Skiveegens KulturUge er aflyst

Skive Kommune og Kulturelt Samråd Skive arbejder på højtryk for at finde et alternativ, der passer til regeringens anbefalinger

Regeringens udmelding om at forbyde store forsamlinger, som f.eks. festivaler, til og med august, har betydet at Skiveegnens KulturUge i sin nuværende form må aflyses.

Skiveegnens KulturUge var et nyt initiativ i kulturlivet på Skiveegnen, der skulle finde sted for første gang denne sommer fra d. 20.-27. juni. I en uge ville sommerdagene blive fyldt med kunst og kultur i hele kommunen og give et stort antal publikummer en ekstraordinær kulturel oplevelse.

Skiveegnens KulturUge er et initiativ skabt af Skive Kommune og Kulturelt Samråd Skive. Et af arrangementerne i kulturugen var Kulturelt Samråds store Kulturmarked, som skulle åbne ugen med et brag. Alt dette blev dog ændret efter regerings udmelding om at forbyde store forsamlinger.

Kulturelt Samråd Skive arbejder på et udspil, hvor en del af de penge, der var afsat til Kulturugen kommer i spil på en ny måde. Der arbejdes mod at understøtte kulturelle aktiviteter, der er tilpasset situationen i Danmark.

Dette tilbud færdigudvikles og udsendes til medlemmer af Kulturelt Samråd Skive, og de arrangører, der har søgt tilskud til arrangementer i kulturugen, får nærmere besked om den fortsatte procedure i løbet af uge 17.

 

 

Publiceret 16-04-2020