Talentordningen er for dig som ønsker at fokusere på din idræt samtidig med, at du tager en ungdomsuddannelse på Skive Gymnasium eller Skive College. Uanset studievalg og studieretning, så har du mulighed for at deltage på talentordningen.
Talentordningen skaber rum til at du to gange om ugen kan deltage i morgentræning.
Morgentræningen vil bestå af to moduler. Det ene modul har fokus på fysisk træning, hvor du enten via. eget program eller via. program fra vores trænere, får mulighed for at lave fysisk træning om morgenen. Samtidig vil du kunne modtage supervision ifm. skader, genoptræning, træningsplanlægning og meget andet fra vores trænere/fysioterapeuter.

Morgentræningens andet modul vil omhandle din konkrete idræt. Dette modul vil være placeret fra kl. 8.00-9.30, og her vil du få mulighed for at lave idrætsspecifik morgentræning. I visse idrætter vil der være træning i de lokale klubber, alternativt, hvis det ikke giver mening at f.eks. at selvtræne i sin idræt, vil man kunne deltage i en udvidet udgave af første modul – altså fysisk træning med supervision, behandling m.m.

Elever på talentordningen vejledes i at skabe balance mellem idræt, fritid og lektier. Derfor vil man i samarbejde med sine lærere kunne få vejledning til at strukturere undervisning og lektier op til, under og efter vigtige konkurrencer, træningslejre og stævner. Ydermere vil uddannelsesinstitutionerne efter behov tilbyde supplerende undervisning/vejledning.

Udover morgentræningen og vejledning, vil du undervejs i dit studieforløb blive tilbudt oplæg, spotkurser m.m. i mentaltræning, kostvejledning, træneruddannelse og meget andet. Ydermere vil der flere gange årligt være mulighed for at deltage i arrangementer for idrætsklasserne og talentordningen.

Læs folderen om talentordningen herunder:

Talentordning 2020

 

Ønsker du at søge ind, så finder du ansøgningsskemaer herunder.

Ansøgningsfristen er rykket til 1. september 2020 grundet covid19.

Ansøgningen sendes til elite@skivekommune.dk

Har du/I spørgsmål til konceptet, så er I altid velkomne til at kontakte elitekoordinator Mike Daniel Isaksen.

Publiceret 06-05-2020