Fritidsportalen

Med det nye bookingsystem følger også en ny måde at se eksisterende bookinger på. Dette kaldes Fritidsportalen. Det betyder også, at det er her foreningerne kan se ledige tider i haller og gymnastiksale.

Hvad sker der i hallen?

Her er link til Fritidsportalen for Skive Kommune, hvor du kan se nuværende bookinger og ledige tider.

www.conventus.dk/skive

 

På Fritidsportalen kan man under menuen "Bookinger" vælge en bestemt hal eller gymnastiksal og få bookingkalenderen frem. Heri fremgår det om der er booket i hallen/gymnastiksalen, i hvilke tidsrum der er booket og hvilken forening der har booket hallen/gymnastiksalen. Der kræves ingen log-in til siden og derfor kan alle borgere, foreninger mv. gå direkte ind og finde de oplysninger de har brug for.

I menuen "Organisationer" kan der ses en liste med samtlige oprettede og godkendte foreninger i Skive Kommune. Vælges en forening vises de oplysninger omkring ledelse, adresse mv., som foreningen selv har indsat i bookingsystemet Conventus.

Siden i sin helhed giver borgerne og andre interesserede et nemt og hurtigt overblik over de foreninger, der er i Skive Kommune og hvornår de har bookinger.
Med et link til foreningens hjemmeside, samt kontaktpersoner, er det også nemt for borgeren at nå frem til foreningerne.

Publiceret 23-01-2015