Leder: Sig det højt!

af kommunaldirektør Per Mathiasen

Der er ingen tvivl om at det løfter arbejdsglæden en tand, hvis man også i medierne kan se og høre positiv omtale af éns arbejdsplads. Vi ved selvfølgelig godt selv, at vi gør et godt stykke arbejde og leverer god service og kvalitet til vores mange borgere – og det er det vigtigste – men det gør bestemt ikke noget at verden omkring os også godt kan se det.

Udgangspunktet for et godt omdømme er som antydet at vi faktisk leverer en god service, og at vi faktisk har nogle attraktive arbejdspladser. Dette lyder måske indlysende, men med den megen snak om spin kan man næsten helt gå hen og glemme, at det er realiteterne bag den pæne facade der i det lange løb skal sikre os et solidt og godt omdømme.

Find det store i det små

Men ud over at fundamentet skal være i orden skal vi blive bedre til at fortælle om det. De gode historier, de spændende vinkler og de overraskende nyheder findes også i din hverdag. Hvis du er opmærksom på det og benytter lejligheden når den er der, vil der være gode muligheder for at vække interessen hos de forskellige lokale og regionale medier.

Kontakt med pressen behøver ikke handle om store konferencer, pressemeddelelser, gennemarbejdet pressemateriale og spin. Det kan bestå af et telefonopkald, en mail eller en snak med en journalist.

Dine egne medier

Gnist er ét medie som altid vil være lydhør overfor hvad du har på hjerte. På bagsiden skriver vi om den nye redaktionsgruppe og hvem der er medlem. Du er altid meget velkommen til at kontakte redaktionen, hvis du har idéer til historier til bladet. Måske er det endda noget for dig, at komme med i redaktionen?

Og så har vi jo ikke mindst vores intranet. Læs i bladet hvordan du nu kan få adgang til de mange informationer på intranettet fra hvilken som helst computer med internetforbindelse. Jeg håber meget at du vil benytte dig af de nye muligheder, for intranettet er en vigtig kilde til aktuel viden om arbejdspladsen Skive Kommune.

 

Publiceret 16-04-2008