Tømning af dagrenovation og papircontainer

Nomi 4S er et fælles kommunalt affaldsselskab som ejes af Holstebro, Lemvig, Skive og Struer kommuner.

Dagrenovation er det affald, der er tilbage, når affald til genbrug og farligt affald er sorteret fra. Bor du i villa / parcelhus kan du vælge mellem forskellige beholderstørrelser, der passer til dit behov. Læs mere om de forskellige beholderstørrelser her.

Priser

Hvis du vil vide noget om priser og gebyrer i Skive kommune for afhentning af dagrenovation, kan du finde dem via dette link.   

Sækkemærker og foringsposer

I affaldsguiden kan du se de forskellige priser, hvilke beholdere du kan få. Information om sækkemærker hvis du i en kort periode har brug for at komme af med ekstra dagrenovation. I guiden kan du ligeledes finde priser og størrelse på foringsposer til dagrenovationsbeholderne hvis du vil undgå lugtgener. 
Sækkemærker og foringsposer sælges på alle genbrugspladser i kommunen.
Det er vigtigt at skraldemanden altid har nem adgang til det affald der skal fjernes, sørg derfor at overholde adgangskravene som kan ses i affaldsguiden. Find affaldsguiden her.

Tømning af affaldscontainer og papircontainer

Hvis du har brug for at se hvornår du skal have tømt din affaldscontainer og papircontainer kan du finde informationer ved at klikke på linket i boksen nedenfor.

Nomi 4S tilbyder desuden en SMS/email-løsning, så du får besked dagen før din container skal tømmes. Læs mere i linket.

Tømning af affalds - og papircontainer

Klik her for at se , hvornår du skal have tømt din affaldscontainer og papirscontainer

klik her

Publiceret 12-03-2019