Skive Kommune har forskellige tilbud om beskyttet beskæftigelse for borgere med handicap eller udviklingshæmning.

 

Aktivitetshusene Skovly og Magneten tilbyder beskyttet beskæftigelse og er et aktivitets- og samværstilbud for voksne med udviklingshæmning.

Beskyttet beskæftigelse hos Skovly og Magneten er typisk produktion til virksomheder i lokalområdet. Det kan f.eks. være pakke- eller montageopgaver.

Der er også et Grønt tilbud, hvor medarbejderne vedligeholder skovområder og producerer træbrænde, som de sælger og leverer. Der er et gartneri med tomater, agurker og blomster.

Der er tilknyttet en butik, hvor alle kan komme og handle. Butikken sælger også alt muligt andet der bliver produceret på Skovly og Magneten.

Du kan læse mere om Skovly og Magneten herunder:

Skovly

Magneten

 

Fritids- og værestedet To'eren 

Der er få pladser til beskyttet beskæftigelse i fritids- og værestedets café. Her kan du være med til indkøb, madlavning, servering og betjening af kunder. Eller du kan være med til at holde stedet rent og hyggeligt.

Du kan læse mere om To'eren herunder

Fritids- værestedet To'eren

 

BOMI - job med mening i trygge rammer

BOMI er en virksomhed, der laver hele produkter eller dele til produkter til andre virksomheder.

Opgaverne er typisk pakke eller montageopgaver.

Men BOMI har også kontakt til mange andre virksomheder og hjælper derfor med at finde lige præcis den medarbejder, der egner sig til det job, virksomheden ønsker en medarbejder til.

Du kan læse mere om BOMI herunder

BOMI

Publiceret 21-12-2017