Sådan deltager du

På kommunens Facebookside bliver der hver måned slået en konkurrence op, hvor vi opfordrer til, at man deler nogle af de skønne motiver man tager af områdets natur og af de aktiviteter, der udfolder sig til lands, til vands og i luften.

For at deltage skal man blot indsætte sit foto som en kommentar til konkurrence opslaget - og gerne i en opløsning på omkring 2000 px i bredden.

Er man den heldige og dygtige vinder, får man sit motiv indsat som coverfoto på kommunens Facebookside i den efterfølgende måned, ligesom billedet bliver bragt i Skive Folkeblad og muligvis også bliver brugt i borgmesterens julekort, som man som vinder også får tilsendt som en personlig hilsen fra borgmesteren. Derfor er billeder i relativ høj opløsning en fordel - men ikke et krav for at deltage.

Billedet bliver IKKE brugt til andre formål, og du risikerer derfor ikke, at dit motiv bliver brugt i andre sammenhænge!

Omkring den 20. i måneden vælger redaktionen 10 motiver, der går videre til finaleafstemning, og der er det så brugernes stemmer, der afgør hvilket motiv, der bliver månedens vinder.

Vi håber, du har lyst til at dele dine gode fotooplevelser med os og alle vores følgere, og dermed være med til at vise alle de flotte perler, vi faktisk kan være stolte af at have her i kommunen.

God fornøjelse :)

Publiceret 09-03-2018