Mit navn er Brian Jakobsen. Jeg er 40 år og første års elev hos Skive Kommune. Jeg skal i gennem min elevtid være i Kultur og Familieforvaltningen (KUFA), hvor jeg kommer rundt i deres forskellige afdelinger.

Her i starten er jeg i familie sektionen, som er en del af familieafdelingen, hvor jeg sidder med bevilling og udbetaling af merudgifter samt tabt arbejdsfortjeneste, udover det sidder jeg også med indhentning af statusattester. Senere skal jeg til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) der skal jeg arbejde med visitationer og diverse administrative opgaver.

Inden jeg begyndte som kontorelev, arbejdede jeg i 10 år som handicaphjælper ved en privat person. Min uddannelsesbaggrund tæller en HHX-studentereksamen suppleret med et fem ugers kursus, som jeg tog online på Mercantec Viborg, derudover er jeg også uddannet salgsassistent i en dagligvarebutik.

Jeg valgte at søge hos Skive Kommune på grund af alle de muligheder jeg får. De tilskynder en til at prøve så meget som muligt, så jeg kan finde den retning, der passer bedst til mig.

Derudover betyder mulighederne for videreuddannelse også meget for mig. Dette er en af grundene til, at jeg håber på, at kunne blive ved Skive kommune i mange år.

Publiceret 16-10-2019