Hvad kan sundhedssatellitten i Pulsen tilbyde?

I sundhedssatellitten i Pulsen har vi samlet en række tilbud fra Skive Kommune, som dermed rykker tættere på lokalt på udvalgte dage.

Herunder kan du læse om de enkelte tilbud, der er i sundhedssatellitten Pulsen. Hvis du har idéer eller ønsker til tilbud er du meget velkommen til at kontakte os eller lægge en seddel i vores idé-postkasse, der hænger ved sygeplejeklinikken i Pulsen.

 

Husketest - kom og test din hukommelse

En husketest giver et fingerpeg om hvordan din hukommelse fungerer her og nu.
Du kan også få en snak med vores demenskoordinatorer om de tilbud vi har, hvis du eller en du kender, har demens tæt inde på livet. Vi tilbyder bl.a. pårørendegrupper til både børn og voksne, vi har café Solstrejf der er en informations- og samværscafé for pårørende, der er mulighed for hjemmebesøg, at komme i dagcenter og meget andet. Kig forbi sundhedssatellitten i Pulsen og hør om de enkelte tilbud - der er ingen tilmelding - du skal bare møde op.

Skive Kommunes demenskoordinatorer Katrine Eberhardt og Dorte Østergaard er klar til at møde dig

Samtaler om et godt samliv og sundhed

Kom forbi og få en snak om f.eks. sikker sex, prævention, følelser, parforholdet, seksuelle vanskeligheder, kronisk sygdoms indvirken på seksualiteten -  kommunale tilbud samt hvor du skal henvende dig , hvis du får brug for hjælp eller uddybende samtale enten alene eller med en partner. Bare mød op – der er ingen tilmelding.

Fysioterapeut og sexologisk rådgiver Hanne Pedersen


Samtaler om trivsel og sundhed - med fokus på din trivsel og sundhed i hverdagen

Kom forbi og få en snak om f.eks. hverdagens gøremål, dit helbred, din boligsituation, aktiviteter, samvær med andre, motions- og træningstilbud, kommunale tilbud samt hvor du skal henvende dig , hvis du får brug for hjælp. Eller andet der fylder i hverdagen. Bare mød op – der ingen tilmelding

Forebyggende medarbejder Henriette Lynnerup står klar.


Gratis livsstilssamtale  

Overvejer du at ændre livsstil og vaner? Selv små ændringer kan gavne din sundhed og trivsel både nu og senere i livet. Samtalen tager udgangspunkt i netop din hverdag og de udfordringer, du står overfor. Samtalen kan handle om mad, motion, alkohol, rygning, søvn, mental sundhed eller det, der fylder for dig. 

Henriette Lynnerup, der er forebyggende medarbejder i Sundhedscenter Skive kan kontaktes på mail: henl@skivekommune.dk eller via telefon: 9915 7300 mandag - torsdag kl. 8.00 - 14.00 samt fredag kl. 8.00 - 12.30. 

Læs mere om tilbudet her


Bekymringspostkasse 

Har du brug for støtte via en samtale? Eller er du bekymret for en, du kender? Skive Kommune tilbyder en eller flere samtaler til borgere over 65 år med en sygeplejerske fra Sundhedscenter Skive. Det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om. Samtalen kan handle om, at du er trist, ofte alene, du ikke trives, dit helbred begrænser dig, du har en syg samlever/ægtefælle og/eller der er andet, der fylder for dig. 

Henriette Lynnerup, der er forebyggende medarbejder i Sundhedscenter Skive kan kontaktes på mail: henl@skivekommune.dk eller via telefon: 9915 7300 mandag - torsdag kl. 8.00 - 14.00 samt fredag kl. 8.00 - 12.30

Læs mere om tilbuddet her


Kvik Service - få repareret, efterset eller justeret dit hjælpemiddel

Kvik Service er Skive Kommunes Hjælpemiddelservice, der rykker ud i sundhedssatellitten i Pulsen. Her kan du få repareret, efterset eller justeret din rollator, kørestol, badebænk, albuestok eller andre hjælpemidler, som du har fået fra Skive Kommune. Kvik Service kræver ingen tilmelding - du skal bare møde op.

Søren Møller Sørensen fra Skive Kommunes Hjælpemiddelservice er klar til at hjælpe.

Læs mere om Kvik Service

 

Vil du prøve Tanitavægten, der kan måle muskelmasse, knoglemasse, fedtprocent og bodyage?

Skive Kommunes ernæringsteam står klar med Tanitavægten, smagsprøver på ernæringsdrikke og råd og vejledning i forhold til ernæring - både hvis du er overvægtig, undervægtig eller skal tage særlig hensyn til din kost på grund af en sygdom. Kig forbi - det er uforpligtende og kræver ingen tilmelding. 

Sygeplejeklinikken 

Sygeplejeklinikken er for borgere, der er visiteret til sygepleje.

Sygeplejerske Mette Pedersen er i klinikken efter aftale. 

Publiceret 02-09-2019