Fredag den 27. marts 2020 inviterer Skive Byråd til fest for at takke Skiveegnens mange frivillige og hylde sportsmestrene.

På Skiveegnen udøves hver dag idræt på højt plan, af et stort antal børn, unge og voksne. Bag hver idrætsgren står en række dygtige ledere, trænere og frivillige, altid klar til at hjælpe. De kan igen i år glæde sig til den årlige fest, hvor der altid er sørget for god underholdning.

Når vi mødes i Kulturcenter Limfjord den 27. marts 2020, vil der på listen over mestre både være kendte navne og nye, der skal hyldes for første gang.

Festen er også en måde at sige tak til de mange dygtige trænere og idrætsledere, som hver dag gør et fantastisk stykke arbejde i foreningerne.

På gæstelisten er aktive, frivillige ledere og instruktører i foreninger, som har hjemme i Skive Kommune, samt idrætsmestre fra 2019.

I 2019 fik uddelingen af Folkeoplysningsprisen sin faste plads på programmet. Igen i år vil det således blive afsløret hvem der er vinder og dermed kan modtage prisen for en helt særlig og ekstraordinær indsats på folkeoplysningsområdet.

Folkeoplysningsprisen 2018, der blev uddelt den 29. marts 2018, gik til Kaj Balling fra Skive Gymnastikforening.

 

OBS! Tilmeldingsformularen virker ikke i Internet Explorer - Brug i stedet Edge, Chrome, Firefox, Safari eller lignende

Tilmelding til lederfest 2020

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Tilmelding af godkendte mestre fra 2019

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Publiceret 09-03-2020