Klub 78xx er et fællesskab for unge, der er flyttet fra Skive Kommune. Fællesskabet skal holde linjen til jeres hjemegn varm og samle jer uanset, hvor I er flyttet hen.

Som medlem af Klub 78xx er du blandt de første til at høre om relevante jobmuligheder, studiejob, praktikpladser eller studiesamarbejder hos virksomheder på Skiveegnen. Du bliver også inviteret med til fede events, spændende virksomhedsbesøg og får mulighed for at møde andre med rødder på Skiveegnen.

Medlemskab af Klub 78xx er ganske gratis og uforpligtende, men for at kunne målrette aktiviteter og tilbud til dig på bedste vis, har vi brug for lidt oplysninger om dig.

Tilmelding til Klub 78xx

Udfyld alle felter. Afslut med "Indsend"

Databeskyttelse

Dine rettigheder som registreret som Skive Kommune

Læs om hvordan vi beskytter dine data

 

Udsendelse af nyhedsmail til netværket

Vi benytter MailChimp til håndtering af nyhedsmails til netværket. Når du tilmelder dig Klub 78xx, gemmes din mailadresse derfor hos MailChimp.

Du kan når som helst afmelde dig Klub 78xx's nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev. Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Klub 78xx's nyhedsbreve, kan du skrive til MailChimp. Kontaktinformation til MailChimp findes på https://mailchimp.com/contact/. Du kan også skrive direkte til teamet bag Klub 78xx på eogu@skivekommune.dk.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel infomation om anvendte links i mailen. Oplysninger der ligeledes gemmes. MailChimp er tilsluttet den såkaldte EU-U.S Privacy Shield ordning, og anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. EU-Kommissionen har fastslået, at Privacy Shield ordningen sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 45, stk. 1 og 3).

Skive Kommune har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/ 

Publiceret 16-12-2019