Emil er en glad dreng. Han er glad for at gå i skole. Han er især glad for sine kammerater og de ting de laver i skolen og i SFO´en. Når han fra tid til anden bliver ked af det, tager de voksne ham alvorligt. I Emils skole er der nemlig plads til alle børn. I skolen er der fællesskab, kammeratskab, ny viden og daglige udfordringer. Hver dag lærer Emil nye spændende ting. 


Der er dygtige voksne, som hver dag arbejder på at skabe den bedste skole for netop dit barn. Det gør de ved at tage udgangspunkt i og udfordre barnet, så det bliver så dygtigt, det kan.
 

Afveksling, kreativitet og bevægelse i undervisningen er vigtigt – matematik kan også være at tælle mariehøns i skolegården, at bygge kvadrater af brugte mælkekartoner eller at lære at lægge et budget, inden man som ung skal flytte hjemmefra.

Vi kalder det ”vores skole til alle vores børn”. Her får dit barn lov til at blive endnu bedre til det, det allerede er god til - og hjælp til det, der er svært – både fagligt og socialt. Læs mere på skolernes egne hjemmesider.
  

 Some description

  

 

  

  

Publiceret 01-12-2015