Mit navn er Jeanette, jeg er 32 år gammel, og 2. års elev ved Skive kommune. Det 1. år var jeg i Kultur- og Familieforvaltningen, hvor jeg har været rundt i hele Familieafdelingen, dette har været rigtig spændende og lærerigt, det har givet et godt indblik i, hvad man beskæftiger sig med i de forskellige afdelinger. Jeg har også været ude på en af kommunes folkeskoler.

 

2. år af min elevtid har jeg skiftet forvaltning, og skal sidde være i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningens Ledelsessekretariat, ydelseskontoret og unge/voksne.

 

Jeg er rigtig glad for at være elev hos Skive kommune. Det er en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Som elev hos Skive kommune har man mulighed, for selv at komme med input/ønsker, hvis vi gerne vil opleve en anden forvaltning i en kort periode. Dette giver mig god mulighed, for at spore mig ind på hvilken retning, jeg ønsker at gå, når jeg er uddannet.

 

Jeg er blevet taget så godt imod lige fra første dag, og hver gang jeg har skiftet afdeling, har jeg følt mig velkommen. Jeg har også kun oplevet, at mine kollegaer har været glade for, og interesseret i at have en elev.

 

Jeg er butiksuddannet, men savnede udfordringer, og det har jeg i hvert fald fået hos Skive kommune. Jeg håber at kunne fortsætte hos Skive kommune efter min elevtid, da det er en spændende arbejdsplads med mange gode kollegaer, og man har å mange muligheder for videreuddannelse.  

 

Publiceret 16-10-2019