Alle bookinger sker gennem Conventus.

Hvis jeres forening ikke allerede er oprettet i Conventus, er det derfor vigtigt, at I får det gjort.

Opret din forening her:

 

klik her

 

Aftalen med Conventus

Skive Kommune indgik i 2015 aftale med Conventus. Skive Idrætssamvirke var med i udvælgelsesprocessen.

Det er vigtigt at alle folkeoplysende foreninger i Skive Kommune opretter sig i Conventus.

Hvis foreningen allerede er oprettet i Conventus, skal man ikke oprette en ny bruger, men blot sørge for at opdatere den eksisterende profil. 

Det er gratis for alle foreninger i Skive Kommune at bruge free-udgaven af Conventus.

Conventus skal bruges som mere end et bookingsystem, det er derfor vigtigt at ALLE folkeoplysende foreninger opretter sig. Kommunen bruger Conventus som en kommunikationskanal. Al information vedrørende ansøgning om lokaletilskud, aktivitetstilskud m.m. vil blive udsendt via Conventus.

 

Lokaleansøgning/bookinger

Hvis en forening vil booke et af de kommunale lokaler, sker det via Conventus.

Tilbagemeldingen vedrørende tildelte lokaler til foreningerne sker hvert år senest ulitmo april.

Enkeltstående arrangementer såsom stævner og opvisninger skal også ansøges via Conventus. 

Fritidsportalen

Særligt ved enkeltstående reservationer af haller/sale er det en fordel at det stadig er muligt på forhånd at se hvilke tider der er optaget i de forskellige faciliteter i kommunen. Dette kan gøres på Fritidsportalen. Klikker man sig ind på fanen booking, kan der vælges mellem hallerne og en kalender vil vise de tider der er bookede i den valgte hal. Vælges fanen organisationer vises en liste over alle folkeoplysende foreninger i Skive Kommune der har oprettet sig i Conventus.

Derudover giver fritidsportalen foreningerne mulighed for at vise kontaktpersoner, samt link til foreningens hjemmeside. Disse data trækkes ud fra foreningens stamdata i Conventus.

Fritidsportalen giver borgerne og andre interesserede et nemt og hurtigt overblik over de foreninger, der er i Skive Kommune, og med et link til foreningens hjemmeside, samt kontaktperson, er det også nemt for borgeren at nå frem til foreningerne.

Publiceret 16-03-2016