommune. Der kan forekomme misfarvning af vandet.

Norsk virksomhed etablerer sig i GreenLab Skive

10-10-2017

Den norske virksomhed Quantafuel, som producerer diesel af plastaffald, vil etablere sig i GreenLab Skive som den første virksomhed

Borgmesteren sygemeldes

09-10-2017

Viceborgmester Preben Andersen overtager midlertidigt borgmesterens forpligtelser

Lad os gøre Skive til DIN by

09-10-2017

Onsdag den 1. november inviteres alle ind i VIP lounge området på Skive Stadion. Der er lagt op til en spændende aften med forskellige aktiviteter lige fra oplæg omhandlende BigBlue Skive og strategien for Skive Å til at se livet udfolde sig i byen med en masse glade unge mennesker.

Trafiksikring af krydset Søndergade-Posthusvej-Gartnerhøjen i Balling

09-10-2017

Sikker krydsningsmulighed og fartdæmpning på skolevejen

Midlertidig spærring af Østergade i Rødding under æblefestival

09-10-2017

Æblefestival i Rødding lukker Østergade fra Skolevej til Frilandsvej lørdag den 14. oktober kl. 08.00-18.00

Rapport fra Bytinget

06-10-2017

Så er der en rapport fra Bytinget.

Informationsmøde om cykelstier og separatkloakering i Højslev St. by og Nr. Søby

05-10-2017

Mandag d. 23. oktober 2017 kl. 19:00-20:30 inviteres beboere i Højslev St. by og Nr. Søby til møde i Søby-Højslev Arena

Skive knækker cancer

05-10-2017

Mandag den 23. oktober kommer ’Knæk Cancer på tur 2017’ til Skive. Der er lagt op til et folkeligt arrangement med mange forskellige ak-tiviteter, hvor TV2 sender live fra Posthustorvet

Programmet er klar! SPIL DANSK - musikkens festuge - også på Skiveegnen

05-10-2017

Hvert år i uge 44 får Spil Dansk hele landet til at sprudle af musik. Alle danskere har mulighed for at deltage i et arrangement lige rundt om hjørnet, og man kan høre dansk produceret musik både på DR’s kanaler og en lang række radiostationer. Programmet på Skiveegnen spænder vidt, fra møder med sangskrivere og trubadurer over korsang, klassisk musik, spillemandsmusik, fællessang, jazz og koncert for børn. Se programmet på Skive.dk/spildansk

Gadelyset slukkes på flere veje i Skive Centrum under Børnekulturnatten

04-10-2017

Børnekulturnatten slukker lyset i Skive Centrum fredag d. 6. oktober mellem kl. 18 og 23

Don’t Smoke – hver eneste cigaret skader dig

03-10-2017

Fredag den 6. oktober inviteres Skive Kommunes 7. og 8. klasser til en uforglemmelig temadag om rygning

Nye lokale forretningsideer får frit løb i Skive

03-10-2017

Nye ideer og fantasiske projekter folder sig ud, når en række lokale institutioner i Skive engagerer sig i Skandinaviens Biogaskonference den 8.-9. november. Her vil de vise deres arbejde med innovation og iværksættere.

Sindets dag

02-10-2017

Tirsdag den 10. oktober markeres Sindets dag i Skive

KULTURCAFE – politisk debataften med byrådskandidaterne

02-10-2017

Kulturelt Samråd Skive inviterer alle til at deltage i mødet, som er arrangeret i anledning af det kommende valg. Kulturcafeen finder sted onsdag den 11. oktober kl. 19.00 i Skive Theater

Foredrag ved Niels Algreen Møller, museumsinspektør, Museum Thy

28-09-2017

Et foredrag om jernalderens levevis og lokalsamfund i Vestjylland

Foredrag ved Orla Madsen, arkæolog, mag.art.

28-09-2017

Tiden lige omkring Kristi fødsel er en af de vigtigste perioder i europæisk historie. Romerriget ekspanderede udover Europa og satte dagsordenen for udviklingen i de næste århundreder.

Blikket rettet mod ordblindhed

28-09-2017

En del af den internationale ordblindeuge

Bump og udvidelse af kørebanen på Præstevejen i Rønbjerg

27-09-2017

Trafiksikring i samarbejde med beboerne langs vejen

Foredrag ved museumsinspektør Tilde Mønsted og kunstner Henrik Scheel Andersen

27-09-2017

Friluftsmaleriets tradtion har rødder langt tilbage i kunsthistorien.

Efterårsferie aktiviteter for hele familien på Spøttrup Borg

27-09-2017

Spøttrup Borg slår i efterårsferien portene op til en hyggelig uge, som faktisk ender med at blive lidt mere uhyggelig!

Geologisk rundvisning og vulkandemonstration på Fur Museum

27-09-2017

Mandag til fredag i efterårsferien er der aktiviteter for hele familien på Fur Museum. Kom og hør geologerne fortælle om de fantastiske fossiler og se vulkanudbrud i stenparken.

Skulpturlandsby Selde 2017 præsenterer videokunst i det offentlige rum

26-09-2017

Kom til fernisering på videokunst i det offentlige rum i Skulpturlandsby Selde d. 30. september kl. 15.00

Information om chloridazon – desphenyl i drikkevand

22-09-2017

Information om chloridazon – desphenyl i drikkevand

Skive Opera Festival - operaoplevelser ud over det sædvanlige

20-09-2017

Igen i år bliver Skive midtpunkt for store operaoplevelser ud over det sædvanlige. Søndag, den 24. september igangsættes Skive Opera Festival 2017 med Opera Gala. Fredag, den 29. er der verdenspremiere på Skive-drengen Jeppe Nørgaard Jacobsens opera Troja og to dage efter afsluttes festivalen med Verdis La Traviata

Rottebekæmpelse - Skive Kommune

19-09-2017

Rottebekæmpelse - Skive Kommune

Atomaffaldet bliver på Risø

19-09-2017

Regeringen har i dag meldt ud, at det radioaktive affald fortsat vil blive oplagret på Risø i op til yderligere 30 - 50 år. I oplagringsperioden vil der fortsat blive afsøgt muligheder for at eksportere det mest radioaktive affald

Affaldsguide

19-09-2017

Affaldsguide

Skive får nyt musik- og dansehus

19-09-2017

Musikkens by får fredag d. 22. september et helt nyt musik- og dansehus, når borgmesteren, borgerne og musikskoleelever indvier den nye Skive Musikskole. Ud over lækre nye lokaler placeret midt i byen får huset musikskole og danseskole under samme tag

Sindets dag

18-09-2017

Sindets dag afholdes den 10. oktober i Skive

Skivevirksomhed i front for digital vækst

18-09-2017

En række anbefalinger for digital vækst i fødevareklyngen blev i dag præsenteret på Skov A/S i Glyngøre

Jungetvej spærres ved Fursund Hallen søndag den 24. september kl. 8:00-14:00

16-09-2017

Fursundløbet spærrer Jungetvej ved Hallen

Kør bil, når du kører bil

15-09-2017

Uopmærksomhed i trafikken er hvert år skyld i ulykker, hvor personer kommer alvorligt til skade eller mister livet.

Mange nye oplevelser til Børnekulturnatten i år

15-09-2017

Fredag den 6. oktober kl. 19.00-22.00 bliver midtbyen i Skive endnu en gang forvandlet til et fantastisk oplevelsesrum for børnefamilier og barnlige sjæle. Ruten er i år udvidet med endnu flere nye aktiviteter, og der er mulighed for at få et kig ind i to nye kulturhuse, Musikskolens nye lokaler i Asylgade og Skive Missionshus i Christiansgade.

Søværnets Minerydningsdivision gæstede Glyngøre Havn

13-09-2017

MCM Danmark var på besøg i fiskeri- og lystbådehavnen yderst på odden

Kun med kondom – er I alene i sengen

12-09-2017

Sundhedscenter Skive er ude på ungdomsuddannelserne i Skive Kommune i uge 37 og 38

Stenøre på Fur spærres d. 13.-17. september

11-09-2017

Limfjorden Rundt på Fur

Ministre hørte om Skives integration

08-09-2017

65 flygtninge har i 2017 påbegyndt en uddannelse eller er kommet i job i Skive Kommune. Det er et resultat, som har fået beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg til at invitere borgmester Peder Christian Kirkegaard til Christiansborg

Mærk det mangfoldige landsbyliv

07-09-2017

Smag, oplev og mærk fremtidens landsbyer, når Grundfør er vært for Aarhus 2017-arrangementet ”Oplev Landsbyen” 23. september kl. 10 – 16.

Nye buslommer på Sdr. Boulevard i Skive

07-09-2017

Sikker af- og påstigning ved uddannelsesintuitioner i Egeris

Asfaltarbejde på Mogenstrupvej i Breum

07-09-2017

Asfaltarbejde lukker Mogenstrupvej midlertidig i perioden d. 13.-15. september

Når en hjerneskade bliver en ny begyndelse

05-09-2017

Foredrag den 25. september på Skive Sundhedshus

Fastholder placeringen i den bedste fjerdedel blandt landets kommuner

05-09-2017

Landets bedste i byggesagsbehandling. Landets næstbedste i miljø-sagsbehandling. Landets tredje bedste i kommunale afgifter og gebyrer.

Vi har styr på persondata på hjemmesiderne

04-09-2017

I Skive Kommune har vi en lovpligtig aftale med det firma, som opsamler statistik fra kommunens hjemmesider

Strategi for Skive Å

04-09-2017

Se buddet på en strategi for Skive Å med ophold og aktivering langs åen

Flere børn skal cykle

01-09-2017

Skive Kommune er med når Cyklistforbundets skolekampagne Alle Børn Cykler ruller ind på flere af kommunens skoler fra den 4. september og to uger frem

Veje spærres under Skive Løbet den 9. og 10. september

01-09-2017

Skiveegnens årlige motionsweekend i september

Kongelig deltagelse ved National Flagdag

31-08-2017

D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager i markeringen af National Flagdag på Skive Kaserne og i Skive by, når Ingeniørregimentet markerer Flagdagen for Danmarks udsendte tirsdag den 5. september

Fursundegnen i front med kunst og seminar

29-08-2017

Det summer af aktivitet i landsbyerne Junget, Åsted og Thorum, når Aarhus 2017-projektet GRASSLANDS folder sig ud i weekenden

Ældreminister besøger Gammelgaard

29-08-2017

Livskvalitet og demens er i fokus, når ældreminister Thyra Frank besøger Plejecenter Gammelgaard i Skive fredag d. 1. september

Midlertidig spærring af Enghavevej i Skive

28-08-2017

Vejfest lukker Enghavevej fra lørdag d. 2. september kl. 12:00 til søndag d. 3. september kl. 12

Midlertidig spærring af Bredgade i Glyngøre

23-08-2017

Vejarbejde lukker Bredgade fra mandag d. 28. august til fredag d. 22. september

Veje spærres under Thise Tri lørdag d. 26 august

22-08-2017

Thise Tri har start i Durup og afslutning i Thise i tidsrummet kl. 8:00-13:00

Midlertidig spærring af Hemmersvej i Skive

22-08-2017

Gadefest lukker Hemmersvej fra Havnevej til forbindelsesvej til Porshøjvej fredag den 25. august fra kl. 15.00 til kl. 24.00

Borgerservice & Ydelse holder lukket

18-08-2017

For at Borgerservice & Ydelse kan blive ved med at yde en god service til dig som borger, skal vi på kursus.

Midlertidig spærring af Hedelund i Glyngøre

18-08-2017

Jysk/fynsk mesterskab i klubrally lukker Hedelund d. 27. august

Midlertidig spærring af Brøndumsgade i Skive

18-08-2017

Gadefest lukker Brøndumsgade lørdag den 26. august kl. 16.00 til søndag den 27. august kl. 12.00

Midlertidig spærring af Fyensgade i Skive

16-08-2017

Vejfest lukker Fyensgade lørdag den 19. august fra kl. 17.00 til kl. 24.00

Midlertidig spærring af Vestre Allé i Skive

16-08-2017

Vejfest lukker Vestre Allé mellem Odgaardsvej og Henrik Lunds Vej lørdag den 19. august fra kl. 14.00 til kl. 00.30

Ældrerådsvalg 2017

16-08-2017

I efteråret er der valg til Ældrerådet for perioden 1. januar 2018 til 31. december 2021.

Midlertidig spærring af Porshøjvej i Skive

15-08-2017

Vejfest lukker Porshøjvej lørdag den 19. august fra kl. 13.00 til søndag den 20. august kl. 12.00

De ældste skolebørn kommer oftest til skade

14-08-2017

Skive Kommune er med i den landsdækkende kampagne ”Børn på vej - Teenager i trafikken”

Det blå flag hejses igen ved Ålbæk Strand og Harre Vig Strand

10-08-2017

10-08-2017

Blå Flag tages ned ved Harre Vig og Ålbæk

07-08-2017

Det frarådes at bade ved Harre Vig Strand og Ålbæk Strand

Oplevelser og gode historier i ny Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig app

07-08-2017

Mød en ulv og se odderne lege. Tag en selfie med fiskeørnen. Oplev nedkastning af våben til frihedskæmperne under 2. verdenskrig, og få masser af spændende historier ude på ruterne i Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig

Højlundsvej og del af Tværbakken i Skive skal have nyt fortov

03-08-2017

Højlundsvej og del af Tværbakken i Skive friskes op med renovering af fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Spil Dansk i uge 44

03-08-2017

Musikarrangører og spillemænd kan godt begynde at trække i arbejdstøjet, og vi andre kan begynde at glæde os til masser af skønne musikoplevelser i Spil Dansk ugen 2017

Vester Fælledvej afspærret for gennemkørsel, lørdag d. 12. august.

01-08-2017

Afspærring af Vester Fælledvej

Se optagelserne fra broindvielsen fredag d. 7/7

01-08-2017

Bro, stier og opholdsarealer blev succesfuldt indviet med stor opbakning

Tillæg nr. 1 til Planstrategi 2015

26-07-2017

Forslaget er i høring fra d. 26. juli - 20. september 2017

HUSK BETALING AF EJENDOMSSKAT

17-07-2017

2. rate - sidste rettidige indbetalingsdag er den 20.7.2017.

Stien på diget ved Dyrskuepladsen spærres d. 18.-20. juli

14-07-2017

Nyt pumpehus skal sikre området ved dyrskuepladsen og antennemasten mod oversvømmelser

Ny belægning på forsøgsstrækning i Glyngøre

10-07-2017

Forsøg skal mindske generne fra den tunge trafik i Glyngøre ved Bredgade og Strandvej

BigBlueSkive.dk er gået i luften

06-07-2017

Nu kan du følge med i projektet BigBlue omhandlende Skive Kommunes byudvikling på en ny hjemmeside

Unødig tung trafik væk fra M. P. Stisens Vej i Breum

06-07-2017

Indsnævring af kørebanen skal hindre tung trafik at køre smutvejen

Vicekommunaldirektør Christian Bertelsen har fået nyt job

29-06-2017

Skive Kommunes vicekommunaldirektør Christian Bertelsen har pr. 1. august har fået job som kommunaldirektør for Norddjurs Kommune

Et skridt mod bedre bredbånd

29-06-2017

En række interesserede borgere blev i går klogere på mulighederne for at få bedre bredbånd i landdistrikterne

60.000 deltagere i Vi Cykler Til Arbejde cykler 238 gange rundt om jorden

29-06-2017

Der blev trampet godt i pedalerne over hele landet

Test af vejstriber på Hobrovej

28-06-2017

Geveko Markings foretager test af vejstriber på Hobrovej fra mandag d. 3. juli til fredag d. 7. juli mellem kl. 8-17.

KIS-Huset skaffer højtuddannede til Skiveegnen – og nu er der behov for udvidelse

28-06-2017

KIS-Huset har siden åbningen i 2014 været en så stor succes, at de første spæde tanker om udbygning allerede nu har meldt sig

Invitation til broåbning

28-06-2017

Du inviteres hermed til en festlig indvielse af den nye bro over Skive Å, fredag d. 7. juli kl. 10.00

Planer for omdannelse af Glattrup Bæk-området

27-06-2017

Et nyt samarbejde med Skive Vand skal sikre Glattrup Bæk-området mod oversvømmelser og åbne området til glæde for alle

Forskønnelse af Theaterpladsen

26-06-2017

Nu bliver Theaterpladsen frisket op med nye flisebelægninger, nyt asfalt og ny belysning frem til december i år.

Kvik Service holder sommerferie lukket

26-06-2017

Kvik Service holder sommerferie lukket

Gadeløb i Skive

23-06-2017

Veje spærres under gadeløb i Skive fredag den 30. juni fra kl. 17:30 til kl. 21:00

Hvordan kan den digitale infrastruktur forbedres?

21-06-2017

Kom til informationsmøde og hør om mulighederne for at få bedre bredbånd i landdistrikterne

Kultur for alle børn

21-06-2017

Sommerlandet bugner med spændende oplevelser på Skiveegnen. Vi har middelalderborge, museer, gadeteater, trolderuter, en vandkantskole, gamle fossiler, ferietasker, travheste, riddere og jomfruer, musik og cirkus. Og meget mere

Modtager du SU i din sommerferie, eller skal du på jagt efter et nyt job eller et job som ferieafløser?

20-06-2017

HUSK at undersøge, om du er berettiget til SU i din sommerferie…

Ny og mere detaljeret registrering af erhvervsejendomme i BBR

20-06-2017

Henvendelse til borgere fra SKAT

Atter i top ti som erhvervsvenlig

20-06-2017

Skive Kommune har efterhånden manifesteret sig som en af landets mest erhvervsvenlige kommuner

Besøg Bispens Marked i uge 30

20-06-2017

Velkommen til marked ærede ridder eller jomfru! "Træd nærmere, dem som kommer sidst får de dårligste pladser" lyder det fra Max og Tot Langfinger, som er markedsgøglere af Guds nåde, som henrykker både store og små

Glyngøre Plein Air 2017 - Syv kunstnere fortolker Salling

20-06-2017

Syv kunstnere – Syv dage i Salling Årets sommerudstilling på Glyngøre Kulturstation vil byde på kunst lavet på stedet og under åben himmel! Syv kunstnere opholder sig i Salling i syv dage, hvor de vil dyrke friluftsmaleriet og lade sig inspirere af den særlige natur omkring Limfjorden. De vil lade deres umiddelbare oplevelser af det sete sætte sine penselstrøg på malerierne. Hver kunstner skaber et maleri hver dag, som bliver til en samlet udstilling med fernisering den 23. juni 2017 på Glyngøre Kulturstation.

Indvielse af ny cykelsti mellem Skive og Hvidbjerg

19-06-2017

Kom og vær med når Skives borgmester åbner cykelstien lørdag den 24. juni kl. 10.00

Skive Sundhedshus huser nu unikt naboskab til gavn for borgerne

19-06-2017

For nylig flyttede Skive Kommunes nye akutteam og den kommunale sygeplejeklinik i sundhedshuset ind i lokaler ved Akutklinikken.

Virksomheder interesserede sig for universitetssamarbejde

19-06-2017

En række af egnens virksomheder blev i dag klogere på mulighederne for at samarbejde med AU Herning

Skive Kommune vil have flere børn op på cyklen

14-06-2017

Børnemotionskampagnen Alle Børn Cykler gir’ september baghjul

Klogere på universitetssamarbejde

12-06-2017

Skiveegnens virksomheder inviteres til morgenmøde med AU Herning, hvor de kan høre, hvad de kan få ud af universitetssamarbejde

Nye navne til Museum Sallings udstillingssteder

12-06-2017

Kom med dit forslag

Del af Klostervej i Breum spærres d. 10. juni

09-06-2017

Kloakarbejde lukker vejen midlertidig

Sikring af bygninger på Skive Søsportshavn

06-06-2017

Kommunens huse beskyttes mod vandet

Nyt asfalt på en del af Næstildvej

06-06-2017

Udlægning af nyt asfalt spærrer del af Næstildvej fra d. 7. juni til d. 9. juni

Blå Flag 2017

06-06-2017

Sommeren er over os, og Blå Flag sæsonen er skudt i gang

Skive Bydelspulje - støtte til dit projekt

01-06-2017

Vær med til at sætte præg på dit lokale område i Skive. Du har nemlig muligheden for at søge om økonomisk støtte, hvis du har et projekt eller en god idé, som du mener kan gavne dit nærområde i Skive by.

Stor interesse for demens

01-06-2017

200 deltagere til borgermøde om Skive som demensvenlig kommune

Sikring af molerne i Glyngøre Havn

31-05-2017

Den sydlige og østlige mole i Glyngøre Havn er blevet renoveret

Trafikken til Skive Festival

31-05-2017

Sådan kommer du til og fra Skive Festival

Sikring af molehoved ved Skive Jolle- og Fiskerihavn

30-05-2017

Renovering og forskønnelse af indsejling

Kystsikring langs Sundsørevej

29-05-2017

Ny betonmur beskytter kysten ved Sundsøre

Klar til et pust?

29-05-2017

Skive Kommune er med i kampagne mod spritbilisme

Rabat på grundskyld

24-05-2017

Mange grundejere får en rabat på deres ejendomsskat.

Sundsørevej i Thise skal have nyt fortov

23-05-2017

Sundsørevej i Thise friskes op med renovering af fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Hostrupvej får nyt asfalt d. 24. maj

23-05-2017

En del af Hostrupvej lukkes mens vejen asfalteres

Kirkevej får nyt asfalt den 29.-31. maj

23-05-2017

Kirkevej forskønnes med nyt asfaltbelægning

Midlertidig spærring af veje i Jebjerg

23-05-2017

Sponsorcykelløb ved byfesten i Jebjerg lukker veje fredag den 26. maj mellem kl. 14.00 og kl. 16.00

Byport på Skivevej ved indkørsel til Balling

22-05-2017

Trafiksikring af indfaldsvej starter sidst i maj

Muslingedag på Fur spærrer Stenøre fra d. 26. maj til 28. maj

22-05-2017

Nyd muslingedagen på Fur

Borgen spærres under verdensmesterskabet i middelalderkamp

22-05-2017

Borgen - ud for Spøttrup Borg - lukkes i perioden fra mandag den 22. maj til søndag den 28. maj

Nyt opholdsareal og stibro ved Skive Å

17-05-2017

Nu bliver der åbnet op til åen

Områdefornyelse i Dalgas fortsætter

16-05-2017

Nye tiltag til forskønnelse af Dalgas er undervejs

Skovrejsning ved Ydunsvej

16-05-2017

Et nyt rekreativt skovområde er undervejs ved Ydunsvej/Ringvej Syd

NY turisme i tomme bygninger

15-05-2017

Har du en bygning, som er blevet til overs? Kunne du tænke dig at arbejde med turister - måske med Bed & Breakfast, landboferie eller noget helt tredje? Så er projektet 'NY turisme i tomme bygninger' måske interessant for dig.

Midlertidig spærring af veje under cykelløb d. 21. maj

15-05-2017

Skive Cykle Klub afvikler cykelløb i Skive og omegn og spærrer/ensretter Bakkedraget, Hemvej/Brøndumvej og Tholstrupvej

Ekstra pas-åbent i Borgerservice & Ydelse

08-05-2017

Lørdag den 10. juni 2017 kl. 9.00 – 12.00

Midlertidig spærring af Fyensgade i Skive

08-05-2017

Gadeloppemarked lukker Fyensgade d. 13. maj mellem kl. 8.00 og kl. 18.00

Midlertidig spærring af Knastvej i Oddense

08-05-2017

Rally lukker Knastvej d. 12. maj mellem kl. 10:00 og kl. 16:00

Business Region MidtVest klar med ny strategi

08-05-2017

Syv kommuner i midt- og Vestjylland vil sammen fremme yderligere vækst og udvikling i hele det midt- og vestjyske område

Sommerskoler på vej

08-05-2017

Kulturinstitutioner, foreninger og frivillige står på spring med tilbud om en lang række spændende aktiviteter for børn i skolernes sommerferie. Aktiviteterne er fordelt rundt i hele kommunen.

Elever skal pirres til at vælge erhvervsuddannelser

08-05-2017

Skive er gået i front som medskabere af et nyt og banebrydende undervisningsmateriale, der skal få flere elever til at få øjnene op for mulighederne på erhvervsuddannelserne

Lukket fredag den 26. maj

05-05-2017

Borgerservice & Ydelse holder lukket. Dørene til Torvegade 10 og Rådhuspladsen 2 vil være lukket.

Stort engagement i Bytinget

04-05-2017

Der kom en masser af ideer på bordet, da 160 deltagere den 3. maj deltog i Bytinget

Glæd dig til #OFFROADBREAKOUT

03-05-2017

Skive Kommune danner rammerne, når sløjfen skal bindes på kulturfestivalen OFF ROAD den 6. maj

Ny indsats skal hjælpe unge med angst og depression

02-05-2017

Skive Kommune er blevet valgt som en af ti pilotkommuner, der skal afprøve nyt kursus til unge mellem 15 og 25 år

Oddense - Fællesskabets By

01-05-2017

Styregruppen i Oddense og Skive Kommune inviterer til borgermøde om områdefornyelsen i Oddense

Årsmøde og jubilæum i Sundsøre Lokalarkiv

01-05-2017

Sundsøre Lokalarkiv og støtteforening inviterer til årsmøde 2017, hvor arkivets 40-års jubilæum samtidig fejres

Syndefuld Søndag i misundelsens tegn

01-05-2017

Vor Frue Kirke danner de smukke og stemningssættende rammer, når MUSE®UM den 14. maj inviterer til 'Syndefuld Søndag' - en aften, hvor synden er i fokus fremfor frelsen

Ålekongen slippes fri

28-04-2017

Kom med til indvielse af det 20 meter lange kunstværk 'Ålekongen Nytænkt', som skal boltre sig i Skive Fjord

VM i middelalderkamp indtager Spøttrup Borg

28-04-2017

500 kæmpere fra 25 lande. 20.000 tilskuere. Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Scenen er i dén grad sat til VM i middelalderkamp.

Praksisændring af lægeklinik i Skive midtby

27-04-2017

Hanne Hyldahl Hansen ophører sin ansættelse hos Lægeklinikken Bent Larsen, Sundhedshuset pr. 1. maj 2017.

Skive Rådhus lukker kl. 12.00 den 1. maj

27-04-2017

Det gælder både i Torvegade og Den Blå Diamant, Rådhuspladsen 2

Dølbyvej skal have nyt fortov

26-04-2017

Dølbyvej friskes op med renovering af fortov og kantsten inden vejen får nyt asfalt

Lav svarprocent i kommunen

26-04-2017

Kun få af kommunens borgere svarer på spørgeskemaet "Hvordan har du det?"

Sundhedshuset holder Forskningens døgn

26-04-2017

Få tjekket dit blodtryk, blodsukker, lungefunktion og alkoholpromille

Forskningens Døgn

26-04-2017

Kom på Skive Bibliotek torsdag d. 27/4 2017, og udforsk naturvidenskab og teknologi.

UCI cykelløb - RENT LIV Løbet

24-04-2017

Veje i midtbyen spærres under UCI cykelløb - RENT LIV Løbet søndag den 30. april fra kl. 15:45 til kl. 17:00

Skive Kommune fastholder sund økonomi

19-04-2017

2016 blev endnu et år med overskud i Skive Kommune

Oplev Skive 2017

18-04-2017

Skiveegnen er stærkt repræsenteret i mere end 20 projekter i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Café om forebyggelse af stress

11-04-2017

På tirsdag den 18. april kl. 16.00 - 18.00 afholder Sundhedscenteret café om forebyggelse af stress.

Hallo, hallo... unge svarer ikke på spørgsmål om sundhed

10-04-2017

De unges svarprocent er rekordlav i undersøgelsen 'Hvordan har du det?' - i Skive Kommune har kun 27 procent af de adspurgte unge besvaret

Ledighed er noget, vi bekæmper sammen

10-04-2017

I Skive bliver man sjældent langtidsledig. Et tæt samarbejde med egnens virksomheder samt de faglige organisationer og ikke mindst en individuel tilgang til de ledige har betydet, at andelen af langtidsledige er styrtdykket de sidste fire år i Skive.

Indvielse af naturlegeplads, tur-start-sted og nye stier ved Hostrup Hovedgaard

07-04-2017

Alle interesserede er velkomne til indvielsen den 22. april kl. 10.00 ved Hostrup Hovedgaard

Idékonkurrence om vejnavne

07-04-2017

Vi udskriver her en åben idékonkurrence om navne til vejene i GreenLab. Kom med et bud på hvad vejene skal hedde og vær med til at sætte dit helt eget præg på udviklingen i Skive. Du deltager samtidig i lodtrækningen om præmier.

Skive er med når kulturen går Off Road

07-04-2017

Kulturlivet går på afveje i hele regionen, når Off Road Festivalen løber af stablen fra den 11. april til den 6. maj

Roslev Vandværk - forslag til nyt regulativ til høring

06-04-2017

Roslev Vandværk - forslag til nyt regulativ til høring

Modtagelse af international arbejdskraft

06-04-2017

Ny engelsksproget informationsfolder skal gøre det lettere for internationale borgere at slå sig ned på Skiveegnen

Sikring og belysning af fodgængerfelter

05-04-2017

Lys og blink sætter fokus på fodgængere

Skive fostrer endnu et musikalsk talent

05-04-2017

Skive har fået for vane at fostre dygtige musikere. Rasmus Trinderup hedder det band, der lige nu er repræsentant for den verdenskendte Skive-lyd

Helt i top: Skive får folk tilbage i arbejde

04-04-2017

Skive er landets bedste kommune til at få langtidsledige kontanthjælpsmodtagere tilbage i arbejde. Det viser en undersøgelse fra Nyhedsbrevet Agenda

Sænk Farten – en lille smule betyder en hel del

03-04-2017

Kampagne skal sænke farten

Krydset Odgaardsvej-Hvitfeltsgade spærres d. 3.-7. april

30-03-2017

Kloakrenovering lukker kryds

VI CYKLER TIL ARBEJDE

27-03-2017

VI CYKLER TIL ARBEJDE og Skive Kommune deler gratis morgenmad ud den 4. april

Test af vejstriber på Hobrovej

27-03-2017

Geveko Markings foretager test af vejstriber på Hobrovej fra mandag d. 27. marts til fredag d. 31. marts mellem kl. 8-17.

Nummer 2 ud af 98 i byggesagsbehandling

21-03-2017

Det tager kun syv dage at behandle en byggesag i Skive Kommune. Dermed er Skive landets anden hurtigste, viser ny opgørelse fra Dansk Byggeri

Krydset Egeris-/Brårup-/Thorsvej spærres 23.3.-15.7.

17-03-2017

Krydset lukkes fra den 23. marts til og med den 15. juli 2017

Energi-investeringer virker

14-03-2017

Nyt CO2 regnskab viser, at CO2 tallet pr. indbygger i Skive Kommune er ca. halveret i løbet af de sidste ti år

Rejsegilde på Hjaltesvej

10-03-2017

I eftermiddag har der været afholdt rejsegilde for 6 nye boliger på Hjaltesvej

Renovering af kantsten og fortov på Kirkevej i Skive

08-03-2017

Kirkevej forskønnes inden vejen får ny asfalt

Godkendelse af vejprojekt på Højslevgårdsvej 8 A – 16 C

07-03-2017

Vejprojekt til 16 nyudstykkede grunde er godkendt af Skive Kommune. Afgørelsen kan påklages til Vejdirektoratet inden en frist på 4 uger fra d. 7. marts 2017

Skolevej sikres ved Egeris Torv

07-03-2017

Cykelbaner på Kirke Allé og Borgm. W. Madsens Allé, samt adskillelse mellem cykelbaner og p-pladser

Invitation til Bytinget 3. maj 2017

06-03-2017

Vil du være med til at udvikle Skive by? Så kom og vær med, når vi den 3. maj afholder borgermøde om udviklingsmulighederne i Skive by.

Animationsfilm om rotter

02-03-2017

Animationsfilm om forebyggelse

Sikring af skoleveje i Rødding

01-03-2017

Lys på fodgængerfeltet over Østergade og udvidelse af Skolevej

Første spadestik på ny gymnastiksal

01-03-2017

Mandag eftermiddag blev det første spadestik taget til den nye gymnastiksal på Center for Kommunikation og Undervisning

Oplæg om personlighedsforstyrrelse

01-03-2017

Den 21. marts kl. 19.00 er der foredrag på Møllegården i Skive om personlighedsforstyrrelse.

Kommunen hylder foreningslivet og mestre

01-03-2017

Skive har masser at fejre, når KulturCenter Limfjord fredag fyldes op af idrættens mestre og frivillige fra foreningslivet

Skive Kommune opsiger kontrakt med Hjemmeplejen Limfjord

28-02-2017

Udvalget for Social & Ældre har på møde den 23. februar 2017 besluttet, at kontrakten med Hjemmeplejen Limfjord vedr. levering af praktisk og personlig hjælp opsiges med 6 måneders varsel gældende fra den 1. marts 2017.

Din genvej til ingeniørerne på AU og AAU

28-02-2017

Få en ingeniørstuderende i praktik - kom til info-møde hos SET og hør hvordan

Udsatte børn skal hjælpes ind i foreningslivet i Skive

28-02-2017

I Skive Kommune er der ’Plads til alle’ – et nyt samarbejde med Red Barnet, DBU og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 skal hjælpe flere udsatte børn ind i det lokale foreningsliv

Oplev Skive 2017

22-02-2017

Skiveegnen er stærkt repræsenteret i mere end 20 projekter i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Lægeklinik i Skive midtby åbner for tilgang af nye patienter

21-02-2017

Lægeklinikken Bent Larsen, Sundhedshuset ansætter læge Hanne Hyldahl Hansen pr. 1. marts 2017 og åbner samtidig for tilgang af nye patienter.

Skive Kommune indtræder i universitetssamarbejde

21-02-2017

Skive Byråd har besluttet at indtræde i det kommunesamarbejde, som allerede eksisterer omkring AU Herning

Fristen forlænges

21-02-2017

Fristen for aflevering af tilbud på sundhedsordninger er forlænget

Indkørsel til Skjoldborgsvej fra Brårupvej spærret

20-02-2017

Kloakarbejde spærrer indkørsel til Skjoldborgsvej fra Brårupvej frem til sommeren 2017

Thorsvej spærres fra Egerisvej til Lokesvej

20-02-2017

Kloakarbejde spærrer Thorsvej fra Egerisvej til Lokesvej fra mandag d. 27. februar frem til sommeren 2017

Skive er vokset

14-02-2017

Skive er blandt Danmarks 29 største provinsbyer, som er vokset. Det viser en analyse, som Momentum netop har offentliggjort

E-cigaretter, tatoveringer og et liv i balance

13-02-2017

Er e-cigaretter skadelige? Giver tatoveringer følgesygdomme? Og er der en sund balance mellem arbejde og fritid? Det er blandt de store spørgsmål, 2500 borgere i Skive Kommune bliver spurgt om i undersøgelsen ”Hvordan har du det?”.

Energisafarien blev solgt

07-02-2017

Skive Kommune havde sat en energisafari på auktion til fordel for Danmarks Indsamlingen 2017. Den blev solgt til Skive Folkeblads personaleforening

Skive Kommune er med i Respekt-kampagnen

02-02-2017

Respekt for medarbejdere der går i alkoholbehandling

Sådan sorterer du dit affald

01-02-2017

Se de fire film med enkle tips til, hvordan du kan sortere dit affald

DM i Skills til Midt- og Vestjylland

31-01-2017

Business Region MidtVest overtager DM i Skills-staffetten, og Skive Kommune er dermed en del af værtskabet næste år

Unge fra Skive Tekniske Skole konkurrerer om at blive de bedste

27-01-2017

Unge fra Skive Tekniske Skole deltager denne weekend i DM i Skills i Aalborg

Vellykket og velbesøgt Skive Business Awards

27-01-2017

- og vinderne er …..

Energisafari på auktion

25-01-2017

Skive Kommune støtter op, når Danmarks Indsamling 2017 løber af stablen den 4. februar

Vinter ved vandløbene

24-01-2017

Lige nu er Skive Kommune i gang med at beskære træer og buske langs kommunens offentlige vandløb

Mærk suset og nyd vores flotte natur

23-01-2017

Landskaberne omkring Skive tager sig godt ud fra oven - tag med på en dronetur og se selv

Orienteringsmøde om planlagte investeringer vedr. drift og anlæg i 2017

20-01-2017

Invitation til orienteringsmøde om Skive Kommunes investeringer vedr. drift og anlæg i 2017

Tag med til "Ønskelandet"

18-01-2017

Den 20. januar fejrer omkring 20.000 børn fra Region Midtjyllands 19 kommuner deres egen åbning af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 under temaet Ønskelandet. I Skive Kommune er 7000 børn og unge involveret i Ønskelandet, som markeres med en offentlig event på Skøjtebanen i Skive.

Vinter med sne og kulde

17-01-2017

Vintervejret kan være en udfordring for både trafikanter og kommunernes vinterberedskab

Positive forventninger til 2017

13-01-2017

Godt hver fjerde virksomhed på Skiveegnen forventer at ansætte flere medarbejdere i det nye år

Kommunens udbud bliver digitale

13-01-2017

Et nyt værktøj vil gøre det mere enkelt for leverandører at afgive tilbud på opgaver for kommunen.

Gør en forskel som frivillig mentor

12-01-2017

Skive Kommune afholder mentorkursus for frivillige mentorer. Kom til informationsaften d. 19. januar kl. 19.00 på Marienlyst kursuscenter og hør mere...

Informationsmøde for virksomheder

12-01-2017

Kom og hør, hvad Skive Kommune forventer at udbyde i 2017 af varer og tjenesteydelser samt hvordan kommunen køber ind og arbejder med udbud

Anmodning om løntilskud

09-01-2017

Nye retningslinjer pr. 2. januar 2017

Giv os din mening om kommende køreplaner

06-01-2017

Høring af Midttrafiks køreplaner - 9. januar til 22. januar 2017

Egen læge efter flytning

05-01-2017

Er du flyttet indenfor kommunen, kan du muligvis få din tidligere læge igen ved at henvende dig til Borgerservice & Ydelse.

Giv os et praj

04-01-2017

Nu kan du udpege dit praj digitalt på et kort

Trafiksikring af Jeppe Aakjærsvej og Odgaardsvej

03-01-2017

Områdefornyelse i den vestlig del af Skive Bykerne

Luftskibet starter nyt hold

02-01-2017

”Luftskibet” er for børn og unge, som har en forældre, der har problemer i forhold til rusmidler.

Åbningstider i julen

23-12-2016

Der er begrænsede åbningstider på rådhuset i julen

Stort awardsshow for hele Skiveegnens erhvervsliv

22-12-2016

Der er nu sat navn på de 18 nominerede til Skive Business Awards 2016

Skiveordningen 2012 varsles ændret

20-12-2016

Beregningen af aktivitetstilskuddet til foreningsmedlemmer under 25 år skal ændres.

Nytårskur for erhvervslivet 2017

19-12-2016

Fredag den 13. januar holder borgmesteren nytårskur for Skives erhvervsliv i Kulturcenter Limfjord

Rute 441 afløses af teletaxa i julen

19-12-2016

Juleferien rammer også den kollektive trafik på rute 441

Lokale kræfter skal vise nye veje

15-12-2016

Skive Kommune understøtter landsbyklyngeudviklingen i Sydvest Salling, som har fokus på samspillet mellem egnens landsbyer

Julelukket på genbrugspladserne

15-12-2016

Åbningstider og lukkedage for de to genbrugspladser i Skive Kommune i julen 2016

9 mio. kroner til GreenLab Skive

08-12-2016

Skive Kommune er blevet tildelt 9 millioner kroner af Erhvervs- og Vækstministeriet til den videre udvikling af GreenLab Skive

Elever på Resen Skole vandt

07-12-2016

Skolebørn lærer at passe på sig selv i trafikken

International kunst i havneområdet

07-12-2016

THE SAME FOR EVERYONE er navnet på et nyt, spektakulært kunstværk, som nu lyser op i mørket på Fjordvej i Skive.

Nyt asfalt på Skovbakken den 8.-9. december

06-12-2016

Asfaltarbejde lukker Skovbakken fra Havnevej til Violvej den 8.-9. december mellem kl. 06.30 til kl. 17.00

Søg om ekstra åbent hos Bevillingsnævnet

05-12-2016

Søg om tilladelse til ekstraordinært åbent i julen

Overrækkelse af Handicappris 2016

01-12-2016

Handicaprådet inviterer til reception i forbindelse med overrækkelse af Handicapprisen 2016

Natura 2000-handleplaner

30-11-2016

Det Grønne Råd i Skive Kommune indbyder til offentligt orienteringsmøde

Ydelseskontoret lukket den 2.12.

29-11-2016

Det vil derfor ikke være muligt at komme i telefonisk kontakt med Ydelseskontoret denne dag.

Tilmeld din virksomhed PARTNER JOBmatch

29-11-2016

Ny database skal hjælpe medfølgende ægtefæller med at finde jobs på Skiveegnen

Skive Kommune bag ny litteraturpris

29-11-2016

Danmarks nyeste litteraturpris Schadeprisen overrækkes lørdag den 3. december kl. 15 på Krabbesholm Højskole

Skal du bruge handicapkørsel i jule- og nytårsdagene?

25-11-2016

Så skal du være opmærksom på, at der gælder særlige frister for bestilling af kørsel i forbindelse med julen og nytåret.

Midlertidig lukning af Hovedgaden i Durup

23-11-2016

Julemarked i Durup spærrer Hovedgaden søndag den 27. november mellem kl. 12.00 og 15.00.

Sikring af skolevej i Roslev

23-11-2016

Torontoblink og fodgængerfelt skal skabe opmærksomhed på børn der krydser vejen

Skive kan etablere politikadetuddannelse omgående

23-11-2016

En ny politikadetskole kan omgående placeres på Skive Kaserne. Det påpeger kommunens borgmester og kommunaldirektør i et brev til Justitsministeren.

Skive Kommune bag ny grøn virksomhed

17-11-2016

Skive er førende i Danmark inden for grøn omstilling, og det glæder borgmesteren sig over at vise frem gennem Energisafari.dk, som nu er en etableret forening

Kassation af PPR-sager

17-11-2016

I år vil materiale vedrørende elever født i 1998 blive kasseret.

Borgmesteren tog imod internationale borgere

16-11-2016

Skive Kommune afholdt i går aftes et informationsmøde for internationale borgere, hvor godt 30 borgere med mange forskellige nationaliteter mødte op

Opgravning på Theaterpladsen

16-11-2016

Mindre trafikale gener på parkeringspladsen ved Skive Theater fra onsdag d. 16. november til onsdag d. 30. november

Gruppeforløb for voksne børn fra familier med rusmiddelproblematikker

15-11-2016

Tilbuddet er gratis

Skive kampagne i fint selskab

14-11-2016

www.liviskive.dk er i dag kåret som ’Site of the Day’ på CssDesignAwards

Hvad mener cyklisterne?

14-11-2016

Flere cykelstier og bedre asfalt på stierne kan få flere til at vælge cyklen

Sundhedscenteret besøger Christiansborg

14-11-2016

Skive Kommune er sammen med Regionshospitalet i Viborg og Region Midtjylland blevet inviteret til at holde et oplæg på Christiansborg

Tysk interesse for danske energiløsninger

10-11-2016

Som led i et todages besøg i Aarhus var Energisafari.dk vært ved et arbejdsmøde, ønsket af den tyske minister, Johannes Remmel, med fokus på energiplanlægning og borgerinvolvering

Indstil din kandidat til Skive Business Awards

09-11-2016

Nu er det åbnet for indstilling af kandidater til de priser, der bliver overrakt ved Skive Business Awards den 25. januar i KulturCenter Limfjord i Skive

Fuglefodring og rotter

08-11-2016

Fuglefodring

Skive og Aarhus 2017 – masser af kultur og events

08-11-2016

Hvad er Aarhus 2017? Og hvad har det med Skive at gøre?

Lokal fokus sikrer lokale leverandører

04-11-2016

Skive Kommune har gennem en målrettet indsats klædt lokale leverandører på til at byde ind på indkøbsaftaler på fødevarer.

Den nye tunnel i Rønbjerg er taget i brug

03-11-2016

Borgere i Rønbjerg er glade for tunnelen, som skaber bedre sammenhæng i byen

Fur Bryghus og Spøttrup Middelalderborg indstillet til TurismeVÆKSTprisen

03-11-2016

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenters (SET) turismefaglige udvalg har indstillet Fur Bryghus og Spøttrup Middelalderborg til Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris.

Renovering af signalanlægget i krydset Egerisvej-Brårupvej-Thorsvej

02-11-2016

Nu får signalanlægget i Brårup nye energibesparende LED lanterner

Elever lærer om lys i trafikken

27-10-2016

Cyklistforbundets lygte- og reflekskampagne ”Lys på med Ludvig” lærer 40.000 elever i 4. klasse over hele Danmark at cykle med lys på.

Asfaltarbejde på parkeringspladsen i Østergade

25-10-2016

Fra onsdag d. 2. november til og med fredag d. 4. november er parkeringspladsen på Østergade lukket

Ny kampagne: Integration sker på arbejdspladsen

25-10-2016

En ny integrationskampagne i Skive Kommune forsøger med humor at få skibonitter til at tænke over, hvordan de kan bidrage til integration på arbejdspladsen.

Forstærkning af kystsikring langs Sundsørevej

21-10-2016

Ny betonvæg skal beskytte vejen mod fjorden

Skive blev vist frem i Aarhus

17-10-2016

Interessen var stor, da Skive Kommune i weekenden præsenterede Skiveegnen gennem Virtual Reality briller på Store Torv i studiebyen Aarhus.

Budget 2017 betyder udvikling for Sundhedsområdet

14-10-2016

Budgettet for 2017 er vedtaget og der er gode nyheder for Sundhedsområdet

Elisabeth Zeuthen er Årets kunstner 2016

14-10-2016

Lørdag den 5. november får Årets kunstner overrakt prisen ved et festligt arrangement på Skive Bibliotek. Inden prisoverrækkelsen vil der være koncert med Michala Petri & Lars Hannibal

En værdig ældrepleje - hvad mener du?

14-10-2016

Forslag til tre nye tiltag i ældreplejen

Ny sti og bro gennem uberørt natur ved Thorsvej

13-10-2016

Nu kan du nyde naturen i den smukke mose bag varmeværket

Kultur for alle venter i 2017

13-10-2016

Et fantastisk flot og meget mangfoldigt program for kulturhovedstadsåret blev i går, den 12. oktober, præsenteret for verdenspressen ved et arrangement i Aarhus Theater.

Cykelsti på vej mellem Skive og Hvidbjerg

11-10-2016

Snart kan du cykle sikkert mellem to byer i kommunen

Skive er blevet frikommune

11-10-2016

Skive har fået ja til at kunne gennemføre projekter på det specialiserede socialområde, som normalt ikke er mulige på grund af lovgivningen.

Høj fart koster liv på vejene

10-10-2016

Sænk farten – før det er for sent

Midlertidig spærring af Hovedgaden i Durup

10-10-2016

Halloween fest lukker Hovedgaden torsdag den 13. oktober fra kl. 16:30 til 19:30

Midlertidig spærring af Østergade i Rødding

10-10-2016

Æblefestival I Rødding lørdag d. 15. oktober giver omkørsel

Hygge og uhygge går hånd i hånd

06-10-2016

Gamle kendinge og nye, spændende aktiviteter. Det er hvad børn og deres familier har i vente, når Børnekulturnatten fredag d. 7. oktober indhyller Skive i efterårshygge og hårrejsende spænding

Ny virtuel teknologi skal sælge Skiveegnen

05-10-2016

Livet vist i 360 grader skal tiltrække flere nye borgere

Cykelbane mod ensretningen på Frederiksgade i Skive

03-10-2016

Nye muligheder for cyklisterne i Frederiksgade i Skive. Der vil i løbet af den kommende tid blive etableret en ny cykelbane mod færdselsretningen.

Rente- og afdragsfrie lån til forbedring af bevaringsværdige bygninger og miljøer

03-10-2016

Skive Byfond er oprettet med det formål at yde støtte og lån til bevaring af arkitektonisk og kulturhistorisk værdifulde huse og miljøer i Skive Kommune. Der er ansøgningsfrist d. 11. november 2016.

Hvordan styrker vi Skiveegnen?

28-09-2016

- debatmøde med fokus på rammerne for Skive Kommunes erhvervspolitik

Midlertidig spærring af Havnevej i Skive

26-09-2016

Nat motionsløb lukker Havnevej fredag den 30. september fra kl. 21:00

National Åben Skole dag

23-09-2016

5. og 6. årgang på Breum Skole lavede skulpturer af skrot fra Kåstrup Genbrug.

Midlertidig fritagelser for Digital Post udløber snart

22-09-2016

I Skive Kommune er der sendt brev ud til 2261 personer, hvis midlertidige fritagelse for Digital Post snart udløber.

Konkrete planer for GreenLab Skive

22-09-2016

To nye lokalplanforslag til udformningen og anvendelserne ved GreenLab Skive er netop sendt i høring

”Vi kan uden tvivl lære en del af Skive”

22-09-2016

Skive Kommune inspirerede og imponerede gæster fra Frederikssund Kommune, som var kommet på besøg for at se på de energitiltag, man har gjort i Skive gennem mange år

Sindets Dag

21-09-2016

Sindets karavane slår lejr i Skive den 5. oktober kl. 14-18

Midlertidig spærring af p-plads ved Skive Bibliotek

19-09-2016

Kom med til Skives Internationale Kultur- og Festdag lørdag den 24. september

Midlertidig spærring af veje ved Selde

19-09-2016

Fursundløbet afvikles d. 25. september mellem kl. 10-14

Forskønnelsen afrundes på Egerisvej

16-09-2016

Fortove og cykelsti færdiggøres på den vestlige del af Egerisvej

Forlængelse af cykelsti ved Glyngøre

16-09-2016

Godt nyt for cyklister i Glyngøre området

Tid til beskæring

16-09-2016

Beskæring af beplantning samt renhold af fortov

Skives energitiltag inspirerer

16-09-2016

Frederikssund Kommune besøger på mandag Skive Kommune for at kigge nærmere på kommunens tiltag inden for energi og høre om 2029-strategien

Midlertidig spærring af Stationsvej i Rønbjerg

15-09-2016

Tunnel under jernbanen lukker Stationsvej fra den 21. september kl. 00:00 til den 30. september kl. 24:00

Fælles fokus på udvikling af bygge- og anlægsbranchen

15-09-2016

Erhvervsuddannelserne og dialogen med egnens virksomheder var i fokus til dialogmøde med repræsentanter fra Dansk Byggeri

Budget 2017 fastholder udviklingsdagsordenen for Skiveegnen

14-09-2016

Skive Kommune har en solid økonomi, der giver plads til såvel udvidelser som et højt anlægsbudget

Invitation til ildsjæle

14-09-2016

Inspiration til det frivillige arbejde i landdistrikterne. Hvordan gør vi det?

Udgravning ved Gl. Skivehus

13-09-2016

MUSE®UM laver graver ved Gl. Skivehus i denne tid

Midlertidig spærring af Frederiksdal Allé i Skive

12-09-2016

Kloarkarbejde lukker Frederiksdal Allé torsdag d. 15. september mellem kl. 07:00-16:00

For mange dør af uopmærksomhed

12-09-2016

Der sker alt for mange trafikulykker på grund af uopmærksomme trafikanter. Nu vil Skive Kommune med en aktuel kampagne minde flere om at køre bil, når de kører bil. Samtidig varsler Politiet kontrol på vejene.

Energisafari.dk - nu også på kinesisk

12-09-2016

Med en netop oprettet kinesisk version af hjemmesiden, har Energisafari.dk nu taget et stort skridt i retning mod Kina

Åben anonym rådgivning om rusmidler

08-09-2016

Er du bekymret for dit eget eller en pårørendes alkohol- eller stofforbrug?

Borgermøde i Oddense

08-09-2016

Borgermøde i Oddense - fællesskabets by - om områdefornyelsen afholdes tirsdag d. 27. september 2016.

Nyt om snerydning

06-09-2016

Beskrivelsen af vintertjeneste og det kommunale vinterberedskab er ajourført i nyt Regulativ – se prioriteringen af veje og stier i forhold til snerydning på nye digitale kort

Unge med angst

06-09-2016

Den 20. september kan du høre oplæg om angst på Møllegården

Spærring af veje under Skive Løbet

05-09-2016

Afvikling af Skive Cykelløb og Skive Løbet lukker flere veje i weekenden d. 10.-11. september

Midlertidig spærring af Kielgastvej i Skive

05-09-2016

Vejfest lukker Kielgastvej lørdag den 10. september fra kl. 14.00 til søndag den 11. september kl. 12.00

Erhvervsklima i solid fremgang

05-09-2016

Der er fremgang på Skiveegnen. Fremgang for virksomhederne. Fremgang i boligsalget. Og fremgang i Dansk Industris seneste måling af det lokale erhvervsklima.

Skulpturlandsby Selde - seminar og fernisering

05-09-2016

I Selde stod 2016 i broncestøbningens tegn. Sommerens projekter afsluttes d. 16.-17. september

Kulturrally igen i år

05-09-2016

Fyld bilen op med familien eller venner og tag med på kultur-tur i Skive og Salling

Skulpturguidenskive.dk

05-09-2016

Skulpturguiden er Skive Kommunes vejviser til kunsten i det fri i hele kommunen.

Midlertidig spærring af Hemmersvej i SKive

03-09-2016

Vejfest lukker Hemmersvej fredag den 9. september fra kl. 15:00 til kl. 24:00

Trafiksikring af Skivevej i Balling

02-09-2016

Sikkert krydsningpunkt for skoleelever til VSD Balling

Alle Børn Cykler

02-09-2016

Nu cykler 129.000 elever med i skolekampagne

Bogbustræf på P-pladsen ved Skive Biblioteket

02-09-2016

P-pladsen ved Skive Bibliotek er midlertidig spærret fra d. 16. september 2016 kl. 18:00 til d. 18. september kl. 12:00

Midlertidig spærring af p-plads i Rødding

31-08-2016

P-pladsen på Borgergade 16 A i Rødding spærres midlertidig lørdag den 10. september 2016 mellem kl. 10.00 og kl. 16.00

Tandplejen fylder 70

31-08-2016

Skive Kommunes tandpleje fejrer 70 års fødselsdag

Forældregrupper

31-08-2016

Grupper for forældre til børn med rusmiddelproblematikker

Der er gang i den i Naturpark Flyndersø - Sønder Lem Vig

30-08-2016

Arbejdet med Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig skrider planmæssigt frem.

Handicappris 2016

30-08-2016

Skive Handicapråd præmierer særlige initiativer og kreativitet for at fremme handicappede borgeres mulighed for at deltage i samfundet på lige fod med øvrige borgere

Glæde over Haderup-omfartsvej

29-08-2016

Skives borgmester roser den fælles indsats for en hurtigere forbindelse til motorvejen

Midlertidig spærring af veje i Durup

28-08-2016

Sponsorløb lukker flere veje i Durup torsdag den 1. september fra kl. 17.00 til 19.00

Nytænkende landsbyudvikling - kom med

22-08-2016

Lørdag d. 10. september samles ildsjæle fra landsbyer i alle egne af Region Midtjylland til Landsbytræf 2016.

Midlertidig spærring af veje i Nordsalling

22-08-2016

Flere veje i Nordsalling spærres eller ensrettes lørdag d. 27. august fra kl. 9:00-13:00 i forbindelse med afvikling af M88’s Thise Tri

Midlertidig spærring af Porshøjvej i Skive

22-08-2016

Vejfest på Porshøjvej lukker vejen fra lørdag den 27. august kl. 14:00 til søndag den 28. august kl. 12.00

Kloaknettet renoveres i Brårup, Skive

19-08-2016

Separatkloakering i Brårup området lukker flere veje for gennemkørsel frem til december 2016

Midlertidig spærring af sidevej til Fur Kirkevej mellem Fur Kirkevej og Stisagervej på Fur

19-08-2016

Sponsormotionsløb lukker sidevej til Fur Kirkevej mellem Fur Kirkevej og Stisagervej på Fur torsdag den 25. august fra kl. 13.00 til 14.00

Midlertidig spærring af Mellemtoften i Skive

19-08-2016

Vejfest på Mellemtoften lukker vejen fra lørdag d. 20. august kl. 12:00 til søndag d. 21. august kl. 12:00

Kloaknettet renoveres i Lem

18-08-2016

Separatkloakering i Lem lukker flere veje for gennemkørsel frem til juli 2017

Herningvej spærres fra Estvad til rundkørslen ved Ringvej Syd

17-08-2016

Der vil være omkørsel ad Holstebrovej og Vestre Skivevej mellem Hagebro og Skive i perioden mandag d. 22. august kl. 9:00 til tirsdag d. 30. august kl. 16:00.

Midlertidig spærring af Fyensgade i Skive

17-08-2016

Gennemkørselsforbud i Fyensgade lørdag den 27. august 2016 i tidsrummet fra kl. 17.00 til 24.00

Politi og skolebørn på vejene

15-08-2016

Børn på vej

Administrationsgebyr for erhvervsvirksomheder

15-08-2016

Adminstrationsgebyr

Badevandet er fint igen

15-08-2016

Nye prøver har vist, at der ikke længere er for mange bakterier i badevandet

Badning frarådes ved 4 strande i Skive Kommune

11-08-2016

Badning frarådes

Tour de Spøttrup afholdes d. 20. august

10-08-2016

Flere veje omkring Balling påvirkes af motionscykelløbet d. 20. august 2016 fra kl. 10.00 til kl. 17.00

Midlertidig spærring af Vestre Allé i Skive

05-08-2016

Vestre Allé i Skive spærres for gennemkørsel mellem Odgaardsvej og Henrik Lunds Vej lørdag den 13. august 2016 fra kl. 12.00 til kl. 01.00

Skive varmer op til kulturhovedstadsåret med Life-boats

04-08-2016

Der er lagt op til festlige dage, når Life-boats lægger til i Skive Søsportshavn den 1.-4. september. Kulturhusbåden Svanen folder vingerne ud og byder på masser af kulturoplevelser for folk i alle aldre.

Midlertidig spærring af Vester Fælled Vej i Skive

29-07-2016

Vester Fælled Vej spærres for gennemkørsel fra lørdag den 6. august kl. 12.00 til søndag den 7. august kl. 12.00

Ledigheden sætter ny bundrekord i Skive

29-07-2016

Danmarks Statistiks nyeste ledighedstal dokumenterer, at ledigheden i Skive sætter ny bundrekord. Skive er blandt de 15 kommuner i Danmark, der har den laveste ledighed.

Midlertidig spærring af p-plads i Rødding

23-07-2016

P-pladsen på Borgergade 16 A i Rødding spærres midlertidig lørdag den 6. august 2016 mellem kl. 10.00 og kl. 16.00

Cykelløb i Skive d. 5. august kl. 17:30 til 21:00

21-07-2016

Gadeløb i Skive med den danske cykel elite

Status på forskønnelse af Egerisvej

19-07-2016

Et løft til Egerisvej er godt på vej

Ny stitunnel i Rønbjerg

12-07-2016

Sikker krydsning for lette trafikanter under jernbanen

Nyt asfalt udlægges ved Havnevej frem til d. 13. juli

11-07-2016

Asfalt udlægges i krydset Nr. Boulevard-Havnevej samt på Havnevej frem til og med krydset ved Engvej fra d. 11. juli til og med d. 13. juli

Husk betaling af ejendomsskat

08-07-2016

- betaling af 2. rate

Områdefornyelser i Skive Kommune

07-07-2016

Find informationer omkring igangværende og gennemførte områdefornyelser

Høring af lokalplanforslag - område ved Skive Å

06-07-2016

Skive Byråd har den 28. juni vedtaget forslaget, som er i offentlig høring fra den 6. juli - 31. august

Lyskryds i Skive optimeres

05-07-2016

Fokus på fremkommelighed og bløde trafikanter

Politiet skal gøre os trygge

01-07-2016

At skabe tryghed er kernen i det daglige politiarbejde. Det gælder også, når politiets ledelse går i gang med at omstrukturere det lokale politi.

Det kribler og krabler…

01-07-2016

En tirsdag i juni måned rykkede en gruppe pædagogiske medarbejdere fra Skive Kommunes skoler og dagtilbud ud i naturen for, i selskab med naturvejleder Gitte Eriksen fra Naturcenter Brokholm, at få svar på alt, hvad der på denne årstid kribler og krabler i og omkring Naturcenter Brokholm.

Biogastankstation nr. 2 åbnet i solskin

30-06-2016

Både borgere og virksomheder mødte nysgerrige op til åbningsceremonien for Skives anden biogastankstation

Byg drømmehuset én gang for alle

29-06-2016

Skive Kommune har en lang række byggegrunde til salg rundt omkring i hele kommunen. "Drøm, byg og bo", lyder opfordringen i en ny kampagne.

Kvik Service er lukket i ugerne 27-32

27-06-2016

Der er Kvik Service igen torsdag d. 18. august kl. 12.30-15.30

Det Blå Flag hejses igen ved Virksund Strand

24-06-2016

24-06-2016

Nyt byrumsinventar på Breum Torv

23-06-2016

Beboere i Breum kan nu nyde det flotte byrum ved torvet

Stramning af parkeringsregler

23-06-2016

Nye regler for parkering af tunge køretøjer og påhængskøretøjer fra den 1. juli 2016

Hjælpemiddelservice har lukket tirsdag d. 21/6

21-06-2016

Hjælpemiddelservice har lukket tirsdag d. 21/6.

Asfaltarbejde på Havnevej

20-06-2016

Nyt asfalt kan give trafikale gener på Havnevej den 21. og 22. juni

Handicapfestival 2016

20-06-2016

Torsdag den 16. juni blev 4. udgave af Skive Handicapfestival afviklet. Mellem 1100 og 1200 gæster havde købt billet til festivalen, der havde Banditterne fra Lemvig, Gasoline og Birthe Kjær på plakaten. Se stemningsbilleder fra festivalen.

Skive er i top 5 blandt landets mest erhvervsvenlige kommuner

20-06-2016

Hurtig byggesagsbehandling, lav ledighed og et målrettet arbejde med udbud. Det er nogle af de områder, hvor Skive Kommune gør det godt og som resultat heraf opnår en 5. plads i dette års erhvervsklimamåling fra Dansk Byggeri.

Midlertidig spærring af p-plads i Rødding

18-06-2016

P-pladsen på Borgergade 16 A i Rødding spærres midlertidig lørdag den 2. juli 2016 mellem kl. 10.00 og kl. 16.00

Sikring af fodgængerfelter

16-06-2016

Torontoblink skal skabe yderlig opmærksomhed på børn og ældre der skal krydse vejen

Vejarbejde på Tønderingvej ved Durup

16-06-2016

Vær opmærksom på mulige trafikale gener på Tønderingvej fra den 20. juni til og med den 8. juli

Chauffør-glæde over biogas-busser i Skive

16-06-2016

Buschaufførerne glæder sig til at sidde bag rettet i de nye biogasbusser, som skal tankes op på den nye biogastankstation på Bjørnevej

Lægerne Østerbro lukker klinikken pr. 1.9.2016

15-06-2016

Lægerne Østerbro bliver til 2 nye praksis pr. 1.9.2016

Styregruppe ønsker dialog om politistruktur

15-06-2016

Skiveegnen er et trygt sted at leve, og sådan skal det blive ved med at være. Det er udmeldingen fra styregruppen ’Lokal politi i Skive', som holdt sit første møde mandag.

Fortællinger fra Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig

14-06-2016

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere hæftet med fortællinger fra Naturpark Flyndersø - Sønder Lem Vig

Forhenværende folketingsmedlemmer på besøg

09-06-2016

Skives energisatsninger var det særlige fokus, da en flok forhenværende folketingsmedlemmer torsdag lagde vejen forbi Skive Kommune

Midlertidig spærring af Lundøvej

08-06-2016

Udskiftning af betonrør under Lundøvej ved nr. 95 lukker for gennemkørsel mandag d. 13. juni mellem kl. 07 til sidst på dagen

Midlertidig spærring af Østergårdsvej i Åsted

08-06-2016

Middelalderborgen Østergård holder 500 års jubilæumsarrangement fra den 17. til den 19. juni

Vejarbejde på Furvej

07-06-2016

Skillerabatter mellem cykelsti og kørebane asfalteres frem til d. 24. juni

Klar til et pust?

06-06-2016

Danskerne kører bil, selv om de måske har drukket for meget

Blå Flag 2016

06-06-2016

Så vajer de Blå Flag igen på strande og havne i Skive Kommune

Nyt fortov og kantsten på Lyngtoften i Skive

03-06-2016

Lyngtoften forskønnes inden vejen får ny asfalt

VB Enterprise går ind i GreenLab Skive

03-06-2016

Torsdag har VB Enterprise underskrevet en hensigtserklæring med Energifonden Skive. De indgår hermed i partnerskabet omkring GreenLab Skive

Opbakning til lokal politi

02-06-2016

Skive Kommune har nedsat en styregruppe med det formål at sikre, der fortsat vil være lokal politi i Skive

Skive fik besøg fra Kina

01-06-2016

En kinesisk erhvervsdelegation har besøgt Skive Kommune for at se på fremtidens energiforsyning

Grand Prix på Fritids/Værestedet To´eren

31-05-2016

Torsdag d. 26 maj fik 19 forventningsfulde sangglade solister og deres dansere taget til at lette på Theater Salen, da Fritids/Værestedets To´erens store Grand Prix Finale gik i luften. Læs mere nedenfor

Udbud sikrer, at Skives skoler og institutioner kan handle fødevarer lokalt

31-05-2016

Når Mette og Jens har madkundskab, er planlægning og indkøb af fødevarer en del af undervisningen. Derfor kan de gå ned i den lokale dagligvarebutik og købe ind.

Nye åbningstider på Skive Rådhus

27-05-2016

Skive Rådhus og Borgerservice & Ydelse får de samme åbningstider fra onsdag d. 1. juni 2016

Trafikken til Skive Festival

27-05-2016

Færdsel og parkering under festivallen fra den 2. juni til og med den 4. juni

Midlertidig spærring af Egerisvej i Skive

27-05-2016

Egerisvej spærres for gennemkørsel mellem Borg. W. Madsens Allé og Brårupvej fra d. 6. juni til og med d. 15 . juli 2016.

Virksomheder får hjælp til at søge EU-penge

27-05-2016

Der findes forskellige måder at få EU-støtte til udviklingsprojekter i virksomheder - 9. juni kan midtvestjyske virksomheder blive klogere på, hvordan de skal gøre

Ny skole- og dagtilbudsleder i Vestsalling Skole og Dagtilbud

27-05-2016

Michael Schrader er pr. 1. august 2016 ansat som skole- og dagtilbudsleder i Vestsalling Skole og Dagtilbud.

Signalanlæg ude af drift den 31. maj

25-05-2016

Kør ekstra forsigtig gennem krydset Nr. Boulevard-Havnevej-Ågade tirsdag d. 31. maj 2016 i tidsrummet fra kl. 07:00 til kl. 15:30

Opgravning i Skive midtby

23-05-2016

Flere veje i midtbyen vil være spærret for gennemkørsel fra mandag d. 30. maj og frem til årsskiftet

Ekstra pas-åbent i Borgerservice

19-05-2016

Lørdag den 11. juni 2016 kl. 9.30 – 12.00

Foretræde om politiskolen i Skive

19-05-2016

En delegation fra Skive Kommune med borgmesteren i spidsen rejser i dag, torsdag den 19. maj, til Christiansborg, hvor den har foretræde for Folketingets Retsudvalg om placeringen af den kommende politiskole.

Midlertidig spærring af Skolevej i Højslev

18-05-2016

Der udlægges asfalt i krydset Skolevej-Langmosevej i Højslev mandag d. 23. maj 2016 kl. 08:15-14:00

Alle Børn Cykler

17-05-2016

Tilmeldingen er åben til Danmarks største skolecykelkampagne

Skive Kommune lancerer feriekatalog for børn

17-05-2016

MuZirkus, Milde Moses, Skriv – for fuld skrald!, Maden og energien ... Der er nok af spændende tilbud at vælge imellem i det nye feriekatalog over aktiviteter for børn i sommerferien 2016.

Renovering af Skovbakken

13-05-2016

Skovbakken spærres for gennemkørsel fra d. 17. maj til og med d. 20. maj mellem kl. 07:00 og 16:00

Ældre- og Værdighedspolitik i høring

13-05-2016

Alle er velkomne til at indsende høringssvar, som skal være modtaget senest den 27. maj

Signalanlæg ude af drift den 12. maj

11-05-2016

Kør ekstra forsigtig gennem krydset Sdr. Boulevard-Egerisvej torsdag d. 12. maj 2016 i tidsrummet fra kl. 07:00 til kl. 15:30

Trafiksikring og forskønnelse i Hald

09-05-2016

Lokale kræfter arbejder for at gøre byen til et levende sted at være

Kontanthjælpsloft, 225 timers-regel & nye ferieregler

09-05-2016

Fra 1. oktober 2016 er der sat en ny grænse for, hvor meget du samlet kan modtage i offentlig ydelse om måneden, ligesom rådigheds- og feriereglerne ændrer sig.

Skive får et kulturelt samråd

09-05-2016

Alle kulturaktører er inviteret med, når Kulturelt Samråd i Skive bliver stiftet d. 13. juni 2016

Signalanlæg ude af drift den 10. maj

08-05-2016

Kør ekstra forsigtig gennem krydset Østerbro-Ågade-Østertorv-Sdr. Boulevard tirsdag d. 10. maj 2016 i tidsrummet fra kl. 07:00 til kl. 15:30

Skoleblink skal sikre skolepatruljen

04-05-2016

Skoleblink skal øge trygheden hos skolepatruljen og gøre det mere sikkert for deres skolekammerater at krydse vejen

Landboforening og kommune går sammen om integrationsindsats

04-05-2016

Landbruget kan være en god indgang til arbejdsmarkedet for flygtninge. Det mener Skive Kommune og Landbo Limfjord, som nu inviterer landboforeningens medlemmer til stormøde.

Tryghedstjenesten søger frivillige

04-05-2016

Vil du sammen med de andre i Tryghedstjenesten gøre en forskel?

Borgerservice & Ydelse åbner kl. 12.00 tirsdag d. 10. maj 2016

03-05-2016

Borgerservice & Ydelse skal på kursus

Bipolar affektiv lidelse

03-05-2016

En sygdom med voldsomme udsving

Skolevej mellem Dalgas og Brårup trafiksikres

29-04-2016

Snart kan cyklister og fodgængere færdes trygt på cykel- og fællesstier langs Bilstrupvej fra Dalgas Allé til Egerisvej

Kom til indvielse af Fur Havn

28-04-2016

Fur Havn er klar til at tage mod mange gæster såvel på havnen som på øen

Forslag til indsatsplan Skive - Stoholm i offentlig høring

28-04-2016

Følgende forslag til indsatsplan er nu i offentlig høring indtil onsdag den 3. august 2016

Ny Kommuneplan for Skive klar

28-04-2016

Kommuneplan 2016-2028 for Skive er vedtaget og offentliggjort

Nu renoveres og forskønnes Egerisvej

27-04-2016

Slidt vejstrækning får et tiltrængt løft

Blaa bus, grøn gas og rød løber til Skive by Night

26-04-2016

Besøg biogas-bussen på Posthustorvet på fredag til Skive by Night, og deltag i konkurrencen om en præmie

Signalanlæg ude af drift den 27. april

25-04-2016

Kør ekstra forsigtig gennem krydset Viborgvej-Engvej-Østerbro-Brårupvej onsdag d. 27. april 2016 i tidsrummet fra kl. 07:00 til kl. 15:30

Frivillige kan søge Grøn borgerpulje

25-04-2016

Støtte til vedligeholdelse af arealer

Kom til kulturmøde på Krabbesholm

25-04-2016

Som optakt til Kulturmødet Mors 2016 inviterer Kulturregion Midt og Vestjylland i samarbejde med Skive Kommune til debatmøde på Krabbesholm Højskole onsdag den 18. maj kl. 17.00-20.30

Midlertidig spærring af veje i Jebjerg

21-04-2016

Der afvikles sponsorcykelløb ved byfest i Jebjerg d. 6. maj 2016 i tidsrummet fra kl. 14:00 til kl. 16:00

Forskningens Døgn i Sundhedscenter Skive

21-04-2016

I forbindelse med Forskningens Døgn holder Sundhedscenter Skive åbent hus den 28. april

Solidt regnskabsresultat for 2015

20-04-2016

Skive Kommunes regnskab giver plads til at fortsætte vækst og udviklings dagsorden

Heartquake og Dry Lips: Rethink the Hit går i luften mandag

18-04-2016

Lyt med hver dag mellem 10 og 12, når P4-programmet Formiddag på 4'eren og lytterne hylder en række danske musikere ved at gentænke deres største hits.

Vejafspærringer ved RENT LIV-løbet

17-04-2016

UCI cykelløb søndag den 1. maj 2016 fra kl. 17:00 til kl. 19:00

Norgaardsvej spærres midlertidig 20.+21. april

15-04-2016

Norgaardsvej er midlertidig spærret ved nr. 56 onsdag den 20. april og torsdag den 21. april 2016, begge dage fra kl. 7:00 til kl. 17:00

Vi cykler til arbejde

15-04-2016

Kampagnen kører fra 1.-31. maj og tilmelding skal ske inden 18. april

Succes med genoptræning af hjertepatienter

15-04-2016

Sundhedscenter Skive har succes med genoptræning af hjertepatienter. Fagligheden er i top, patienterne er glade, og langt flere af dem er begyndt at genoptræne.

Oplev naturparken

14-04-2016

Hen over foråret og sommeren vil der være gode muligheder for, at komme ud og opleve den smukke natur i Naturpark Flyndersø – Sønder Lem Vig

Jebjerg Vandværk

14-04-2016

Godkendelse af forslag til nyt regulativ i høring

Vejen til det rummelige arbejdsmarked

14-04-2016

Mange lokale virksomheder gør en ekstra indsats for at hjælpe ledige på kanten af arbejdsmarkedet

Kulturoplevelser i børnehøjde i sommerferien

13-04-2016

Skive Kommune sætter turbo på børnekulturen

Midlertidig spærring af Brøndum Kirkevej ved Balling

12-04-2016

Her er vejen spærret...

Cykelsti mellem Dommerby og Skive på vej

11-04-2016

Nu sikres cyklister med cykelstier langs Viborgvej

Sænk farten

11-04-2016

Halvdelen af trafikulykkerne sker på grund af for høj fart

Energisafari.dk åbner for online booking

11-04-2016

Skive-baseret projekt har fået sprit-ny hjemmeside på både dansk og engelsk

Skive melder klar til politiskolen

08-04-2016

Skive Kommune har optimale forhold for en ny politiskole. Det fremgår af et prospekt, som kommunen i dag har sendt til Bygningsstyrelsen, der i samarbejde med Rigspolitiet er ved at foretage en analyse og vurdering af mulighederne for etablering af et uddannelsescenter i Vestdanmark.

Ministerbesøg på Breum Skole

08-04-2016

Mandag d. 11/4 kl. 10.30 besøger minister for Børn, Undervisning og Ligestilling Ellen Trane Nørby Breum Skole i Skive Kommune

Midlertidig spærring af Fynsgade i Skive

05-04-2016

Her er vejen spærret

Gratis morgenmad til hverdagens cykelstjerner

04-04-2016

Vi cykler til arbejde

Nyt afløb fra Svanedammen i Krabbesholm Skov

04-04-2016

Rislende vand fra Svanedammen

Orienteringsmøde for håndværkere og entreprenører

04-04-2016

Invitation til håndværkere og entreprenører.

Agro Top Cykelløb i Skive og omegn

03-04-2016

Flere veje i Skive og omegn er midlertidig spærret søndag d. 3. april 2016 mellem kl. 08:00 og 17:00

Nye borgere inviteres til velkomstmøde

01-04-2016

Borgmesteren står klar til at byde nye borgere velkommen til Skive Kommune torsdag d. 14. april i Den Blå Diamant.

Kom til EM-kvalifikation i Skive

01-04-2016

Oplev morgendagens stjerner kvalificere sig til EM i Skive den 7. og 10. april

Hjælp til med strandrensning

31-03-2016

Foreninger, skoler eller institutioner kan være med til at passe på naturen og samtidig tjene et tilskud til klub-, forenings- eller klassekassen

Fyraftensmøde: integration på arbejdspladsen

18-03-2016

Virksomheder inviteres til fyraftensmøde om integration af flygtninge på arbejdspladsen tirsdag den 12. april kl. 16.00 på Dantherm A/S

Film og spil om beskyttelse af grundvandet

15-03-2016

3D animationsfilm og et retro- spil om beskyttelse af grundvandet

Nyt kulturelt samråd i Skive Kommune

15-03-2016

Skive Kommune tager første spadestik til et kulturelt samråd med et fællesmøde for alle kulturaktører og -foreninger 31.3 2016

Nye medlemmer i Byudviklingsudvalget

11-03-2016

Der er nu valgt nye medlemmer til Byudviklingsudvalget.

Trafiksikring af kryds i Højslev

09-03-2016

Krydset Skolevej-Langmosevej sikres med hævet flade

Projekt BRUS - den lokale indsats

09-03-2016

Skive Kommune er med i Projekt Brus - en indsats der etablerer behandling til børn og unge der vokser op i familier med misbrug

Midlertidig spærring af Rærupvej ved Breum

07-03-2016

Rærupvej spærres for gennemkørsel fra tirsdag den 8. marts til og med fredag den 11. marts 2016 mellem kl. 7.00 og 16.00

Jordfordelingsprojekt skydes i gang

04-03-2016

Efter en indledende planlægningsfase er Skive Kommune blevet udvalgt til at deltage som kommune i det landsdækkende jordfordelingsprojekt Bedre brug af det åbne land med et større projektområde i Nordfjends.

Kursus i den nye EU-udbudslov

04-03-2016

Mandag den 7. marts fra kl. 16.00-19.30 afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter - i samarbejde med Skive Kommune - et tilpasset kursus om udbud af varer og tjenesteydelser

Sejr til Skive

03-03-2016

En plan om at samle Hjemmeværnets nye hovedkvarter i Aarhus eller Haderslev er taget af bordet. I stedet kommer Totalforsvarsregion Vest til at ligge på Skive Kaserne.

Jobvækst i Skive

02-03-2016

Hver femte virksomhed på Skiveegnen forventer at ansætte flere medarbejdere i 2016

Kommunens erhvervsindsats rammer rigtigt

02-03-2016

Skive Kommunes indsats for at styrke væksten og udviklingen på Skiveegnen stemmer overens med det, som de lokale virksomheder vurderer vigtigt

Ny grus-sti i Gymnasieparken

29-02-2016

Nu kan du lettere færdes tørskoet på stien i Gymnasieparken til parkeringspladsen

Antennemast får nyt lys

26-02-2016

Et af Skives vartegn lyser op i mørket

En omvendt udflytning

26-02-2016

Statslige arbejdspladser er i spil i en slags omvendt udflytning fra Skive til Østjylland. Det fremgår af en embedsmandsrapport, som er på vej til Forsvarsudvalget.

Signalanlægget på Furvej-Solsikkevej er ude af drift mellem kl. 10 og 15 i dag torsdag

25-02-2016

Manglende signaler kræver særlig opmærksomhed..

Stolthed i Teknisk Forvaltning over succes-kampagner

25-02-2016

Miljøstyrelsen fremhæver tilsynskampagnerne fra Skive Kommunes Byg og Miljø-afdeling i Teknisk Forvaltning inden for både industri og landbrug som gode eksempler

Midlertidig spærring af Æblevej i Roslev

23-02-2016

Her vil vejen periodevis være spærret...

Politisk begejstring for GreenLab Skive

23-02-2016

Stor interesse for GreenLab Skive fra Energi- Forsynings- og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V), som betegner energisatsningen som et projekt med stort potentiale

Lem gentænker landsbyen

17-02-2016

Hvad kommer der ud af at give borgere direkte bestemmelse over en pose penge? Det spørgsmål søger Lem at besvare, ved at deltage i et projekt med direkte demokrati, som skal få kreativiteten til at sprudle.

Valg til Byudviklingsudvalget

17-02-2016

Onsdag den 24. februar kl. 17 i foyeren i Skive Theater skal der vælges 3 medlemmer

Ny hjælp til børn og unge i familier med rusmiddelproblemer

16-02-2016

Midtjyske børn og unge, der vokser op i familier med stof- eller alkoholproblemer, får nu tilbud om gratis behandling. 11 midtjyske kommuner, deriblandt Skive, har fået 36 millioner kroner fra satspuljen til at gennemføre projektet over de næste fire år.

Skive kan udvinde mere biogas med norsk teknik

15-02-2016

Eksperter vurderer, at danske biogasanlæg måske kan producere op til 10 % mere biogas af samme mængde gylle ved at benytte sig af norsk teknologi

Repræsentantskabsmøde 2016

15-02-2016

for frivillighedsrådet i Skive Kommune

Ledige i Skive kommer hurtigt i job

10-02-2016

Efter 1 måned er mere end 50 % af de ledige i Skive Kommune i arbejde igen.

Sundhedscentret taler om "det" i uge 6

08-02-2016

Kom til åbent hus i Sundhedscentret, Resenvej 25 - plan 3 i Skive, onsdag d. 10. februar 2016 kl. 16-18.

Genoptagelse af sygedagpengesag

01-02-2016

Ankestyrelsen har ændret praksis for udbetaling af sygedagpenge. Det betyder, at borgere, som har fået standset deres sygedagpenge før de har modtaget en afgørelse, måske kan få genoptaget deres sag.

Skive lancerer kulturpolitik med tegnefilm

29-01-2016

Borgerne er inviteret med til festen, når Skive Kommunes første kulturpolitik ’Kultur med vilje’ lanceres d. 3. februar i Skive Theater

Elevatoren ved Skive Trafikterminal sat i drift

28-01-2016

Kom godt afsted på din rejse

Cykelsti mellem Skive og Hvidbjerg er på vej

27-01-2016

Trafiksikker forbindelse for blandt andet skolebørn, pendlere og cykelglade motionister

Fælles spadestik for vækst

26-01-2016

Som symbol på det gode samarbejde tog virksomhed, entreprenør og borgmester i dag et fælles spadestik til udvidelsen af Skov A/S

Nye LED-lys øger trygheden i Skive Kommune

26-01-2016

Borgerne kan færdes mere trygt om natten med de nye og billigere LED-lys i gadelamperne, som giver store besparelser på både CO2- og økonomikontoen. Samtlige LED-lamper er modsat de gamle lamper tændt hele natten

Færdsel på isen

25-01-2016

7 søer i Skive Kommune åbnes når isen er sikker

Hvad laver du, når du kører bil?

25-01-2016

En tredjedel af alle trafikulykker skyldes uopmærksomhed bag rattet

Borgermøder om Kommuneplan 2016-2028

25-01-2016

I forbindelse med at forslaget til Skive Kommuneplan 2016-2028 er ude i offentlig høring fra den 21. dec. 2015 – 22. feb. 2016 inviteres alle interesserede til borgermøde.

Omkørsel for cyklister i Brårup

22-01-2016

Skoleelever fra Glattrup til Brårup Skole ledes ad omvej frem til slutning af maj 2016

Foredrag om ADHD

20-01-2016

Onsdag den 3. februar 2016 kl. 19.00 afholdes der foredrag på Møllegården om ADHD. Det koster 50,- kr. at deltage og tilmelding foregår på Psykinfo Midts hjemmeside eller på telefon 7847 0450.

Informationsmøde for leverandører

18-01-2016

Kom og hør, hvad Skive Kommune forventer at udbyde i 2016 af varer og tjenesteydelser samt hvilke ændringer den nye udbudslov medfører

Øget fokus på trafiksikkerheden i Egeris

14-01-2016

Egerisvej, Bilstrupvej og Dalgas Allé trafiksikres og forskønnes

Har du husket ejendomsskatten ?

14-01-2016

Sidste rettidige indbetaling er den 20. januar 2016

Kommuneplanen kommer rundt med bogbussen

14-01-2016

Har du spørgsmål til Kommuneplan 2016-2028, så har du mulighed for at møde en af kommunens planlæggere på biblioteket eller i bogbussen i uge 3

Virksomhedsejere og -ledere inviteret til nytårskur

12-01-2016

Borgmesteren vil fortælle om udviklingen på Skiveegnen, når han holder nytårskur for Skiveegnens virksomhedsejere og -ledere

Gratis og anonym rådgivning om alkohol

12-01-2016

Skive Kommune deltager i den landsdækkende RESPEKT-kampagne, og i den forbindelse tilbyder Sundhedscenter Skive i samarbejde med Rusmiddelcenter Skive gratis og anonym råd og vejledning omkring alkohol

Skive Kommune søger elever til social- og sundhedshjælper uddannelsen

12-01-2016

Uddannelsen starter den 1. maj 2016

Nu kommer infoskærmene

11-01-2016

Infoskærme skal annoncere store og små offentlige arrangementer og begivenheder i hele Skive Kommune

Hvordan går det?

05-01-2016

Skive Byråd er nu halvvejs gennem byrådets fireårige periode. I den anledning har Skive Folkeblad bedt borgmester Peder Christian Kirkegaard (V) vurdere, hvordan det går med at opfylde konstitueringsmålene.