Familieafdelingen i Skive Kommune har opstartet et projekt målrettet forebyggende indsatser i udvalgte daginstitutioner og folkeskoler til at håndtere udfordringer forbundet med børn og unges trivsel.


Gennem projektet er nedsat et tværfagligt rådgivningsteam bestående af sundhedsplejersker, skole- og dagtilbudssocialrådgivere og psykologer. Det Tværfaglige Rådgivningsteam er aktuelt tilknyttet Fursund Skole og børnehave, Breum Skole, Nr. Søby Skole, Ørslevkloster Børneunivers, samt Højslev Skole og tilknyttede daginstitutioner, Troldegården, Troldebakken og Troldehaven

 

På ovenstående skoler kan Det Tværfaglige Rådgivningsteam inddrages i forbindelse med råd og vejledning samt behandling af milde til moderate symptomer på angst og depression ved børn og unge i 0.-9. klasse.

 

Der tilbydes endvidere indsatser målrettet børnehavebørn i ovenstående dagtilbud, som opleves en smule mere ængstelige, generte eller hæmmede i forskellige aktiviteter end de fleste andre børn.

 

Hvis du har en bekymring for et barn, som kan være inden for målgruppen, kan du som forældre henvende dig til teamet på linket i højre side og vil blive kontaktet inden for 14 dage telefonisk af en medarbejder i Det Tværfaglige Rådgivningsteam.

Publiceret 08-08-2019