Skive Kommune ønsker at understøtte foreninger og virksomheders fundraising ved at give adgang til en overskuelig og opdateret oversigt over fonde og puljer. Formålet er at sikre en fortsat udvikling gennem store robuste projekter med høj kvalitet samt gøre omverdenen opmærksom på den initiativrigdom, der florerer blandt foreninger, virksomheder og private i kommunen.

Skive Kommune har derfor købt adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase. Siden indeholder forskellige værktøjer, der kan benyttes til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere. Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger og virksomheder i kommune har fri adgang til fondsdatabasen, så længe abonnementet opretholdes. Som en del af abonnementet afholdes som minimum hvert år et fundraisingskursus, hvor potentielle brugere får introduktion til brug af fondsdatabasen og gode råd til udarbejdelse af ansøgninger. Kommende kurser vil blive annonceret på denne hjemmeside samt i "Din kommune informerer" i avisen.

Skive Kommune assisterer ikke i forbindelse med fundraising og udarbejdelse af ansøgninger, ligesom kommunen heller ikke yder teknisk hjælp til brugen af databasen. Teknisk support, herunder spørgsmål til abonnement, skal rettes direkte til Fonde.dk. Kontaktoplysninger findes på udbyderens hjemmeside, der kan tilgås via nedenstående link.

Betingelserne for brug af Fonde.dk fremgår af udbyderens hjemmeside. Skive Kommune stiller databasen til rådighed, men fraskriver sig alt ansvar for brug af tjenesten i øvrigt.

For at få adgang til Fonde.dk, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3. person.

God fornøjelse med fundraisingen. 

Formular - tilmeld dig - fondsdatabasen Fonde.dk

Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdagePubliceret 07-06-2016