Skive Kommune har forskellige tilbud om hjælp til at komme i job eller uddannelse, hvis du er socialt udsat eller har tilknytning til psykiatriområdet.

 

Dagtilbuddet Huset:

Huset kan give dig støtte i forhold til at beholde dit arbejde eller komme igennem din uddannelse, hvis du er i en situation, hvor du synes livet er svært.

Du kan få hjælp fra en mentor til at klare din hverdag i din bolig, hvis du bor alene eller hvis du bor hjemme hos dine forældre.

Du kan få hjælp og vejledning til at finde ud af dine ønsker til job eller uddannelse.

Du kan få træning, samtaler, deltage i aktiviteter og samvær med andre unge, som er i den samme situation som dig selv.

 

BOMI: 

I BOMI tilbyder vi hjælp til at finde ud af hvilket arbejde du kan udføre, hvis du har fået en udfordring, der gør, at du ikke længere kan arbejde, som du plejer.  

Efter en samtale om din situation, vil vi lave en plan over, hvordan det kan være muligt for dig at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Det kan være, at du skal prøve forskellige arbejdssituationer for at finde ud af, hvor længe du kan arbejde og hvilke arbejdsformer der er realistisk for dig fremover.

Det kan også være at du mangler et kursus, der giver dig de kompetencer, det kræver, for at du kan komme videre i et job, der passer din nuværende situation.

 

Socialt frikort:

Hvis du er i målgruppen, kan du søge om socialt frikort. Du kan læse mere om det sociale frikort her.

Publiceret 17-09-2019