Mit navn er Julie, jeg er 30 år og er førsteårs elev ved Skive Kommune. Det første halve år befinder jeg mig i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningens Ledelsessekretariat (SAS), herefter skal jeg i Borgerservice og Ydelse.

På mit andet år skal jeg være i Unge/Voksne og herefter tilbage til SAS

Min uddannelsesbaggrund er en Hhx-eksamen fra Skive Handelsskole. Derudover er jeg uddannet Salgsassistent med speciale i kapitalkædedrift, som jeg har arbejdet med i knapt 9 år.

Jeg har lavet dette jobskifte for at udvikle og udfordre mig selv på helt nye og ukendte områder, og alle de udfordringer, jeg søgte, fandt jeg hos Skive Kommune.

Det er fedt at være kontorelev hos Skive Kommune, fordi man føler sig velkommen allerede fra første dag. Man får lov til at komme rundt i forskellige afdelinger og mulighed for at være med i en masse projekter og opgaver, der giver en masse erfaring og kompetencer man kan putte i rygsækken, så det er aldrig kedeligt at komme på arbejde.

Derudover har Skive Kommune et stort fokus på at videreuddanne deres medarbejdere, og derfor har jeg et stort håb om at blive hos Skive kommune i mange år...   

Publiceret 17-10-2019